Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Όλοι στη Χαλυβουργία τώρα και στις 5.30 μμ σήμερα

Καλουμε τον λαο, τοσο τωρα οσο και στην συγκεντρωση , σημερα Παρασκευη 20/7/12, 5.30 μμ, στη πυλη του εργοστασιου στον Ασπροπυργο.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 5.30 μμ ΣΗΜΕΡΑ

 
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ- ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΙ!

Το Κινημα Δεν Πληρωνω καταγγελει την προσπαθεια του κρατους της βιας και της καταστολης που εκτελωντας τις εντολες των βιομηχανων και του Μανεση, για μια ακομη φορα, αποπειραται να διαλυσει τον ηρωικο αγωνα των χαλυβουργων. Αφου προσπαθησε, ματαια, να τον χτυπησει απο τα μεσα, με εναν στημενο απεργοσπαστικο μηχανισμο,τωρα το ιδιο το κρατος εμφανιστηκε στο προσκηνιο με τα Ματ και τους εισαγγελεις. Το καπιταλιστικο κρατος των μνημονιων θελει να ξεμπερδευει με τον πολυμηνο αγωνα των εργατων της χαλυβουργιας, που αποτελει παραδειγμα οχι μονο για την ελληνικη , αλλα και την παγκοσμια εργατικη ταξη. Δεν πρεπει να τους περασει! Πρεπει συσσωμοι να συστρατευτουμε στο πλευρο των ηρωικων χαλυβουργων και να πουμε : Είμαστε όλοι χαλυβουργοί! Όλη η Ελλαδα να γινει μια χαλυβουργια! Το Κινημα Δεν Πληρωνω σταθηκε απο την αρχη του αγωνα, ενεργα, στο πλευρο των χαλυβουργων.

Καλουμε τον λαο, τοσο τωρα οσο και στην συγκεντρωση , σημερα Παρασκευη 20/7/12, 5.30 μμ, στη πυλη του εργοστασιου στον Ασπροπυργο.

 Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ! 

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ 
www.kinimadenplirono.gr
Καυτατζόγλου 35- Αθήνα , 11144
2110192839
www.kinimadenplirono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger