Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Σημαντική η πρωτοβουλία ΓΙΑ ΤΙΣ Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Μαρία Μιχ. Πολύζου,και τους Ανεξάρτητους ´Ελληνες

Σημαντική η πρωτοβουλία των τριών Δημάρχων των Νήσων Β. Σποράδων να προβάλλουν από κοινού το πρόβλημα της αύξησης του κόστους των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και τη μείωση των δρομολογίων σύνδεσης των νησιών με την Ηπειρωτική Χώρα που κόστισαν εφέτος την έλευση των τουριστών και την μείωση των εσόδων του τουριστικού κλάδου. 

Τα δύο αυτά προβλήματα θα τα συζητήσουν οι κ.κ Δήμαρχοι με τον Υπουργό Ναυτηλίας και Αιγαίου κ. Μουσουρούλη εντός της εβδομάδας. 

Η πρωτοβουλία αυτή για την κοινή αντιμετώπιση του θέματος από τους Δημάρχους των Β. Σποράδων χρήζει προσοχής στο θετικό μήνυμα που δίνει, στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, και μας γεμίζει με αισιοδοξία για το γεγονός ότι η προσπάθεια ΕΙΝΑΙ συλλογική και επωφελής για τον τόπο. 

Ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης βάλλεται με τα Μνημόνια και τις περικοπές κονδυλίων που στήριζαν το θεσμό και τους πολίτες. 

Οι Β. Σποράδες για το Ν. Μαγνησίας είναι πλέον ευαίσθητες περιοχές που πλήττονται βάναυσα με την αύξηση της ανεργίας, την αύξηση των καυσίμων, τις προβληματικές ακτοπλοϊκές συνδέσεις με το υψηλό κόστος, την αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση και τη διαμονή, θέτοντάς τις εκτός ανταγωνισμού και ουσιαστικά αποκλείοντας τις ως τουριστικούς προορισμούς. 

Η προσπάθεια είναι κοινή και μας αφορά όλους. Ως Πολιτευτής Μαγνησίας και Μέλος του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προσωπικά, στέκομαι δίπλα στο βαλλόμενο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στα προβλήματά του και ενώνω τις δυνάμεις μου για την αντιμετώπισή τους από κοινού, σεβόμενη τον αγώνα που δίνεται κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger