Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ενα βαρύ κατηγορώ εναντίον του δήμαρχου Σκοπέλου σχετικά με την απόφαση του για καταφύγιο στο Έληος ενώ για την Σκόπελο ούτε στάλα ενδιαφέρων ..


ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Πάντα υπάρχει λύση.Αρκεί λίγη κατανόηση και σωστός διάλογος και από τις δύο πλευρές.ΑΛΛΑ όσο θα εμπλέκονται εξωτερικοί παράγοντες οι οποίοι δεν έχουν καμία απολύτως αρμοδιότητα με το θέμα των ψαράδων παρά μόνον για προσωπικά συμφέροντα και ο λόγος τους περνάει και γίνεται νόμος ε τότε έχουν δίκιο που διαμαρτύρονται και καταδικάζουν μαζί με τους ψαράδες όλοι οι Σκοπελίτες.Το Λιμεναρχείο δεν πρέπει να υποκύπτει στις πιέσεις ορισμένων κοτεράδων και να κρατήσει το λόγο του ότι θα φύγουν τα κότερα απο το συγκεκριμένο σημείο και να χαρακτηρισθεί ο χώρος σαν καταφύγιο αλιευτικών σκαφών.Και λίγα για τον κύριο δήμαρχο.Εγκρίθηκε πρόγραμμα για καταφύγιο στο Έληος περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ για ποιόν κύριε δήμαρχε? Εξασφαλήσατε καταφύγιο στο κεντρικό λιμάνι της Σκοπέλου όπου ελιμενίζονται τόσα αλιευτικά και ιδιωτικά σκάφη όλο το χρόνο? Τί συμφέροντα εξυπηρετήτε? Την απάντηση θα μου την δώσουν οιΣκοπελίτες.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

2 σχόλια:

ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΣΑ είπε...

όσον αφορά το Έληος αγαπητέ συντοπίτη δεν νομίζω ότι εξυπηρετούν κανενός συμφέροντα αλλά όλου του νησιού γιατί το λιμάνι είναι ημιτελές και ενώ τα κότερα που πηγαίνουν εκεί τροφοδοτούνται δωρεάν νερό και ρεύμα εις βάρος των πολιτών πάντα, εσείς λέτε ότι εξυπηρετούνται συμφέροντα ποιανού;;; αν δεν τελειώσει το καταφύγιο τουριστικών σκαφών στο έληος η β' φάση δεν θα μπορεί και ο δήμος να έχει έσοδα.αυτά περι συμφερόντων αγαπητέ συντοπίτη!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

Κυρία μου άλλο πράγμα το καταφύγιο και άλλο ο ανεφοδιασμός των σκαφών το καλοκαίρι.Καταφύγιο σημαίνει ασφαλές λιμάνι.Απλά.

Powered By Blogger