Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Ιδιωτικοποίηση Εξουσίας

Θέμα: η παράνομη "εισβολή" των ιδιωτικών εταιριών ασφάλειας στον νομό Βοιωτίας.
Τον τελευταίο καιρό στον νομό Βοιωτίας και συγκεκριμένα στην περιοχή των Βαγίων, έχουν κάνει την εμφάνισει τους ιδιωτικές νταβατζιλικιτικες εταιρίες ασφάλειας( security).
Συγκεκριμένα η εταιρία Pitbull Security με εδρα στην Θήβα, έχει αρχίσει και κολλάει παράνομα  σε διάφορα σημεία του χωριού τα διαφιμιστικά της.  Το χειρότερο είναι πως πηγαίνουν στα σπίτια και <πιέζουν> τους ιδιοκτίτες να κάνουν συνδρομή. Πιο συγκεκριμένα, πριν μια εβδομάδα είχαν αναγκάσει μια ηλικιωμένη κυρία να κάνει συνδρομή των 40 ευρώ/μήνα, ενώ πιο πριν είχαν ήδη κολλήσει το διαφημιστικό τους στην εξόπορτα της. Η ίδια έκανε παράπονα και είπε πως δεν θέλει να κάνει συνδρομή και πως απαιτεί να βγάλουν το διαφημιστικό απο τα κάγκελα της. Τότε οι < κύριοι> αυτοί, της είπαν πως μπορεί να δίνει 20ευρώ/μήνα, αλλά αυτή αρνήθηκε και πάλι. Στο τέλος της είπανε απλά να αφήσει το διαφημιστικό εκεί.
Ένα ακόμη περιστατικό παράνομης δράσης  σε κοντινό χωριό:  αυτοκίνητο ασφαλιστικής εταιρίας σταματάει ένα αυτοκίνητο που επέβαιναν νεαροί, και άρχισαν να τους κάνουν ερωτήσεις τύπου, τη θέλουν εκεί, απο που είναι, ποιανού είναι το αυτοκίνητο κ.α... έψαξαν το αυτοκίνητο των νεαρών με την πρόφαση ότι υπάρχει ένα ίδιο το οποίο κάνει ληστείες στην περιοχή και τέλος τους πήραν τα κινητά και είδαν τις επαφές τους.
Πολλοί απο αυτούς τους < κυρίους> έχουν σπουδάσει Ειδικές Δυνάμης και έχουν κάνει γνωστές πλέων τις πεπιθίσεις τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger