Οπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr η Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα της Σούπερ Λίγκας και να βγάλει προσωρινά δελτία σε τρεις ομάδες....
Με τρόπο αυτό ευνοούνται η ΑΕΚ, ο Πανιώνιος και ο ΟΦΗ, οι τρεις ομάδες δηλαδή που είχαν το μεγαλύτερο πρόβλημα με την φορολογική ενημερότητα και βάσει νόμου δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεταγραφές.
Τώρα θα μπορούν να εκδώσουν προσωρινά δελτία ως τις 14 Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι ανεξαρτήτως της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικής Αθλητισμού που θα συνεδριάσει την Παρασκευή για να επανεξετάσει τις περιπτώσεις οκτώ ομάδων της Σούπερ Λίγκας, το πρωτάθλημα θα αρχίσει κανονικά το Σαββατοκύριακο και οι τρεις συγκεκριμένες ομάδες θα έχουν προσωρινά δελτία.
Επίσης την Τρίτη αναμένεται να ψηφιστεί η τροπολογία για την ρύθμιση των χρεών στις ΠΑΕ, γεγονός που εξαλείφει κάθε κίνδυνο για τις ομάδες χωρίς ενημερότητα να δεχτούν πρόστιμο. Αρα σα να μην συμβαίνει τίποτα στο πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο, με το πρωτάθλημα να γίνεται κανονικά με την συμμετοχή ομάδων που δεν πληρούν τις προυποθέσεις του νόμου.