Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α. Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ – ΤΑΕ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΕΒΕ – ΤΣΑ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ ΠΕΡΙΦ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ «ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ»



 Βόλος  4/09/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          Καλούμε όλους τους συνταξιούχους, τα εργατικά σωματεία, τους συλλόγους και τις λαϊκές επιτροπές σε άμεση κινητοποίηση για την απαράδεκτη και τραγική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και στο Νοσοκομείο Βόλου, ως αποτέλεσμα των συνολικών αντιλαϊκών εξελίξεων στο χώρο της Υγείας.
           Ο πρόσφατος θάνατος του αδικοχαμένου συμπολίτη μας συνταξιούχου αυτοκινητιστή Χαρ. Ρούμπου- στην οικογένεια του οποίου εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας - αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι μετά τις περικοπές σε προμήθεια  φαρμάκων, ελλείψεις σε εφημερίες γιατρών βασικών ειδικοτήτων απειλείτε η ζωή και υγεία χιλιάδων συνταξιούχων και εργαζομένων, των παιδιών από λαϊκές οικογένειες.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα δράσης που καθορίστηκε έχει ως εξής:

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 5 Σεπτεμβρίου, στις 10.00 π.μ., καλούμε όλους τους συνταξιούχους, τα εργατικά σωματεία, τους συλλόγους και τις λαϊκές επιτροπές σε παράσταση-διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο Βόλου .

Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, στις 11.00 π.μ., συμμετέχουμε σε συγκέντρωση-διαμαρτυρίας που οργανώνουμε στο Βόλο, στην Πλατεία ΑΓ. Νικολάου μετά τον κάλεσμα για την πανελλαδική κινητοποίηση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα( στην Αθήνα) των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων ΙΚΑ-ΕΛΤΑ-ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΟΣΕ-ΟΑΕΕ-ΟΤΑ-ΝΑΤ-ΤΑΕ . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger