Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Τι κρύβει η μήνυση στην Κανέλλη.

Αντιγράφω:
«Μήνυση για εξύβριση κατά της βουλευτού του ΚΚΕ, θα καταθέσει την Δευτέρα, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Αθανάσιος Γκλαβίνας. Η κατάθεση της μήνυσης, όπως δημοσιεύει το enikos.gr, πάρθηκε μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης και σύμφωνη γνώμη (μετά από ενημέρωση) και της Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.).
Αφορμή για την απόφαση αυτή ήταν όπως υποστηρίζουν οι αστυνομικοί, η λέξη «φασιστοτσόγλανα» που χρησιμοποίησε η Λιάνα Κανέλλη την ώρα που βρισκόταν στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, για να περιγράψει ορισμένους αστυνομικούς.
Η εκπομπή έγινε μερικές ημέρες μετά το περιστατικό χειροδικίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρη προς την κυρία Κανέλλη.» ΠΗΓΗ
Η μήνυση κρύβει τον αντικομουνισμό των δυνάμεων καταστολής. Η χρυσή αυγή άλλωστε είναι πρώτη επιλογή των ΜΑΤ κλπ. Κρύβει όμως και μια προσπάθεια το θύμα της άνανδρης επίθεσης να παρουσιαστεί ως «ταραξίας». Να εξισωθεί  θύμα και θύτης.
 Και η Λιάνα και ο Κασιδιάρης είναι βουλευτές. Για να καταδικαστούν πρέπει να γίνει άρση της  ασυλίας. Όμως ο τραμπούκος είναι δις υπόδικος. Έπρεπε λοιπόν και στην αντίθετη μεριά να υπάρχει «κάτι μεμπτό» για να έχουν να λένε. Αν πει το ΚΚΕ να γίνει δίκη για τον λυσσασμένο, να πουν και οι άλλοι να δικαστεί και η Κανέλλη για εξύβριση…  Αβάντα στη χρυσή αυγή και αποπροσανατολισμός.
Στο μεταξύ τα χαράτσια και οι μειώσεις έρχονται με φόρα…
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2012/06/blog-post_25.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger