Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Αποστρατεύεται ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας Δημήτρης Κατσίκας.ο όποιος είχε υπηρετήσει και στην Σκόπελο σαν διοικητής του Α.Τ Σκοπέλου

Ως ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους κρίθηκαν 60 Αστυνομικοί Διευθυντές Γενικών Καθηκόντων, οι οποίοι προάγονται στο βαθμό του Ταξιάρχου εκτός οργανικών θέσεων και θα αποστρατευθούν ύστερα από 30 ημέρες, κατά τις κρίσεις που έγιναν σήμερα το πρωί από το Ανώτατο Συμβούλιο της Ελληνικής Αστυνομίας.
Μεταξύ αυτών είναι και ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας Δημήτρης Κατσίκας.
Την ίδια στιγμή, παραμένει στη θέση του ο υποστράτηγος Βασίλης Χαλάτσης, ως γενικός αστυνομικός διευθυντής της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Οι κρίσεις των αστυνομικών διευθυντών, έγιναν υπό την προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστρατήγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου και τη συμμετοχή του υπαρχηγού του Σώματος αντιστρατήγου Αδαμάντιου Σταματάκη και του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, αντιστρατήγου Δημητρίου Παπαδόπουλου.
Σημειώνεται ότι στη δύναμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας είναι πλέον τέσσερις αστυνομικοί διευθυντές και, εντός της ημέρας αναμένεται να γνωστοποιηθεί ποιος θα αναλάβει την Αστυνομική Διεύθυνση μετά την αποστρατεία του Δημήτρη Κατσίκα.
Πρόκειται για τους Απόστολο Αλαμάνα, Αριστοτέλη Μανωλά, Γεώργιο Ταμβάκη και Νικόλα Γιαννέλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger