Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Καταγγελία ΠΑΜΕ για προπηλακισμούς στελεχών του στην Σκιάθο!

SKIATHOSΣε αντιπαράθεση ήρθαν στελέχη του σωματείου εργαζομένων στους Δήμους που πρόσκεινται στο ΚΚΕ και της δημοτικής αρχής Σκιάθου, με αφορμή τον διαγωνισμό που προκήρυξε ο Δήμος Σκιάθου για την πρόσληψη ιδιώτη στον τομέα της καθαριότητας, το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Τα στελέχη που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ, είχαν ειδοποιήσει πως θα μεταβούν στη Σκιάθο, για να παραστούν στο διαγωνισμό με σκοπό να μην διεξαχθεί, καθώς η θέση του ΠΑΜΕ είναι κατά της ανάθεσης της καθαριότητας σε ιδιωτική εταιρία.
Στελέχη του ΠΑΜΕ ΟΤΑ κατήγγειλαν ότι «κατά της έλευσή τους στο νησί προπηλακίστηκαν» και ότι δέχθηκαν απειλές ακόμη και από τον Δήμαρχο. Μάλιστα, όπως ανέφεραν, πριν την έλευσή τους στο νησί και ενώ είχαν ενημερώσει ότι θα μεταβούν εκεί, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας φέρεται να δήλωσε πως «αν έρθει το ΠΑΜΕ στο νησί,  εκείνος θα φέρει την «Χρυσή Αυγή».
Την Παρασκευή το πρωί έγινε στο Δημαρχείο ο διαγωνισμός για την καθαριότητα μέσα σε έντονα φορτισμένο κλίμα, ενώ σημειώθηκαν φραστικές αντεγκλήσεις και υπήρξαν αντιδράσεις σε βάρος του ΠΑΜΕ, όπως καταγγέλθηκε και από την εκπρόσωπό του στο διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ κ. Εύη Καρυδάκη. Η κ. Καρυδάκη ανακοίνωσε πως θα δώσει συνέντευξη Τύπου, στις 12 το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας, στο Δημαρχείο του Βόλου, για τα όσα διαδραματίστηκαν στην Σκιάθο, το πρωί της περασμένης Παρασκευής στη Σκιάθο.
Μέλη του ΠΑΜΕ βιντεοσκόπησαν τα όσα διαδραματίστηκαν στο Δημαρχείο Σκιάθου και χθες το σχετικό βίντεο δημοσιοποιήθηκε στο διαδίκτυο και προβάλλεται μέσω της σελίδας του Δήμου Σκιάθου. Παράλληλα τα στελέχη του ΠΑΜΕ τράβηξαν και φωτογραφίες, που –όπως αναφέρθηκε- θα αποστείλουν για δημοσίευση στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης» μαζί με καταγγελία για προπηλακισμούς τους.
Στο βίντεο καταγράφεται η ένταση και η φραστική αντιπαράθεση εκπροσώπων της δημοτικής αρχής και μελών του ΠΑΜΕ. Εμφανίζεται όμως και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του νησιού να αντιπαρατίθεται με τα στελέχη του ΠΑΜΕ και ακούγεται να λέει –απευθυνόμενος στα στελέχη- «το ΚΚΕ τα έκανε όλα καλά; Τότε γιατί χάνει έδαφος; Το μόνο που κάνετε είναι να δημιουργείται προβλήματα…».
Στη συνέχεια εμφανίζεται να λέει, προς τα στελέχη του ΠΑΜΕ «μήπως θέλετε να κατεβάσουμε και τα παντελόνια…;»
Τα όσα διαδραματίστηκαν στο Δημαρχείο της Σκιάθου προκαλούν αναστάτωση στο χώρο της ΝΔ σχετικά με την στάση του αντιδημάρχου και τούτο επειδή ο αντιδήμαρχος στηρίχθηκε από την Νέα Δημοκρατία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger