Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Έμειναν… λίγοι στην ΑΕΚ

Έμειναν… λίγοι στην ΑΕΚ 
Οι πωλήσεις παικτών δεν είναι η μοναδική αιτία για την οποία σημειώνονται απουσίες στα Σπάτα.

Κι αυτό διότι διάφοροι ακόμα λόγοι κρατούν (νέους και παλιούς) παίκτες της ΑΕΚ εκτός προπονήσεων.

Απ’ αυτή της Παρασκευής, λοιπόν, δεν έλειπε μόνο το γκρουπ των ποδοσφαιριστών που πέρασε το πρωί από εργομετρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο (Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Ρίκκα, Σιαλμάς, Αγκιρίμπα, Τσαμουρλίδης, Κοτσαρίδης, Παπαδημητρίου, Γιάγκο) κι έκανε αποθεραπεία.

Αλλά εκτός των γνωστών απόντων Γκούντγιονσεν, Αργυρίου (που είναι σε διαδικασία αποχώρησης), του διεθνή Μπουγαΐδη και του στρατευμένου Εγγλέζου, έλειπαν πέντε ακόμα παίκτες. Ο Γιάννης Κοντοές που συνεχίζει φυσιοθεραπεία, ο Χέλγκασον που δεν έχει συνέλθει ακόμα από την ηλίαση που είχε υποστεί και κάνει ασκήσεις στο γυμναστήριο και οι νεαροί Φροξυλιάς, Βλάχος και Φέτσης, που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Όλοι οι υπόλοιποι -συμπεριλαμβανομένων των Σταματή, Ντούμπερετ, Νικολιά, Γροντή, Μπακάκη και Αλεξίου και εξαιρουμένων φυσικά όσων ταξίδεψαν στη Ρουμανία για το φιλικό με την Πετρολούλ- προπονήθηκαν κανονικά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σάββατο, όταν και έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση (στις 08:00 και στις 19:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger