Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Πράκτορες της CIA δραστηριοποιούνται στη Νότια Τουρκία και συντονίζουν τις επιθέσεις εναντίον της Συρίας… (C.I.A. Said to Aid in Steering Arms to Syrian Opposition)

Η CIA και τα στρατόπεδα των Αμερικανοσιωνιστών τρομοκρατών στην Τουρκία
Αποκαλύψεις από τον Τουρκικό Τύπο
Με εγκύκλιο της Τουρκικής κυβέρνησης, που εξέδωσε ο παρακάτω εικονιζόμενος κυβερνήτης της επαρχίας Hatay, απαγορεύτηκε η βιντεοσκόπηση και η λήψη φωτογραφιών από τους καταυλισμούς Σύρων "προσφύγων". Ο λόγος είναι απλός. Δεν πρόκειται φυσικά για καταυλισμούς προσφύγων αλλά για...
στρατόπεδα και κέντρα εκπαίδευσης μισθοφόρων και τρομοκρατών.
Η τουρκική ηλεκτρονική εφημερίδα Odatv αποκαλύπτει ότι η απόφαση που έχει εκδοθεί από τις τουρκικές αρχές σχετικά με την απαγόρευση λήψης φωτογραφιών στα στρατόπεδα που είναι εγκατεστημένοι οι φυγάδες από τη Συρία, στοχεύει στο να κρύψουν ότι οι λεγόμενοι πρόσφυγες είναι στην πραγματικότητα τρομοκράτες…
Στο πλαίσιο αυτό, η μεγάλης κυκλοφορίας τουρκική εφημερίδα Vatan τονίζει ότι οι φωτογραφίες δείχνουν ότι οι λεγόμενοι Σύροι πρόσφυγες είναι τρομοκράτες, οι οποίοι πράγματι έχουν ξεκινήσει τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον του κράτους της Συρίας και των πολιτών της.
Στη φωτογραφία ο M. Celalettin, κυβερνήτης της επαρχίας Hatay, όπου βρίσκονται τα στρατόπεδα, ανάμεσα σε δύο "πρόσφυγες".
Η εκπρόσωπος τύπου του "Εθνικού Συμβουλίου της Συρίας" Bassma Kodmani (βλέπε: Η επικεφαλής των Εξωτερικών σχέσεων της "Αντιπολίτευσης" (αμερικανοσιωνιστών μισθοφόρων) της Συρίας… στη σύνοδο της Λέσχης Bilderberg!), ένοπλη ανάμεσα σε τρομοκράτες στην Τουρκία.
Οι New York Times στις 21 Ιουνίου, σε άρθρο τους (C.I.A. Said to Aid in Steering Arms to Syrian Opposition) αποκαλύπτουν ότι πράκτορες της CIA που δραστηριοποιούνται στη Νότια Τουρκία συντονίζουν τις επιθέσεις εναντίον της Συρίας και εποπτεύουν την εισαγωγή και την παράδοση των όπλων στους μισθοφόρους και τους τρομοκράτες που δρουν στη Συρία. Βέβαια η εφημερίδα υποστηρίζει ότι η CIA προσπαθεί τα όπλα να μην πέσουν στα χέρια της Αλ Κάϊντα (που είναι κι αυτή στρατευμένη μαζί με τους αμερικανούς για την “δημοκρατία” στη Συρία) στη Συρία!!!
ΟΜΑΡ Σ.

Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας, που κρύβουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ στην υπηρεσία των αμερικανοσιωνιστών:
► Τα προφητικά λόγια του Chavez στον Assad...
► Οι πολιτικοί υπάλληλοι υπηρετούν ξένα συμφέροντα… ο Αρχιεπίσκοπος είναι κι αυτός αόρατος;
Nα γιατί & το “Aljazeera” συμμετέχει στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας και εντάχθηκε στο αμερικανοσιωνιστικό μπλοκ… (5 Female Reporters Resign from Aljazeera Media Regarding the lies against Syria)
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Αυτά κρύβουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ! Οι “επαναστάτες” για τη “δημοκρατία” στη Συρία…
  Καταγγέλλουν το Al Jazeera! Οι αμερικανοσιωνιστές έχουν τώρα και το Al Jazeera… αλλά η Συρία θα γίνει ο τάφος τους!

Τι συμβαίνει σ’ αυτή την αριστερά; Γιατί η “Αυγή” συντάσσεται με τους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών;
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger