Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Ε.ΔΗ.Τ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Όλα έτοιμα για τα «μπάνια του λαού»


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Δήμος Τυρνάβου και συγκεκριμένα η Κοινωφελής Επιχείρηση (K.E.ΔH.T.) ανακοινώνει ότι από αύριο Παρασκευή στις 4 το απόγευμα διατίθεται προς τους δημότες οι πισίνες του πολυδύναμου αθλητικού κέντρου.
Διαθέτοντας δύο πισίνες που πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις λειτουργίας, το πολυδύναμο αθλητικό κέντρο δίνει τη δυνατότητα εκμάθησης κολύμβησης σε μικρούς και μεγάλους, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα για κολύμβηση στους δημότες κατά τις απογευματινές ώρες. Στον ίδιο χώρο υπάρχουν γήπεδα μίνι γκολφ, δύο γήπεδα 5x5, γήπεδο καλαθοσφαίρισης, παιδική χαρά και αναψυκτήριο.
Πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο αθλητικό κέντρο, που λειτουργεί με ευθύνη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τυρνάβου προσφέροντας άθληση, ψυχαγωγία και αναψυχή στους δημότες.
Κατά τις απογευματινές ώρες που η πισίνα λειτουργεί για το κοινό υπάρχει ναυαγοσώστης, συμβάλλοντας στην ασφάλεια των λουομένων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ και γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου κ. Σάμερ-Αθανάσιος Αμάρι το πολυδύναμο αθλητικό κέντρο θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.
Για τις πισίνες θα υπάρχουν τμήματα εκμάθησης κολύμβησης από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι. Οι ώρες κοινού για την πισίνα είναι από τις 2 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ ενώ τα γήπεδα είναι ανοιχτά καθημερινά τις απογευματινές ώρες και κατόπιν συνεννόησης με τους υπεύθυνους διεξάγονται ομαδικά αθλήματα. Το αναψυκτήριο του κέντρου θα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Τέλος γίνονται καθημερινά οι εγγραφές για εκμάθηση κολύμβησης από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στον χώρο του πολυδύναμου αθλητικού κέντρου. Το εισιτήριο είναι 1 ευρώ για παιδιά και 1,50 ευρώ για τους μεγάλους. Τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 24920-26060 και 24923-50151.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger