Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ντόρα:"ΚΩΛΟΜΠΑΡΙΣΤΙΚΑ λένε τη λέξη 'καταγγελία' για το μνημόνιο τα στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α"...!!!

Δεν κάνω πλάκα με τον τίτλο της ανάρτησης, ούτε θα χρησιμοποιούσα ποτέ -εννοείται- μια τέτοια λέξη δημοσίως.  Και όμως! Η πολιτική ζωή του τόπου έφτασε σε αυτό το σημείο και μάλιστα από μία κυρία (συγγνώμη Ντόρα που δεν το γράφω με κεφαλαίο Κ), όταν χθες το βράδυ και αμέσως μετά το τέλος της συγκέντρωσης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην πλατεία Ομονοίας, χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη λέξη και φράση ...από το βήμα της δημόσιας τηλεόρασης!!! Ξεχνώντας ακόμη και εκείνη την περιβόητη γαλλική προφορά της.
Συμμετέχοντας σε προεκλογική κουβέντα στη ΝΕΤ με τους Παπαδημούλη και Χρυσοχοϊδη και συντονίστρια την Έλλη Στάη, η Ντόρα Μπακογιάννη (εκ της γνωστής οικογενείας), επιπλήχτηκε με χαμόγελο από την δημοσιογράφο, ενώ προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.  
Το πρόστιμο από το Ε.Σ.Ρ, ήθελα να ήξερα, θα φιλοτιμηθεί να το πληρώσει η ίδια, ή για ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ θα κληθούμε να το πληρώσουμε ΕΜΕΙΣ, μέσω της ΕΡΤ; Είδατε, λοιπόν, πόσο ΚΩΛΟΜΠΑΡΙΣΤΙΚΗ είναι η πολιτική τους σε ένα λαό τόσο βιασμένο και κατακρεουργημένο, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.  Γιατί, αν τον θέλει κι άλλο τον ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ του ...Κυριακή (πολύ) κοντή ΓΙΟΡΤΗ.
Εγώ, πάντως, σας το είχα γράψει από τα ξημερώματα της Δευτέρας ότι το θερμόμετρο θα πιάσει ΚΟΚΚΙΝΟ.  Το είχε προβλέψει και η Ε.Μ.Υ -άλλωστε-.και δεν έπεσε έξω.  ΚΑΥΣΩΝΑΣ αυτές τις μέρες.  Αυτό που θα προσθέσω, απλώς, κατεβαίνοντας στο επίπεδο της κας Μπακογιάννη, είναι "να δούμε ποιανού ο κώλος θα πάρει φωτιά την Κυριακή το βράδυ".  Εύχομαι, ΟΧΙ του λαού.  ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ.
Δείτε ολόκληρη την συζήτηση στη ΝΕΤ κάνοντας κλικ ΕΔΩ και, αν βιάζεστε, το ακριβές στιγμιότυπο είναι στο 06:46΄΄.
ΛΑΜΠΡΟΣ Θ. ΠΑΠΑΞΕΝΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger