Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Θα χάσουμε τα πάντα αν δεν τα δώσουμε όλα

από: http://ektos8ematos.wordpress.com/2012/08/24/%ce%b8%ce%b1-%cf%87%ce%ac%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%b1%ce%bd-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%ce%b4%cf%8e%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%8c%ce%bb/
Η κατάσταση πάει κι άλλο κάτω. Μπορούμε να φάμε κι άλλα σκατά. Μπορούμε ακόμη να περιμένουμε το θάνατο με υπομονή. Μπορούμε χίλια δυο. Το θέμα είναι το δύσκολο. Να αντισταθούμε σθεναρά. Δυναμικά.

Η κατάσταση, λοιπόν, λέει: "μάγκες, την πατήσατε. Τώρα κάνουμε κουμάντο εμείς." . Ε, όχι φασίστα. Θα σου τρίψουμε τη μούρη στο χώμα. Θα σε πατήσουμε να γίνεις όντως ασπόνδυλο μπας και προσφέρεις κάποια στιγμή σε κάποιον άλλο οργανισμό κάτι καλό. Δε θα γίνεις ανεχτός.

Και πώς; Εκεί μας θέλω! Δράση μάγκες. Έχουμε πόλεμο όχι αστεία. Πλέον είναι τέρμα ρεαλιστικό. Δεν το λέω με τη χαρούμενη ματιά που υπήρχε όταν παιζόταν κυνηγητό με τους μπάτσους. Εδώ, θα πεθάνει κόσμος. Όποιος κάτσει στο σπίτι, σύντομα θα του χτυπήσουν την πόρτα. Σύντομα θα τον εκβιάσουν. Ρουφιάνος μπορεί να γίνει να μη χάσει τη γλύκα.

Η γη μας χωράει όλους. Δε χρειαζόμαστε εκκαθαρίσεις για τις βρώμικες δουλειές του κεφαλαίου, των κρατών και των παρατρεχάμενών τους. Δεν γίνεται να ανεχτούμε ηλίθιους και άξεστα σιχαμερά ανθρώπομορφα κτήνη, μπάσταρδα όπως όλοι μας από χίλιες δυο φυλές να μας μιλάνε για το δήθεν καθαρό αίμα των ελλήνων, των γάλλων, των ιταλών, των κατά τόπους ντόπιων.

Θα χάσουμε τα πάντα αν δεν τα δώσουμε όλα.

Δε γίνεται να μιλάμε στο θεωρητικό. Δεν θα περιμένουμε να αφυπνηστούν οι μάζες. Δε θες τον φασισμό πάνω από το κεφάλι σου; Να η minimum συμφωνία. Και πάνω σε αυτή, δράσεις. Να τους τσακίσουμε. Δε θα πεθάνει μόνος του ο φασισμός, τσάκισέ τον.

Μέσα σε αυτόν τον αχταρμά που θα δημιουργηθεί, θα ξεπηδήσουν τα παλιά μα και τα καινούργια. Θα αναγκαστούμε να χτίσουμε πιο γρήγορα τις δομές που έχουμε φανταστεί και μάλιστα πιο στιβαρές από όσο μπορεί να περιμένουμε. Έτσι ναι, γίνεται.

Αντίσταση, αντίσταση, αντίσταση. Γιατί όταν αντιστεκόμαστε, γεννιέται η αλληλεγγύη, επιβιώνει η αξιοπρέπεια.

Θα χάσουμε τα πάντα αν δεν τα δώσουμε όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger