Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Την «πλήρωσαν» οι… ξαπλώστρες Το μένος τους ξέσπασαν πάνω σε ομπρέλες.....


Το μένος τους ξέσπασαν πάνω σε ομπρέλες και ξαπλώστρες της παραλίας του Μπάλου, στα Χανιά, άγνωστοι, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Οι δράστες κατέστρεψαν 120 ξαπλώστρες και 60 ομπρέλες, οι οποίες είχαν αγοραστεί στις αρχές του χρόνου από τον δήμο Κισσάμου.

Ο δήμος, από την πλευρά του, θεωρεί ότι η πράξη αυτή είναι αποτέλεσμα δολιοφθοράς που προέρχεται από αντίπαλα συμφέροντα ιδιωτών, που μέχρι πρότινος εκμεταλλεύονταν την παραλία, η οποία, αξίζει να αναφερθεί, συγκεντρώνει τζίρο εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

«Είναι προφανές ότι σε αυτόν τον “πόλεμο” μπορεί να νικήσει μόνο εκείνος που έχει την δύναμη των πολιτών και όχι τα ιδιωτικά συμφέροντα και οι ευκαιριακοί σύμμαχοί τους. Ο Δήμος Κισσάμου πέρα από την αυτονόητη προσφυγή στην Δικαιοσύνη, δηλώνει ότι θα προστατεύσει με κάθε νόμιμο τρόπο την περιοχή του Μπάλου που αποτελεί “σημαία” της τουριστικής προβολής της Κρήτης και όχι μόνο και ότι δεν τον πτοούν ενέργειες παράνομες με σκοπό τον εκφοβισμό. Οι μόνοι που πρέπει να φοβούνται είναι αυτοί που έρχονται αντιμέτωποι με την τοπική κοινωνία και τον Δήμο που την εκφράζει και στηρίζεται σ' αυτήν», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Κισσάμου.

Πηγή: Cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger