Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Τρία δροµολόγια για βορειοανατολικό Αιγαίο και άλλα τρία για Σποράδες (Σκιάθο, Σκόπελο) θα πραγματοποιούνται το φετινό καλοκαίρι από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Ακτοπλοϊκές συνδέσεις από Θεσσαλονίκη

Τρία δροµολόγια για βορειοανατολικό Αιγαίο και άλλα τρία για Σποράδες (Σκιάθο, Σκόπελο) θα πραγματοποιούνται το φετινό καλοκαίρι από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης με τις συνδέσεις να ξεκινούν στις αρχές Ιουλίου.
«Η ζήτηση φέτος είναι πεσμένη κατά 50% σε σχέση με πέρσι», επισημαίνει στα «Ταξίδια» του «ΑτΚ» ο ναυτιλιακός πράκτορας Βλαδίμηρος Καραχαρίσης, προσθέτοντας ότι «εάν υπολογιστεί και ένα 15%-20% που έχω κερδίσει από πρακτορεία που έκλεισαν, τότε φτάνουμε στο μείον 60%-70%».
Οσον αφορά τα δρομολόγια, το πλοίο «EUROPEAN EXPRESS» θα συνδέει Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, Πειραιά, κάθε Κυριακή, από την 1η Ιουλίου, στις 01.30 π.μ. Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2012.
Το Ε/Γ-Ο/Γ «ΘΕΟΦΙΛΟΣ» θα ξεκινήσει δρομολόγια στις 2 Ιουλίου με προορισμό Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, Πειραιά, κάθε Δευτέρα στις 01.00 π.μ. Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται ώς τις 8 Σεπτεμβρίου 2012.
Το ίδιο πλοίο θα πραγματοποιεί, από τις 5 Ιουλίου και κάθε Πέμπτη, στις 14.00, δροµολόγια για Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο.
Θεσσαλονίκη – Σποράδες
Από τις 2 Ιουλίου ξεκινάει και η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες. Συγκεκριμένα, θα εκτελούνται τρία δρομολόγια την εβδομάδα με το πλοίο «ΑΛΚΥΟΝΗ» κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 10 π.μ. με προορισμό τη Σκόπελο (άφιξη 15.30) και τη Σκιάθο (άφιξη 17.00). Τα δρομολόγια θα εκτελούνται έως 3 Σεπτεμβρίου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger