Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

«Τιμητική πλακέτα στην αντιπεριφερειάρχη Λάρισας από τον Ορειβατικό Σύλλογο».



Τιμητική πλακέτα για τη σημαντική συμβολή της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας στη διεξαγωγή του 3ου Ορειβατικού Μαραθώνιου Αγώνα Κισσάβου, επέδωσαν χθες στην αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου τα μέλη του Δ.Σ. του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Λάρισας.
Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΕΟΣ κ. Χρ. Καραμπούζης, ο αν. γραμματέας – υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γρ. Παπαχαραλάμπους, ο ταμίας κ. Θεόδ. Σύρμος και ο έφορος ορειβασίας κ. Δ. Καρατσιβής, ευχαρίστησαν την κ. Καραλαριώτου για τη στήριξη της Αντιπεριφέρειας στη διοργάνωση του αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Μαϊου με μεγάλη επιτυχία, με τη συμμετοχή 104 αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα.
Παράλληλα, τα μέλη του ΕΟΣ ενημέρωσαν την αντιπεριφερειάρχη για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν μετά το τέλος του καλοκαιριού στο καταφύγιο Κισσάβου για τον εορτασμό των 80 χρόνων του συλλόγου.
Από τη μεριά της η κ. Καραλαριώτου επεσήμανε ότι: «Η Αντιπεριφέρεια Λάρισας στηρίζει ατομικές και συλλογικές  δράσεις που αφορούν στον αθλητισμό. Έχοντας ως οδηγό τις αέναες αξίες του αθλητισμού όπως  συμμετοχή, ομόνοια, ισότητα, συνεργασία και άμιλλα, προωθούμε ενέργειες που καταστούν την περιοχή μας επίκεντρο του αθλητισμό και του πολιτισμού στην περιοχή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger