Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Λάσπη - λασπη - λάσπη των μιλιταριστών εναντίον του Δικτύου ελεύθερων φαντάρων ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Η δράση και η αμφισβήτηση των φαντάρων που συνεχίζουν να μάχονται εντός των στρατοπέδων, υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα του Φαντάρου-Πολίτη με Στολή, αντιμαχόμενοι την εθνικιστική και ρατσιστική προπαγάνδα, αρνούμενοι να γίνουν κρέας στα κανόνια του ΝΑΤΟ και του ελληνοτουρκικού ιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού, λέγοντας όχι στην κούρσα των εξοπλισμών, πλέον ανησυχεί πολλούς εντός και εκτός των μονάδων. Πολλοί είναι εξάλλου αυτοί που βγάζουν, όχι το ψωμί τους, αλλά το παντεσπάνι τους από τις πολεμικές προμήθειες, σύγχρονων ή μεταχειρισμένων οπλικών συστημάτων: έμποροι όπλων και αντιπρόσωποι πολεμικών βιομηχανιών, δημοσιογράφοι-έμμισθα φερέφωνα τους, εκδότες μιλιταριστικών εντύπων που αυγατίζουν τα κέρδη τους από της διαφημίσεις οπλικών συστημάτων, αστοί πολιτικοί των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και στρατιωτικοί. Για όλους αυτούς που απαρτίζουν το ΚΥΣΕΑ θα μπορούσε να μας πει πολλά ο αποδιοπομπαίος τράγος και έγκλειστος στον Κορυδαλλό, Α.Τσοχατζόπουλος.
Ψέματα, λάσπη, αήθεις υπαινιγμοί ήταν λοιπόν μερικά από τα συστατικά της βρώμικης επίθεσης που δέχτηκε από τα γνωστά μιλιταριστικά μέσα DEFENCENET.GR και ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος και η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ. Κατηγορίες που ήρθαν να προστεθούν στην συστηματική επίθεση που κάνει, η οργανωμένη από τη Χρυσή Αυγή ομάδα παρέμβασης, με εμετικά-ανώνυμα σχόλια στα διάφορα μπλογκ και σαιτ που αναρτίζουν τις ανακοινώσεις μας. Εξάλλου, η ναζιστική οργάνωση και τα μιλιταριστικά μέσα είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Εύκολα το διαπιστώνει κανείς παρατηρώντας την συστηματική προβολή της τραμπούκικης και δολοφονικής δράσης της, την κοινή φρασεολογία και επιχειρηματολογία που στρέφεται κατά των μεταναστών, των εργατικών αγώνων και της αριστεράς.
Πιο όμως το επίδικο; Μα φυσικά το ζήτημα της αποδοχής των αμερικανικών μεταχειρισμένων-πεταμένων σε αλάνες της Αριζόνας τεθωρακισμένων ABRAMS, για τα οποία συστηματικά αποκρύπτεται ότι εγκυμονούν κινδύνους εξαιτίας του απεμπλουτισμένου ουρανίου, είναι πανάκριβη η μεταφορά τους, αλλά κυρίως δαπανηρή είναι η συντήρηση και η λειτουργία τους (λόγω της τεράστιας κατανάλωσης και του είδους των καυσίμων). Φυσικά «τα δωρεάν μεταχειρισμένα» θα φέρουν κέδρος στην αμερικανική πολεμική βιομηχανία και στις ελληνικές που θα συνεργαστούν, δημιουργώντας σοβαρό έρεισμα και για την προμήθεια της επόμενης γενιάς τεθωρακισμένων. Ίδιους στόχους έχουν και οι Ευρωπαίοι, Γερμανοί για την ακρίβεια ανταγωνιστές, που κονταροχτυπιούνται χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα.
Ο μεγαλύτερος όμως, κοινός εχθρός για αμερικανικές-γερμανικές-ελληνικές πολεμικές βιομηχανίες είναι όσοι, μεταξύ των οποίων το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ αμφισβήτησαν την αποδοχή της προσφοράς των μεταχειρισμένων αρμάτων, είπαν όχι στους εξοπλισμούς.
Για να στοχοποιηθούν. Αφού ανακινείται ξανά ζήτημα «εθνικών κινδύνων» στο κείμενο του defencenet.gr με τίτλο «Έρχονται τα Μ1Α1 Abrams - Υπερσυγκέντρωση τουρκικών δυνάμεων στην Α.Θράκη» όπου αναφέρεται « Ένας από τους λόγους της επίσπευσης της προμήθειας είναι η κάθετη ενίσχυση της μαχητικής ισχύος της 1ης τουρκικής Στρατιάς στην Ανατολική Θράκη, η οποία σήμερα έχει φτάσει να επανδρώνεται σε προσωπικό όσο το σύνολο, σχεδόν, των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και των τριών Κλάδων, με άνω των 100.000 προσωπικού»! Καταγγέλλεται ο εσωτερικός εχθρός: «Έφτασαν μέχρι και "Δίκτυα Φαντάρων" και ΜΚΟ (!) να καταφερθούν κατά της παραλαβής τους, όπως και διάφοροι απίθανοι "δημοσιογράφοι", μέχρι και ... βουλευτές Αυστριακοί και άλλα τέτοια ωραία».
Πρόκειται για μια χυδαία επίθεση, αναμενόμενη όμως καθώς «τα λεφτά είναι πολλά». Η όποια αντίδραση στο στημένο παιχνίδι των μεταχειρισμένων πρέπει να δυσφημιστεί και να εξοντωθεί ηθικά και πολιτικά, με κάθε ανήθικο και ποταπό τρόπο. Εν προκειμένω απίθανοι δημοσιογράφοι, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ φωτογραφίζονται ως πράκτορες των γερμανικών συμφερόντων .
Καλά, δε βαρέθηκαν να λένε τις ίδιες βλακείες; Φαιδρότητα και έλλειψη επιχειρημάτων από πλασιέ όπλων.
Εκεί όμως που η κακοήθεια δίνει ρέστα, ενστερνιζόμενη όλα τα σύγχρονα στερεότυπα της συνομωσιολογίας του ακροδεξιού χώρου είναι στο κείμενο με τίτλο «Ο θολός ρόλος των Μη Κυβερνητικών Οργανισμών σε Ρωσία και Ελλάδα». Καταρχήν, το «Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr», αποκαλύπτει επιλεκτική μνήμη, επηρεασμένο σαφώς από την αναπτερωμένη σχέση με τον Σαμαρά, ξεχνώντας τις κατηγορίες για τα μυστικά κονδύλια στο ΥΠΕΞ με τον σημερινό αρχηγό της ΝΔ, υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με τα οποία χρηματίζονταν πληθώρα δημοσιογράφων και όχι μόνο. Αφού επομένως αναδείξει ότι «Στην Ελλάδα είναι γνωστά τα σκάνδαλα με τις ΜΚΟ και τα απίστευτα κονδύλια που πιστώθηκαν χωρίς τον παραμικρό έλεγχο από το υπουργείο Εξωτερικών ιδιαίτερα επί υπουργίας Γεωργίου Παπανδρέου, Δημήτριου Δρούτσα, και Λαμπρινίδη, άτομα που όλως τυχαίως ανήκανε στην αμερικανική επιρροή», καταλήγει στην ανάδειξη των πρακτόρων του ιμπεριαλισμού: «Για τις ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) ο David βλέπει ένα κρίσιμο ρόλο στα παγκόσμια προβλήματα. Όπως έχουν παρατηρήσει ορισμένοι αναλυτές, οι ΜΚΟ είναι η εμπροσθοφυλακή «μίας νέας διπλωματίας που απαξιώνει την εθνική κυριαρχία για χάρη των πολυμερών συμφωνιών», στις οποίες οι ομάδες συμφερόντων «αναζητούν να επιτύχουν σε διεθνές επίπεδο ότι δεν μπορούν να επιτύχουν σε εθνικό» (David Davenport, "The New Diplomacy", Policy Review, Dec 2002)». Και συνεχίζει: «Επίσης με τα πιστεύω των ΜΚΟ άρα και του David Rocfeller ταιριάζουν σε προκλητικό βαθμό απόψεις αριστερών (ως αγιάτρευτοι διεθνιστές) και αναρχικών ομάδων (για πολλούς ο αναρχικός χώρος είναι άλλος ένας βραχίονας της ΝΤΠ, καθότι έχουν κοινούς αντικειμενικούς σκοπούς περί κατάργησης των εθνών), όπως και οικολογικών οργανώσεων, καθότι και η Οικολογία επιδιώκει την κατάργηση των συνόρων, με ταυτόχρονη ίδρυση ενός Παγκόσμιου Θεσμού που θα εισπράττει παγκόσμιους "πράσινους" φόρους, και θα επιβάλλει την κατά αυτούς οικολογική συνείδηση».
Η εμετική προπαγάνδα πάει χέρι χέρι με την ασχετοσύνη. Επιχειρείται η ταύτιση αγωνιστών και κινημάτων με τις ΜΚΟ, πράγμα που για να το κάνεις, πρέπει να είσαι ή αποφασισμένος να δυσφημίσεις ή εντελώς εκτός πραγματικότητας. Δυσφημούνται από τα φιλαράκια των εμπόρων όπλων και τους απολογητές της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, όλοι αυτοί που πρωτοστατούν σε κοινωνικά κινήματα, που βρίσκονται στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών, παρακολουθούνται συστηματικά από τους χαφιέδες.
Ειλικρινά, μια ερώτηση θέλουμε να κάνουμε: Όλος αυτός ο τσελεμεντές της λάσπης και της κακοήθειας χρειάζεται για να μας πουν ότι πρέπει να το βουλώσουμε και να δεχτούμε τις επιδιώξεις τους για την επιβολή της αγοράς των ρωσικών ΤΟΜΑ BMP, που η Ρωσική κυβέρνηση για να αποδεχτεί την συμπαραγωγή με το Μυτιληναίο έφτασε να κοστολογεί 2 δις ευρώ; Τα ίδια οχήματα μεταφοράς προσωπικού που με αγωνία απαιτούσε ο Γ.Καρατζαφέρης;
Ε λοιπόν, τους λέμε: δε μας κάμπτει η λασπολογία και η τρομοκρατία σας!
Με τους πολεμικούς εξοπλισμούς και τις μίζες μας φέρατε ως εδώ. Και συνεχίζετε να απαιτείται και νέα όπλα με πρόσχημα τον τουρκικό μπαμπούλα.
Χωρίς να έχετε συνείδηση ότι φέρετε ευθύνη για τις 3000 αυτοκτονίες, το 1.5 εκατ. ανέργους, την εξαθλίωση, την απόγνωση, την ανέχεια, τη μετανάστευση.
Για την κατάντια όμως την κοινωνία μας θα λογοδοτήσετε. Η κοινωνική-κινηματική νηνεμία είναι προσωρινή.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com
http://diktiospartakos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger