Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΥΛΑΚΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ

Τις τελευταίες 5 ημέρες κρατούμενος που κατηγορείται οτι τραυμάτισε τον σωφρονιστικό!!!! Ανθρωποφύλακα βρίσκεται σε λευκό κελί βασανιστικής απομόνωσης χωρίς ούτε καν την τήρηση στοι πειθαρχικής διαδικασίας. Τα κοράκια των ΜΜΕ έσπευσαν να τηρήσουν χρέη χαλασμένου φερέφωνου στους σάπιους κρατικούς μηχανισμούς και στον σύγχρονο μεσαιωνισμό των κολαστηρίων.

Για να ξεκαθαρίσει το τοπίο ενημερώνω πως ο υπαρχιφύλακας μπήκε μέσα στο κελί 4 ατόμων να πουλήσει <<μαγκιά>> λέγοντας διάφορα του στυλ < εγώ είμαι υπαρχιφύλακας> χαρά στο καμάρι! γεγονός που απαγορεύεται ρητά όχι μόνο από πλήθος κανόνων ατομικών δικαιωμάτων και δικαιωμάτων υπέρ των κρατούμενων αλλά και από τη στοιχειώδη λογική.
Εάν γινόταν κάποια συμπλοκή όπως ψευδώς προφασίστηκε έπρεπε να φωνάξει τον <ανώτερό> του και σε καμμία περίπτωση να εισέλθει βρίζοντας μέσα σε κελί όπου κάποιες συνειδήσεις παραμένουν ελεύθερες, παραβιάζοντας  τον ελάχιστο ατομικό χώρο και αξιοπρέπεια των ατόμων την ίδια ημέρα μάλιστα που ξεκίνησαν  αποχές από τα μεροκάματα.
Το παιδί που ούτως ή άλλως βρίσκεται σε κατάσταση άμυνας ζήτησε όπως είπε να πάει σχολείο πριν τέσσερις μήνες αλλά κανένας δεν του απάντησε.

ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΦΥΛΑΚΕΣ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger