Κυριακή, 29 Μαΐου 2011

"Aγανακτησμένοι" και στην Μύκονο! (7 φωτό)

........Ενημέρωση από Βόλο

Ενημέρωση από την συγκέντρωση

Σήμερα έγινε συγκέντρωση στο άγαλμα της παραλίας ενώπειουν του κτιρίου Παπαστράτος του πανεπιστημίου.Αρκετός κόσμος,ώρες ώρες ξεπερνούσε τις 2.000 και γενικότερα υπήρχε κινητικότητα και συνεχές "πέρασμα" από κόσμο.

Κάποιοι διανυκτερεύουνε στο διπλανό πάρκο όπου έχουνε αναρτήσει και πανό.

βόλος από συγκέντρωση "αγανακτισμένων"

Εκδιώχθηκε σήμερα από την συγκέντρωση στην παραλία ο υποψήφιος βουλευτής της χρυσής αυγής στον Βόλο, Παναγιώτης Αλτζερίνος. Ο τύπος καθόταν κοντά στο μικρόφωνο για να μπορέσει να πάρει το λόγο, αλλά μόλις έγινε αντιληπτός,κάποια άτομα κινήθηκαν προς το μέρος του. Με τον τρόπο που του αξίζει, αλλά χωρίς φάπες επειδή ήμασταν πολλοί, άκουσε πολλά βρισίδια, σπρώχτηκε, ψέλισε κάτι μπαρούφες περί διαλόγου, και με σκυμμένο το κεφάλι απομακρύνθηκε. Κάποιοι που δεν ήξεραν ποιος είναι, μόλις έμαθαν μας είπαν ότι δυστυχώς είναι μακριά ο Μελιγαλάς... Καθάρματα πίσω στις τρύπες σας - είστε παντού ανεπιθύμητοι.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Η Λιάνα Κανέλλη, πριν κάποιες μέρες, έβγαλε στην δημοσιότητα και παρέδωσε στην Βουλή μια λίστα 1.200 ατόμων, οι οποίοι έχουν κερδίσει υπέρογκα ποσά στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.
Στον κατάλογο, φέρονται να βρίσκονται πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου και μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος έκανε ειδική αναφορά στον επικεφαλής της Θύρας 7. Ο επικεφαλής της Θύρας 7 Τάκης Τσουκαλάς φέρεται ότι έχει κερδίσει 5,7 εκ. ευρώ, ενώ επίσης στη λίστα περιλαμβάνονται παράγοντες του ποδοσφαίρου, διαιτητές, προπονητές, ποδοσφαιριστές, επιχειρηματίες, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ και άνθρωποι της νύχτας. Στον κατάλογο, μάλιστα, δεν εμφανίζονται μόνο τα συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά και τα μέλη των οικογενειών τους.

Τα 1.200 αυτά άτομα κέρδισαν συνολικά, από το 2002 έως το 2005, 186 δισεκατομμύρια δραχμές, χάρη σε παρεμβάσεις στο λογισμικό του ΟΠΑΠ, το οποίο ανήκει στην Ιντραλότ του Σωκράτη Κόκκαλη, μετά τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ όπως έγινε γνωστό υπήρξε παίκτης που αποκόμισε οικονομικά οφέλη της τάξης των 900 εκατομμυρίων δραχμών, μέσα σε έναν μόλις χρόνο. Γυναίκα ατόμου επίσης, που είναι συνεργάτης της Ιντραλότ και έχει άμεση σχέση με τα αθλητικά δρώμενα, κέρδισε μέσα
σε μια διετία 11 εκ ευρώ.

Όσον αφορά την έρευνα για παρόμοιες υποθέσεις, αυτή έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2004!!!

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» . ΕΙΝΑΙ «ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ» !!!

ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ Τι ώρα είναι;


Σήμερα, Κυριακή 29 Μαΐου στις 18.00, θα δηλώσουμε παρόντες, θα ενώσουμε τις φωνές μας όλοι μαζί, στην παράλια της Σκοπέλου
Νεολαία της Σκοπέλου , ακούς;
Δώσε βροντερό παρόν!!!

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΕΛ LINES ΣΤΗΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΑΞΊΔΙ 60 ΜΙΛΙΑ  ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΔΕΙΤΕ 33 ΕΥΡΩ
ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ 180 ΜΙΛΙΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΒΟΛΟΣ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ 37 ΕΥΡΩ !!!ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΑΣΕΤΕ ΠΟΛΥ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΟΥΣΤ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ


Ναυμαχία ΝΕΛ-ΠΝΟ στη σκιά εξώδικων

Οι κινητοποιήσεις των ναυτεργατών στα δύο πλοία της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου (ΝΕΛ) «Hercules» και «Olympus», πρώην «Ropax 1» και «Ropax 2», έχουν προκαλέσει ανταλλαγή εξώδικων ανάμεσα στη ΝΕΛ και την Πανελλήνια Ναυτική Ομποσπονδία (ΠΝΟ).
Χθες η διοίκηση της ΠΝΟ απέστειλε νεότερο εξώδικο προς τη ΝΕΛ ως απάντηση στο εξώδικο της εταιρείας προς την ομοσπονδία στις 26 Μαΐου.
Η ΠΝΟ στο νέο εξώδικό της καταγγέλλει τη συμπεριφορά της ΝΕΛ «ως εντονότατα αντιφατική, περιέχουσα λεκτικές υπερβολές και ψευδέστατους συκοφαντικούς ισχυρισμούς, οι οποίοι συνοδεύονται από απαράδεκτες απειλές και εκβιασμούς σε βάρος των μελών διοίκησης της ΠΝΟ».
Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, στις 25 Φεβρουαρίου η ΝΕΛ κατόπιν διαπραγματεύσεων με την ΠΝΟ ανέλαβε τη δέσμευση να προσλάβει από 54 Ελληνες ναυτεργάτες σε κάθε ένα από τα δύο πλοία της, δέσμευση την οποία και υλοποίησε σε σχέση με το πρώτο πλοίο.
«Τώρα έρχεται όψιμα και όλως αντιφατικά και ισχυρίζεται ψευδώς περί δήθεν εξαναγκασμού της από την πλευρά της ΠΝΟ. Ζητεί δε από την Ομοσπονδία να της καταβάλει τους μισθούς τού επιπλέον, δήθεν, ως άνω προσληφθέντος πληρώματος» σημειώνει η ΠΝΟ.
Στο μεταξύ στον καταπέλτη του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Aqua Hercules», με σημαία Βρετανίας, που βρίσκεται στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, έχουν συγκεντρωθεί από το βράδυ της Πέμπτης ναυτεργάτες, μέλη ναυτεργατικών σωματείων.
Οι συνδικαλιστές διαμαρτύρονται για τη μη εκπλήρωση συμφωνίας μεταξύ της πλοιοκτήτριας εταιρείας (ΝΕΛ) και της ΠΝΟ, με αντικείμενο τη ναυτολόγηση σε αυτό Ελλήνων ναυτικών.
Για τις κινητοποιήσεις των ναυτεργατών έχει ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Το καλοκαίρι η νεολαία της Λάρισας προτιμά κοντινές και φθηνές αποδράσεις όπως τις Σποράδες, κυρίως Σκιάθο αλλά και Σκόπελο.

Τριανταφύλλου Χρήστος
Της Άριας Αργατζοπούλου
Λιγότεροι θα είναι οι συμπολίτες μας που θα κάνουν φέτος το καλοκαίρι διακοπές, σύμφωνα με τις προβλέψεις των τουριστικών γραφείων. Οι εκδρομές των Λαρισαίων έχουν μειωθεί μέχρι 30% και τα ταξιδιωτικά γραφεία δουλεύουν περισσότερο με τις σχολικές εκδρομές.
Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα δώσει το πρώτο στίγμα για το πως θα εξελιχθεί η καλοκαιρινή περίοδος ενώ αναμένεται  αύξηση του θρησκευτικού τουρισμού εκείνο το τριήμερο, με πρώτο προορισμό την Τήνο. Σημαντικός παράγοντας για τις φετινές αποδράσεις είναι και τα πακέτα διακοπών που οργανώνονται κάθε χρόνο και προσφέρουν οικονομικότερες λύσεις. Στις πρώτες επιλογές των νέων για αυτό το καλοκαίρι είναι οι κοντινές μας Σποράδες (Σκιάθος, Σκόπελος) αλλά και οι διαχρονικές Κυκλάδες με την Μύκονο, την Πάρο και την Σαντορίνη. Το larissanet.gr επισκέφτηκε το ταξιδιωτικό γραφείο TITANAS TRAVEL και μίλησε με τον προϊστάμενο του ταξιδιωτικού γραφείου κ. Χρήστο Τριανταφύλλου.
«Οι εκδρομές έχουν πέσει πολύ, γύρω στο 30%. Κυρίως δουλεύουμε με τις σχολικές εκδρομές και λιγότερο με τις εκδρομές του γραφείου. Μια αξιόλογη κίνηση αναμένουμε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με ιδιαίτερη έμφαση στον θρησκευτικό τουρισμό. Οργανώνουμε αυτή την περίοδο, όπως κάθε χρόνο, εκδρομές στην Τήνο, οι οποίες πηγαίνουν αρκετά καλά. Το τριήμερο αυτό θα δώσει μια πρώτη εικόνα για το πως θα εξελιχθεί η κίνηση το καλοκαίρι αλλά όλα θα φανούν μετά το κλείσιμο των σχολείων. Υπάρχει μια μικρή κάμψη και αναμένουμε μειωμένη κίνηση αυτό το καλοκαίρι. Βέβαια  δεν έχουμε βγάλει ακόμα και τα πακέτα προσφορών, εκεί θα φανούν πολλά» δήλωσε ο κ. Τριανταφύλλου.
Όσο για τους προορισμούς που θα επιλέξουν φέτος το καλοκαίρι η νέοι της περιοχής μας ο κ. Τριανταφύλλου δήλωσε: «Το καλοκαίρι η νεολαία της Λάρισας προτιμά κοντινές και φθηνές αποδράσεις όπως τις Σποράδες, κυρίως Σκιάθο αλλά και Σκόπελο. Υπάρχουν φυσικά και η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Πάρος και η Σύρος που είναι πάντα προορισμοί με ζήτηση».

ΧΑΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Κυνηγητό στον ξεφτίλα Νίκο Τσούκαλη, των προθύμων του Κουβέλη. Φ ΥΓΕ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΔΟΣΙΛΟΓΕ, ΤΣΙΡΙΜΩΚΕ!

Παρά τα δρακόντεια μέτρα με αστυνομικούς, πράκτορες και πραίτωρες, το κυνήγι των δοσίλογων συνεχίζεται. Άλλωστε το Σινούκ που επιστρατεύτηκε δεν θα τους χωρέσει όλους. Όπως και τα Σινούκ που θα τους φυγαδεύσουν από την ταράτσα!
olympia.gr
ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ- ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΞΑΝΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
http://www.skopelos.gr/

ΦΟΥΛΑΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ !!!

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΩΝΑΞΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΧΕΣΤΙΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΒΡΕ ΟΥΣΤ


ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΥΝ

ΠΑΡΤΕ ΣΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Αγριο ξύλο στην παραλία μεταξύ Νιγηριανών
Στα χέρια πιάστηκαν χθες έξι Αφρικανοί στην παραλία του Βόλου, λύνοντας με αυτό τον τρόπο προσωπικές τους διαφορές. Οι άνδρες ξεκίνησαν τη διαμάχη τους λογομαχώντας και δεν άργησαν να χειροδικήσουν αλλά και να χρησιμοποιήσουν καρέκλες από καφενείο της παραλίας ως… όπλα.
 
Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι στην παραλία του Βόλου δύο άνδρες από τη Νιγηρία ξεκίνησαν μία έντονη λογομαχία. Μέσα σε μόλις λίγα λεπτά ένας από αυτούς έπιασε κάποιες καρέκλες από καφενείο της παραλίας και τις εκτόξευσε στον αντίπαλό του.
Αμέσως επενέβησαν άλλοι συμπατριώτες τους, οι οποίοι προσπάθησαν να ηρεμήσουν τους δύο άνδρες. Για λίγα λεπτά τα πνεύματα ηρέμησαν και σε αυτό βοήθησε η απομάκρυνση ενός από τους Νιγηριανούς που είχε ξεκινήσει τον καυγά.
Όμως η ηρεμία δεν κράτησε πολύ. Ο εξαγριωμένος άνδρας επέστρεψε και ξεκίνησε να λογομαχεί και να χτυπά έναν από τους Νιγηριανούς μέσα στο δρόμο. Πελάτες που απολάμβαναν το μεσημεριανό τους τσίπουρο φοβήθηκαν για την εξέλιξη του καυγά και κάλεσαν το λιμενικό και την αστυνομία.
Μόλις όμως έφτασε ένα περιπολικό με δύο αστυνομικούς, ο πρωταγωνιστής της διαμάχης τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί κάλεσαν αμέσως και την ομάδα ΔΙΑΣ και τον εντόπισαν λίγα μέτρα μακριά, όπου και τον συνέλαβαν.
Το περιπολικό επέστρεψε στον τόπο όπου ξεκίνησε ο καυγάς και οι αστυνομικοί προσπάθησαν να μάθουν τι ακριβώς είχε συμβεί και οδήγησε τους άνδρες σε αυτή την κατάσταση.
Ένας εκ των Νιγηριανών που δέχτηκε επίθεση είπε στους αστυνομικούς πως ο συμπατριώτης του που συνελήφθη προκαλεί συνεχώς ταραχές και δεν είναι η πρώτη φορά που επιτίθετο.
Κύρια αιτία σύμφωνα με τον άνδρα που δέχτηκε τα χτυπήματα ήταν πως ο συλληφθείς ενοχλείται που δεν έχει νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα και ζει πουλώντας Cd, σε αντίθεση με τον ίδιο, ο οποίος έχει τα νόμιμα έγγραφα για την παραμονή του στην Ελλάδα και εργάζεται στη λαϊκή αγορά.
Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων της παραλίας είχαν μαζευτεί γύρω από τους αστυνομικούς και τους ζητούσαν να τους προστατεύσουν και τους ίδιους και τις περιουσίες τους, καθώς σημείωναν πως οι καυγάδες των Αφρικανών είναι συνεχείς και τις περισσότερες φορές με άσχημη κατάληξη.
Η ένταση έληξε μετά από 40 σχεδόν λεπτά, ενώ ο Νιγηριανός που συνελήφθη οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.
 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΝΑ ΠΛΗΘΑΊΝΟΥΝ

Η φτώχεια φέρνει γκρίνια. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΕΛΙΚΑ !

Πανστρατιά για τα θεσσαλικά προϊόντα
Να γίνει πράξη η θεσσαλική συνείδηση με τη χρήση αλλά και τη διάδοση των τοπικών προϊόντων όλης της περιφέρειας τονίστηκε χθες στην ευρεία σύσκεψη φορέων που συγκάλεσε ο πρόεδρος της ΕΑΣ Βόλου κ. Νικήτας Πρίντζος. Στη σύσκεψη προήδρευσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο οποίος φάνηκε αποφασισμένος για δραστικές ενέργειες, έτσι ώστε τα θεσσαλικά προϊόντα να μπουν στα ράφια όλων των σούπερ μάρκετ, όλων των καταστημάτων της Θεσσαλίας, αλλά και να διαφημιστούν και να προωθηθούν και στο εξωτερικό.
 
«Η λύση στην κρίση είναι ελληνική», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός στη χθεσινή σύσκεψη που συγκάλεσε ο πρόεδρος της ΕΑΣ Βόλου κ. Νικήτας Πρίντζος, συνεχίζοντας την πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια που θέλει στα ράφια όλων των καταστημάτων και των αλυσίδων σούπερ-μάρκετ να βρίσκονται τα θεσσαλικά προϊόντα.
 
Η σύσκεψη ξεκίνησε με τον κ. Πρίντζο να τονίζει πως η αδράνεια και τα ευχολόγια δεν συνεισφέρουν στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. «Η λήψη μέτρων είναι αμετάκλητη αναγκαιότητα. Τα θεσσαλικά προϊόντα έχουν ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και η στήριξή τους σημαίνει δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Οι καιροί δε περιμένουν. Ας προσπαθήσουμε να πετύχουμε σήμερα αυτό που θεωρούμε αδύνατο», ήταν το μήνυμα του κ. Πρίντζου σε όλους τους φορείς ζητώντας παράλληλα για την επίτευξη του στόχου τη συνεργασία της Περιφέρειας, όλων των θεσσαλικών Δήμων, των Επιμελητηρίων και των Συνεταιρισμών.
 
Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας έδειξε πως η πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΑΣ θα συνεχιστεί και θα γίνει κάθε προσπάθεια να υλοποιηθεί.
«Θα μπούμε μπροστά τους αγώνες. Είναι καιρός να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αγοραστός.
Ο Περιφερειάρχης τόνισε πως στο άμεσο μέλλον θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των αλυσίδων σούπερ-μάρκετ, με τους εκπροσώπους των Επιμελητηρίων και των ΕΑΣ έτσι ώστε στα ράφια των καταστημάτων να τοποθετηθούν τα θεσσαλικά προϊόντα.
 
Παράλληλα υιοθέτησε και την πρόταση του Δημάρχου Βόλου κ. Σκοτινιώτη, την οποία χαιρέτησε και η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Βόλου κ. Ζέττα Μακρή για εξωστρέφεια, δηλαδή για την προώθηση των τοπικών προϊόντων σε τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού, αλλά και στις αγορές ξένων χωρών.
 
Στη σύσκεψη κατατέθηκαν οι προτάσεις, οι σκέψεις αλλά και οι προβληματισμοί των εκπροσώπων των συνεταιρισμών, οι οποίοι επεσήμαναν πως δεν φτάνουν μόνο τα λόγια, αλλά χρειάζονται ουσιαστικές πράξεις από όλους.
 
Θα πρέπει να σημειωθεί πως στην προσπάθεια αυτή βασικό ρόλο θα παίξουν το αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου, το λιμάνι του Βόλου, ο σιδηρόδρομος και όλα εκείνα τα μέσα που υπάρχουν τη Θεσσαλία και μπορούν να αξιοποιηθούν στο έπακρο.
 
Το παρών έδωσαν οι βουλευτές κ.κ. Νάκος, Νάνος και Μαρκάκης, ενώ παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Βόλου κ. Σκοτινιώτης, η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Ζέττα Μακρή, οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Μαγνησίας και Λάρισας, εκπρόσωποι Αγροτικών Συνεταιρισμών, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι.
ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ 

Προς δημοτικούς συμβούλους Δήμου Σκοπέλου

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!Η ΕΠΟΧΕΣ   ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ

ΣΑΝ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ......


ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ......

Προς δημοτικούς συμβούλους Δήμου Σκοπέλου


ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΙΤΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΚΆ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΊΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΎΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!

Καλάβρυτα Τώρα: Είσαι ανεπιθύμητος ..Ξεπούλησες την Ελλάδα

Αυτή την ώρα επικρατεί αναβρασμός στην πόλη των Καλαβρύτων.
Πλήθος διαμαρτυρομένων και αγανακτισμένων αποδοκίμασαν τον πρωθυπουργό. Ακούσθηκαν συνθήματα όπως: ” Είσαι ανεπιθύμητος στην ιερή αυτή γη”, ” Ξεπούλησες την Ελλάδα” .
Σύμφωνα με πληροφορίες αγανακτισμένοι πολίτες λυντσάρησαν τον Μιλτιάδη Παπαιωάννου..”ουστ Κολαούζο, φύγε από δω..” του φώναζαν, Ο κ . Παπαιωάννου έκανε το λάθος να απομακρυνθεί από τις δυνάμεις ασφαλείας
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός άλλαξε το πρόγραμμά του και μετέβη με ελικόπτερο Σινούκ…
Μείνετε συντονισμένοι

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ


Και από το ¨Πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ού φεισόμεθα της ζωής ημών¨  , φτάσαμε στο ¨Ρε ναύαρχε δεν μπορούμε να πούμε ότι την πήρε ο αέρας τη σημαία ;¨  στα Ίμια και στο ¨Σάββα πέταξε τον έξω, πέτα τον έξω¨ για τον Οτζαλάν….. Τέτοιοι είμαστε εμείς τέτοιους βγάζουμε. Άλλωστε ….Φάωμεν, πίωμεν, αύριο γαρ αποθνήσκομεν… 
Ένα ωραίο βίντεο για την ¨Βασιλείδα των Πόλεων¨ : 

Χάρρυ Κλυνν: Το ρυπαρό πρόσωπο της συνωμοσίας


Γουρούνια της λάσπης, βδελυρά υποκείμενα, αδίστακτοι πολιτικοί φονιάδες ενός ολόκληρου λαού, αναξιόπιστοι και ψεύτες κατ’ εξακολούθηση, εκβιάζανε για «συναίνεση» τους πολιτικούς αρχηγούς, το Σαμαρά δηλαδή, ανεμίζοντας το σκιάχτρο του μπαμπούλα της πέμπτης δόσης…

«Οι εταίροι μας και το ΔΝΤ αρνούνται κατηγορηματικά να μας καταβάλουν την πέμπτη δόση αν δεν υπάρξει συναίνεση», «Λεφτά υπάρχουν μέχρι 18 Ιουλίου, από εκεί και πέρα κατεβάζουμε ρολά»

Η έσχατη και πρωτοφανής για τα πολίτικα χρονικά μιας ευνομούμενης δημοκρατικής χώρας, πολιτική συνομωσία ΓΑΠ-Παπούλια, δεν απέδωσε ωστόσο την προσδοκώμενη συναίνεση…

… ΑΛΛΑ την επομένη κιόλας της σύσκεψης και ως δια μαγείας άρθηκε το αδιέξοδο της πέμπτης δόσης!

Ο «μπαμπούλας» της άρνησης των τοκογλύφων εξέλιπε και τα «κατεβασμένα ρολά εξαφανίστηκαν…

«Η Πέμπτη δόση θα μας καταβληθεί κανονικά» δήλωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο εκ Κοζάνης τετραγωνοκέφαλος Βαψομαλλιάς!!!

Πήγε περίπατο η δαμόκλειος σπάθη που επικρεμόταν πάνω από τα κεφάλια μας και μαζί της πήγε περίπατο και η ανύπαρκτη αξιοπιστία του κυβερνητικού φυράματος..

«Συνομωσία» ονομάζεται στη γλώσσα της πολιτικής η κακοσκηνοθετημένη και κακοπαιγμένη φάρσα που προσπάθησαν να στήσουν τα πολιτικά απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ, που δε δίστασαν να εξευτελίσουν και αυτόν ακόμα το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατία, συνηγορούντος και του ολίγιστου κυρίου Παπούλια βεβαίως, βεβαίως…

Ταραχή και πανικός μέγας στο στρατόπεδο των μειοδοτών…

Έκπληξη και αμηχανία στο μετερίζι των διαπλεκομένων… Ταραχοαρδαμοπαπαριές τα ρουφιανοδημοσιογραφάκια στα βοθροκάναλα: «Η αντιπολίτευση και ο Α. Σαμαρά θα έχουν από ΄δω και πέρα την ευθύνη για ότι συμβεί!!!»

Μάλιστα… Την ευθύνη θα την έχει ο Σαμαράς, δε θα την έχει ο serial killer πρωθυπουργός και η ανίκανη κυβέρνησή του, που λεηλάτησαν τη χώρα και οδήγησαν τον Ελληνικό λαό στην οικονομική εξαθλίωση και στην αβεβαιότητα…

Και που το είδατε ρε δημοσιογραφικά συντρίμμια και εκτρώματα, η κυβέρνηση να κυβερνά, αλλά η αντιπολίτευση να έχει την ευθύνη για την πορεία της χώρας;

Ας είναι καλά η αντιπολίτευση (πλην κωλοτούμπα Καρατζαφέρη) και ο Αντώνης Σαμαράς που διέσωσαν το κύρος της ταλαίπωρης δημοκρατίας μας…

Όσο για σας «παιχνιδιάρη» κύριε Παπούλια ο Θεός της Ελλάδας να σας λυπηθεί, γιατί ο Ελληνικός λαός ούτε να σας λυπηθεί μπορεί, ούτε και να σας συγχωρέσει…

Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)

eglimatikotita.gr

eglimatikotita.gr

sibilla - σίβυλλα: Έκκληση για το διάλογο και την κοινή δράση της Αριστεράς

sibilla - σίβυλλα: Έκκληση για το διάλογο και την κοινή δράση της Αριστεράς

tromaktiko: Δείτε τις πρόβες της Τζένης Μπαλατσινού για το Dan...

tromaktiko: Δείτε τις πρόβες της Τζένης Μπαλατσινού για το Dan...: "Οι πρόβες της Τζένης Μπαλατσινού για το ένθετο επεισόδιο του χορευτικού show, όπου θα χορέψει ένα εκρηκτικό mambo..!"

Απαιτούμε να έρθει η Sophie Turner στην Ελλάδα...

Απαιτούμε να έρθει η Sophie Turner στην Ελλάδα...: "Η sexy τηλεπερσόνα Sophie Turner, συστήθηκε στο κοινό της Αυστραλίας..."

Η Ιστορία γράφεται με τα “οχι”

Η Ιστορία γράφεται με τα “οχι”

ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΆΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ


ΠΛΗΘΑΊΝΟΥΝ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΕΣ ΟΤΙ ΓΝΩΣΤΌ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΜΠΛΟΚ ΒΆΖΕΙ ΕΠΙΛΕΓΜΈΝΑ ΣΧΌΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΆΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΉ ΣΑΝ ΑΝΏΝΥΜΟΣ 
ΡΕ ΟΥΣΤ

ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΣΚΙΑΘΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΕΣΤΟΥΝ


ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ
ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΌΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΆΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Βροχές και καταιγίδες την Κυριακή

Αναμένονται βροχές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά.

Πιο αναλυτικά

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν και στη Μακεδονία θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ύφεση των φαινόμενων το βραδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα το πρωί βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 12 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, Στην Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν βροχές και, κυρίως στα ορεινά, καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο βόρειο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς κελσίου.


Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν βροχές και, κυρίως στα ορεινά, καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 14 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες στην Κρήτη θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες μικρής διαρκείας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα νοτια σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα νοτια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 18 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι κατά τόπους αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανόν στα βόρεια μικρής διαρκειας καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ύφεση του καιρού το βραδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 16 έως 26 βαθμούς κελσίου.


Το πιλάφι του ψαρά απο την ΣΚΟΠΕΛΟ

Το πιλάφι του ψαρά: "Το πιλάφι του ψαρά

Ενα κλασικό πιάτο γεύσης και αρωμάτων.

Συστατικά συνταγής
• 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
• 8 φετούλες τσορίθο (ισπανικό πικάντικο λουκάνικο)
• 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά, (όχι καυτερή) ψιλοκομμένη
• ½ κουταλάκι πάπρικα
• 1 ½ φλιτζάνι ρύζι Καρολίνα
• 3 φλιτζάνια ζωμό από κοτόπουλο
• 1 φακελάκι τριμμένο κρόκο Κοζάνης
• 1 φλιτζάνι αρακά
• ½ κιλό γαρίδες, καθαρισμένες αλλά με το κεφάλι τους
• ½ κιλό όστρακα ( μύδια, κυδώνια ή γυαλιστερές
• ½ φλιτζάνι μαϊντανό

Οδηγίες συνταγής
Ζεσταίνουμε σ' ένα τηγάνι μια κουταλιά από το λάδι, μέχρι να καπνίσει. Τηγανίζουμε το τσορίθο κουνώντας το με μια ξύλινη κουτάλα για 3 λεπτά. Το μεταφέρουμε σ' ένα πιάτο.
Ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι μαζί με το σκόρδο, την κόκκινη πιπεριά, μαζί με την πάπρικα, το αλάτι, το πιπέρι και τα μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.
Ρίχνουμε στο τηγάνι το ρύζι, το ζωμό και τον κρόκο Κοζάνης. Ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για 8 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τα όστρακα και τις γαρίδες και τα μαγειρεύουμε για 7 λεπτά. Πετάμε όσα όστρακα δεν ανοίξουν. Το βγάζουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε τον αρακά και το λουκάνικο. Σκεπάζουμε το τηγάνι με μια πετσέτα και αφήνουμε να περάσουν 5 λεπτά για να εξατμιστούν τα υγρά και να δέσουν τ' αρώματα, πριν το σερβίρουμε.
Διάρκεια: 1 ώρα

Ας ελπίσουμε τα κομματόσκυλα της ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ


Ας ελπίσουμε τα κομματόσκυλα  από όλα τα κόμματα, να μην προσπαθήσουν να καπελώσουν μια γνήσια έκφραση αγανακτισμένων πολιτών,νέων,συνταξιούχων ..στην ΣΚΟΠΕΛΟ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου