Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Κατεβάζουν δυνάμεις της 71η Ταξιαρχίας στην Αθήνα ενώ έρχεται η Μέρκελ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η δήλωση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ότι «Αυτή την ώρα η κυβέρνηση δίνει μάχη για την αξιοπιστία και τη σωτηρία της χώρας, ώστε να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού. Απατώνται όσοι νομίζουν ότι θα αφήσω την χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι» απηχεί τους φόβους, τους σχεδιασμούς και τις επιδιώξεις κερδών του αστικού κατεστημένου.
Είναι απάντηση στην συγκλονιστική εισβολή των απελπισμένων διαδηλωτών των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά που απαίτησαν την ικανοποίηση των δικαιωμάτων τους ξεπερνώντας τα αγωνιστικά όρια που έθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ και η Πασοκική Διοίκηση του σωματείου, με τη χρόνια συνδιαλλαγή και συνευθύνη με τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στην εφαρμογή των ιδιωτικοποιήσεων των Ναυπηγείων. Και όλοι ξέρουν ότι τα συγγνώμη των γραφειοκρατών συνδικαλιστών στους τηλεοπτικούς δικαστές των ΜΜΕ δεν έχουν καμιά αξία γιατί δεν απηχούν τα συναισθήματα του άνεργου, του πεινασμένου, της μάνας και του πατέρα που δυσκολεύεται να θρέψει τα παιδιά του.
Είναι η  κυβέρνηση που βαδίζει το δρόμο του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού. Που εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για να αποδείξει ότι το «κράτος της δεξιάς» ήρθε να βάλει τάξη, καθώς το κράτος του Μπάτσου καταργεί το Πανεπιστημιακό Άσυλο, συλλαμβάνει και ξυλοκοπά καταληψίες μαθητές, εφαρμόζει ρατσιστικές και απάνθρωπες αντιμεταναστευτικές πολιτικές, συλλαμβάνει μαζικά διαδηλωτές αφού διεξάγει χημικό πόλεμο και αφήνει ασύδοτους του Τραμπούκους Πραιτοριανούς των ΜΑΤ και τους φονιάδες Χρυσαυγίτες. Που εμβαθύνει ολοένα τα χαρακτηριστικά του «κράτους έκτακτης ανάγκης», δρώντας με βάση τα δόγματα Άμυνας-Ασφάλειας που ενοποιούνται κατασταλτικά, καθώς γνωρίζει ότι μόνο με τη βία μπορεί να εφαρμοστεί η εργασιακή και κοινωνική κόλαση της ταξικής της πολιτικής και του νέου Μνημονίου.
Είναι οι επιδιώξεις κερδών των τραπεζιτών που ενοποιούνται για να ξεκοκαλίσουν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, επαναλαμβάνοντας την αρπαγή της ΑΤΕ BANK από το μπατιρημένο Σάλλα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, η ιδιωτικοποίηση-εμπορευματοποίηση κάθε κοινωνικού αγαθού, ο αντεργατικός κι αντικοινωνικός Αρμαγεδώνας.
Την υλοποίηση αυτών των απαιτήσεων ελληνικού και διεθνούς κεφαλαίου, Ελλήνων και ξένων τοκογλύφων που συμπυκνώνει η ταξική πολιτική των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ  και τα Μνημόνια Ε.Ε-ΔΝΤ έρχεται να κατοχυρώσει η Μέρκελ. Αυτές τις ταξικές επιλογές πρέπει να προστατεύσει η κυβέρνηση κάνοντας ακόμη και χρήση του στρατού.
Η είσοδος των εργαζόμενων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά στο Πεντάγωνο αποκάλυψε μεταξύ άλλων την ουσιαστική ταξική του οντότητα, διαλύοντας τα εθνικά μυθεύματα. Στο ίδιο μήκος κύματος απαντά η κυβέρνηση, που σε μια αποκαλυπτική κίνηση φέρνει τη  Ζ' ΜΑΚ να φυλάει το ΥΕΘΑ! Δηλαδή, στρέφει την πιο επιθετική μονάδα των Ειδικών Δυνάμεων κατά του εχθρού αγωνιζόμενου εργαζόμενου λαού!  Έπεται, η μεταφορά δύο διμοιριών "χακί ματ" της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας  (40 - 50 άτομα) από το Κιλκίς στην Αθήνα, για να εκπαιδεύσουν στρατονόμους, αερονόμους και ναυτονόμους σε επιχειρήσεις "καταστολής διαδηλώσεων". Πρόκειται για Μισθοφόρους Στρατιώτες εκπαιδευμένους με βάση και τα νατοϊκά πρότυπα για έλεγχο του πλήθους (riot control) που στο παρελθόν έχουν λάβει μέρος σε τέτοιες επιχειρήσεις σε αποστολές της Συμμαχίας όπως αυτή στο Κοσσυφοπέδιο (Αλήθεια, όταν αποκαλύφθηκε η άσκηση ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ, η κυβέρνηση Γ.Παπανδρέου, οι υπουργοί στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας Βενιζέλος-Μπεγλίτης και ο τότε Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος απαντώντας στις καταγγελίες μας δε δεσμεύονταν δημόσια ότι πρόκειται για ασκήσεις που αποσκοπούν στην κατασταλτική προετοιμασία της Μονάδας για δράση αποκλειστικά στο Εξωτερικό; Πότε έλεγαν ψέματα; Μήπως τότε απλώς ήθελαν να μας καθησυχάσουν και σήμερα να μας τρομοκρατήσουν;) .
Και είναι σίγουρο, ότι όπως προβλέπουν οι νόμοι που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, όπως προβλέπει η κατασταλτική νομοθεσία της Ε.Ε. και όπως πράττουν όλες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, ο Ελληνικός Στρατός θα χρησιμοποιηθεί ευρύτερα κατά του εχθρού λαού, αναλαμβάνοντας σταδιακά και την επιτήρηση κρατικών κτιρίων κλπ. στο πλαίσιο της αντιμετώπισης Ασύμμετρων Απειλών!
Μια βδομάδα μετά τα «αποκαλυπτικά» ρεπορτάζ του ΒΗΜΑΤΟΣ και του Ψυχάρη, περί σχεδίων στρατιωτικού πραξικοπήματος  επιβεβαιώνεται η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ στο ότι «Τον Στρατό στο Δρόμο θα κατεβάσει η κυβέρνηση ενάντια στον αγωνιζόμενο λαό». Το επιχείρησαν ανεπιτυχώς στο παρελθόν, να τους εμποδίσουμε ξανά με κλιμάκωση των ανατρεπτικών αγώνων. Το επιχείρησε η κυβέρνηση Κ.Καραμανλή το 2008 ενάντια στην εξέγερση του Δεκέμβρη, το επιχείρησε ο Π.Μπεγλίτης οργανώνοντας απεργοσπαστικό μηχανισμό ενάντια στην Απεργία των εργαζόμενων στους ΟΤΑ.
Δε το μπόρεσαν.
Δε θα το μπορέσουν.
Αρνήθηκαν οι φαντάροι και οι στρατιωτικοί να στρέψουν τα όπλα τους κατά του αγωνιζόμενου λαού. Στάθηκε απέναντί τους το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Με κίνημα Μαζικό Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ-ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ
ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, Ε.Ε. , ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΝΤ, ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ!

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com
http://diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger