Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ


Από την πόλη του Βόλου ξεκίνησε την περιοδεία του στην Κεντρική Ελλάδα ο Πρόεδρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος.
Περιόδευσε στους δρόμους του εμπορικού κέντρου της πόλης όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες καθώς και με πολίτες.
Αργότερα, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και τα ΜΜΕ της περιφέρειας.  
Στην αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου, ο Πάνος Καμμένος είχε συνάντηση και με τον Πρόεδρο των Σαρακατσάνων κ. Χρήστο Χρόνη.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου είχε την ευκαιρία να αναφερθεί:
-Στην ανάγκη ανάπτυξης του τουρισμού τόσο στο νομό Μαγνησίας αλλά και στις Σποράδες με άμεση επίλυση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης.
Υπενθύμισε ότι την εποχή που ήταν υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας ξεκίνησαν τα έργα εκσυγχρονισμού των λιμενικών εγκαταστάσεων του Βόλου, έργο που δεν εξελίσσεται πια.
Τόνισε ιδιαίτερα το ζήτημα της αποβιομηχάνισης της ευρύτερης περιοχής που έχει οδηγήσει ειδικά τη νεολαία σε υψηλά επίπεδα ανεργίας.
-Σε σχέση με το διακύβευμα των εκλογών ξεκαθάρισε:
α) Ότι η χώρα από τις 18 Ιουνίου χρειάζεται κυβέρνηση με τη συμμετοχή όλων
β) Διατύπωσε την άποψή του ότι πολύ σύντομα και η Ισπανία θα ενταχθεί σε ένα είδος Μνημονίου γεγονός που επιβεβαιώνει απόλυτα τη θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για την οικονομική υποταγή όλου του Νότου στους τραπεζίτες και διεθνείς τοκογλύφους. Μάλιστα προέβλεψε ότι σύντομα θα γίνει προσπάθεια να ενταχθεί στο ίδιο καθεστώς με την Ελλάδα και η Κύπρος.
γ) Με έμφαση υπογράμμισε ότι όποιος στις εκλογές της 17ης Ιουνίου ψηφίσει Ευάγγελο Βενιζέλο θα είναι σα να ψηφίζει το ΠΑΣΟΚ των Γιώργου Παπανδρέου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Τέλος έκλεισε λέγοντας:
«Εάν θέλουμε, μπορούμε να τους νικήσουμε με την ψήφο μας στις 17 Ιουνίου στην Ελλάδα και αν τους νικήσουμε στην Ελλάδα θα τους νικήσουμε και στην Ευρώπη».
Η περιοδεία στο Βόλο ολοκληρώθηκε με ολιγόωρη στάση στη Νέα Ιωνία.
Παραυρέθηκαν η Συντονιστική Επιτροπή και οι υποψήφιοι Βουλευτές Μαγνησίας του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger