Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Δεύτερη αναβολή της δίκης για τον τραυματισμό ταξιτζή στην Σκιάθο

dikiΝέα αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης τραυματισμού του 60χρονου ταξιτζή στη Σκιάθο, αποφάσισε χθες το μεσημέρι το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Η αναβολή δόθηκε επειδή το θύμα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου και θεωρείται ως ο βασικός μάρτυρας στην υπόθεση. Η δίκη προσδιορίστηκε να γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου.
Με την κατηγορία της έκθεσης σε επικίνδυνη σωματική βλάβη παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο 24χρονος από τα Τρίκαλα ως ο υπεύθυνος τραυματισμού 60χρονου ταξιτζή στη Σκιάθο.
Ο 24χρονος, ο οποίος έκανε διακοπές στη Σκιάθο με την παρέα του, συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης, λίγες ώρες μετά το περιστατικό. Η υπόθεση είχε προσδιοριστεί να εκδικαστεί την περασμένη Παρασκευή. Ο 24χρονος ζήτησε και πήρε την τριήμερη προθεσμία που προβλέπει ο Νόμος, για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του. Χθες δόθηκε και νέα αναβολή.
Υπενθυμίζεται ότι ο 24χρονος, τα ξημερώματα της Πέμπτης, κτύπησε με το ΙΧ αυτοκίνητό του 60χρονο οδηγό ταξί, επειδή του έκανε παρατήρηση. Όπως έχει προκύψει, ο 24χρονος μαζί με την παρέα του, επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση. Κοντά στην πιάτσα ταξί, στον παραλιακό δρόμο του νησιού, διαπληκτίστηκε με την φίλη του. Ο ταξιτζής του έκανε παρατήρηση για την συμπεριφορά του, κάτι που εξόργισε τον νεαρό. Τότε εκείνος, πήρε το αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση από την πιάτσα ταξί και αναπτύσσοντας ταχύτητα κτύπησε τον ταξιτζή. Στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί. Ο 60χρονος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό σκάφος στο Νοσοκομείο Βόλου όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger