Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

Ο Έλληνας Γιέλτσιν ξαναχτύπησε ταπεινώνοντας για άλλη μια φορά “συντρόφους” και πολίτες.

Ο Έλληνας Γιέλτσιν ξαναχτύπησε ταπεινώνοντας για άλλη μια φορά “συντρόφους” και πολίτες.

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας καλεί τα μέλη, σε Γενική Συνέλευση στο Γυμνάσιο Γλώσσας, το Μεγάλο Σάββατο, 23 Απριλίου και ώρα 12.00


Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας καλεί τα μέλη, σε Γενική Συνέλευση στο Γυμνάσιο Γλώσσας, το Μεγάλο Σάββατο, 23 Απριλίου και ώρα 12.00 με θέματα:


1. Εκλογές και ανάδειξη νέου ΔΣ και εξελεγκτικής επιτροπής
2. Αναμόρφωση και εκσυγχρονισμός του υπάρχοντος καταστατικού
 

Σας περιμένουμε
--


Κωνσταντίνα Αγγελέτου
Πολιτιστική Διαχειρίστρια Παραστατικών Τεχνών

Τριτοκοσμικές κατάστασης στην σκόπελο με τα ωράρια των καταστημάτων ότι θέλει κάνει ο καθέναςΤελικά θα μπορέσουν ορισμένη να συνετιστούν αμάν ρε παιδιά δεν χορταίνεται με τίποτα?
Έχει μαγαζιά μάρκετ που κλείνουν 4,30 πρωινή παρακαλώ !!!
Και βεβαία στης 7 το πρωί  ξανά ανοιχτό μην φανταστείτε ότι ανοίγουν το απόγευμα  

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΩΡΑΡΙΟ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΜ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΟΣ ΕΔΩ!!

ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ
Το ωράριο της αγοράς στο Βόλο
Στην αύξηση της κίνησης λόγω της εορταστικής περιόδου του Πάσχα και στα «βαπτιστήρια» ποντάρουν πλέον οι έμποροι του Βόλου για να ζεστάνουν τα ταμεία τους.
Από την ερχόμενη Μ. Δευτέρα ξεκινά το εορταστικό ωράριο στην αγορά, με τα καταστήματα να είναι ανοιχτά πρωί και απόγευμα εκτός από τη Μ. Παρασκευή που θα ανοίξουν στις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ.
Στο μεταξύ σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τους εκπροσώπους του Δήμου Βόλου συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας της αγοράς εν όψει της Μεγάλης Εβδομάδας με τους Αντιδημάρχους Καθαριότητας κ. Τσαμπάζη και Δημοτικής Αστυνομίας κ. Πελεκάνο. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο νέος Διοικητής του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Αγ. Νικολάου.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αγορά μας προκειμένου για το διάστημα των εορτών να υπάρχει η καλύτερη δυνατή εικόνα για τους καταναλωτές και επισκέπτες.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου κατέθεσε προτάσεις για την λειτουργία της αγοράς, ζητώντας ειδικότερα την περίοδο αυτή μεγαλύτερη προσπάθεια, τόσο από τις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου, όσο και από τους επιχειρηματίες και τους απλούς πολίτες, ώστε η εικόνα που θα παρουσιάσει η πόλη να είναι η καλύτερη δυνατή.
Επίσης επισημάνθηκε ότι χρειάζεται πρόσθετη μέριμνα για την πάταξη του παρεμπορίου και την απομάκρυνση των παράνομων μικροπωλητών, τόσο στην κεντρική αγορά, όσο και στο παραλιακό μέτωπο, ενώ τέθηκε θέμα ότι θα πρέπει να γίνουν άμεσες και συντονισμένες ενέργειες για την  επαιτεία.
Προτάθηκε τέλος η αναστολή λειτουργίας παρκόμετρων για την Μεγάλη Εβδομάδα για την διευκόλυνση των καταναλωτών και επισκεπτών της πόλης.
 
Όσον αφορά τέλος στο θέμα της καθαριότητας της αγοράς, ο ΕΣΒΝ ήδη έχει ενημερώσει τα μέλη του για την υποχρέωση που έχουν στο πακετάρισμα και συσκευασία των χαρτοκιβωτίων, πριν αυτά εκτεθούν για αποκομιδή, καθώς και στην εναπόθεση των σκουπιδιών στους κάδους μετά το κλείσιμο της αγοράς κ.α.
             
Ανοιχτά πρωί και απόγευμα
 
Το πασχαλινό ωράριο όπως αποφασίστηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου θα ισχύσει ως εξής:
 
ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ
 
             
ΗΜΕΡΕΣ
ΠΡΩΙ
ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ
8:30- 14:00
17:30 - 21:00
Μ. ΤΡΙΤΗ
8:30- 14:00
17:30 - 21:00
Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ
8:30- 14:00
17:30 - 21:00
Μ. ΠΕΜΠΤΗ
8:30- 14:00
17:30 - 21:00
Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
12:00 - 20:00
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ
8:30- 14:30
ΚΛΕΙΣΤΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ
ΑΡΓΙΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ
ΑΡΓΙΑ
 

Δεδομένης της κατάστασης έκτακτης ανάγκης μετά το ατύχημα στον πυρηνικό σταθμό Fukushima Daiichi, στις ανατολικές ακτές της Ιαπωνίας, η ΕΕΑΕ συμβουλεύει τις ναυτιλιακές εταιρείες και τα πληρώματα των ελληνικών πλοίων που βρίσκονται στις πληγείσες ακτές της Ιαπωνίας, ως εξής:

«Δικαιώματα-υποχρεώσεις επιβατών και μεταφορέων στις επιβατικές τακτικές θαλάσσιες ...


Καλοκαίρι, διακοπές, ταξίδια… αλλά και προβλήματα, παράπονα, διαφορές!!!! Είναι οι δύο όψεις της καλοκαιρινής μας διαφυγής.
Ελπίζουμε ότι σύντομα θα ψηφιστεί ο νέος νόμος για τα «Δικαιώματα-υποχρεώσεις επιβατών και μεταφορέων στις  επιβατικές τακτικές θαλάσσιες μεταφορές» για την περαιτέρω διεύρυνση και κατοχύρωση των δικαιωμάτων των καταναλωτών.

Τα μέλη της  ΠΟΜΕΚ έχουν  καταθέσει προτάσεις ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη προστασία του καταναλωτή και σε αυτό το χώρο.
Οι τουρίστες – καταναλωτές βάσει  της ισχύουσας νομοθεσίας, έχουμε δικαιώματα. Πρέπει λοιπόν να τα γνωρίζουμε και να τα διεκδικούμε. Ειδικότερα
Ταξιδεύοντας με πλοίο:
  1. Σε περίπτωση καθυστέρησης αναχώρησης του πλοίου, δικαιούστε πλήρη κάλυψη των εξόδων διατροφής και διαμονής  μέχρις ότου αναχωρήσει το πλοίο. Επίσης μπορείτε να ακυρώσετε το εισιτήριο και να πάρετε πίσω το ποσό που είχατε καταβάλει. Αν η ταλαιπωρία σας ήταν υπερβολική (κατά την διάρκεια καθυστέρησης του πλοίου)  μπορείτε να διεκδικήσετε και αποζημίωση.

  1. Εάν δεν ταξιδέψετε και ενημερώσετε έγκαιρα, παίρνετε το 50% της αξίας του εισιτηρίου. Υπεύθυνος για την καταβολή του εισιτηρίου είναι ο ναυτικός πράκτορας.
  1. Εάν δεν ταξιδέψετε λόγω δική σας ευθύνης, χάνετε το εισιτήριο.

  1. Οι όροι που αναφέρονται στο εισιτήριο καθώς και στην απόδειξη μεταφοράς οχήματος πρέπει να είναι εγκεκριμένοι από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας
  1. Ο επιβάτης δικαιούται να μεταφέρει αποσκευές, το βάρος και ο όγκος  πρέπει να ορίζεται στην πίσω πλευρά του εισιτηρίου. Εάν ο επιβάτης παραδώσει τις αποσκευές του στο πλοίο για φύλαξη, σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής ευθύνεται  ο Πλοίαρχος και το πλήρωμα του πλοίου. Ο επιβάτης δικαιούται αποζημίωσης το ανώτερο στα 736,70 €  ανά μονάδα ή δέμα. Για την καταβολή της αποζημίωσης απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δήλωση από τον επιβάτη του περιεχομένου και της αξίας των αποσκευών που παραδίδει προς φύλαξη.

  1. Απαγορεύεται η έκδοση εισιτηρίων εντός των επιβατικών πλοίων. Επιτρέπεται η έκδοση συμπληρωματικού εισιτηρίου, με αναφορά στο αρχικό εισιτήριο λόγω αλλαγής θέσης ή ανακριβών στοιχείων στο αρχικό εισιτήριο.

  1. Σε περίπτωση άρνησης έκδοσης εισιτηρίου από τον πράκτορα  με την αιτιολογία ότι έχει καλυφθεί ο αριθμός, εάν διαπιστωθεί ότι αυτό δεν ισχύει, πρέπει να το καταγγείλετε στις  κατά τόπο αρμόδιες λιμενικές αρχές για την επιβολή διοικητικών προστίμων.
Τι ισχύει στις καντίνες των πλοίων
  1. Πρέπει να υπάρχουν ανηρτημένοι τιμοκατάλογοι σε εμφανή σημεία στους οποίους θα αναγράφονται με ευκρίνεια όλα τα προς πώληση είδη και οι τιμές τους
  2. Ο καταναλωτής πρέπει να λαμβάνει απόδειξη ταμειακής μηχανής και να ελέγχει τις αναγραφόμενες τιμές με τις τιμές των τιμοκαταλόγων
  3. Προσοχή τα παρακάτω είδη είναι σε διατίμηση. Πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχουν στην καντίνα κάθε πλοίου. Ο καταναλωτής να επιμένει να λαμβάνει τα προϊόντα αυτά στις τιμές της διατίμησης:

Εμφιαλωμένο νερό 500ml
έως   0.50  €
Εμφιαλωμένο νερό 750ml
έως   0.70  €
Τοστ με ζαμπόν + τυρί
έως   1.80  €
Τοστ με τυρί
έως    1.60 €
Σάντουιτς  με ζαμπόν + τυρί
έως   1.70 €
Σάντουιτς με τυρί
έως   1.50 €
Ελληνικός καφές (μονός)
έως   1.60 €
Καφές φίλτρου γαλλικός (μονός)
 έως  1.60 €
Καφές εσπρέσσο (μονός)
 έως  1.70 €
Καφές στιγμιαίος(νες καφέ, φραπέ)
 έως  1.60 €
Τσάϊ σε ρόφημα
 έως  1.60 €
Οι παραπάνω τιμές είναι τελικές. Ισχύουν μόνο γι’ αυτούς που σερβίρονται όρθιοι στο κυλικείο και όχι για όσους κάθονται και δίνουν παραγγελία σε σερβιτόρο.
Η τιμή του καφέ δεν διαφέρει με την προσθήκη γάλα.
Προσέχουμε για να έχουμε …… καλές διακοπές
Εάν παρόλα αυτά αντιμετωπίσετε πρόβλημα απευθυνθείτε στα  κατά τόπους λιμεναρχεία και στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, τηλ. κέντρο: 210 4191700!

Η Χάρτα των δικαιωμάτων των επιβατών

Η Χάρτα των δικαιωμάτων των επιβατών

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

Ισχυρός σεισμός 5,9 στο Τόκιο

Ισχυρός σεισμός 5,9 στο Τόκιο

Επανάσταση μέσω δορυφόρου…

Επανάσταση μέσω δορυφόρου…

Είδε γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο

Μία εκδρομή της σε νησί του Ιονίου στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει ο μεγάλος εφιάλτης της, ο οποίος την οδήγησε στην ελληνική Δικαιοσύνη, σε μια προσπάθεια να γλιτώσει και να τιμωρηθεί αυτός που της άλλαξε τη ζωή διαπομπεύοντάς την. Διαβάστε την απίστευτη περιπέτεια 40χρονης από την Πάτρα


Μια 40χρονη Πατρινή διαζευγμένη και μητέρα δύο παιδιών αποφάσισε να ταξιδέψει μέχρι την Κέρκυρα, όπου παρέμεινε μαζί με το σύντροφό της για μία περίπου εβδομάδα.
Μία από τις μέρες των διακοπών, όμως, έχασε τη φωτογραφική της μηχανή, η οποία μεταξύ άλλων περιείχε δικές της γυμνές φωτογραφίες αλλά και φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσής της με το συνοδό της.
Μόλις συνειδητοποίησε ότι δεν είχε μαζί της τη φωτογραφική μηχανή θυμήθηκε αμέσως ότι την είχε ξεχάσει στο τραπέζι ενός καφέ που λίγη ώρα νωρίτερα είχε επισκεφθεί στο νησί.
Πήγε κατευθείαν ξανά στο μαγαζί για να ζητήσει τη μηχανή της αλλά ο υπεύθυνος του καταστήματος αρνήθηκε ότι την είχε βρει. Η ίδια, ωστόσο, δεν τον πίστεψε, αφού ακόμα και η συμπεριφορά του ήταν περίεργη. Όμως δεν μπορούσε να επιμείνει, εφόσον ο ίδιος ήταν κατηγορηματικός λέγοντάς της ότι μπορεί να είχε ξεχάσει τη φωτογραφική μηχανή στο τραπέζι αλλά να την είχε αρπάξει κάποιος άλλος πελάτης.
Το θέμα είναι ότι μετά από διάστημα δύο μηνών περίπου, η γυναίκα άρχισε να ψάχνει επίμονα στο Ίντερνετ και σε όλες τις σχετικές ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού, φοβούμενη μήπως υπάρχει κάποια από τις φωτογραφίες της. Και, δυστυχώς, οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν.
Ο άγνωστος που είχε κλέψει τη μηχανή είχε βρει τις φωτογραφίες της και ορισμένες από αυτές τις είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο. Το ευτύχημα ήταν πως σε καμία δεν φαινόταν καθαρά το πρόσωπό της, ωστόσο θα μπορούσε εύκολα κανείς να την αναγνωρίσει.
Υποβάλλει μηνύσεις
Από τη στιγμή της δραματικής ανακάλυψης η ίδια άρχισε να ζει πραγματικό εφιάλτη. Επικοινώνησε εκ νέου με τον ιδιοκτήτη του καφέ στο νησί για να τον καταστήσει υπεύθυνο για ό,τι συνέβη αν και εκείνος εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα.
Όμως η ίδια απευθύνθηκε σε δικηγόρο για να υποβάλλει μήνυση εναντίον του αλλά και κατ' αγνώστων. Φαίνεται, ωστόσο, ότι κάθε προσπάθειά της να επιβεβαιωθεί ποιος είναι ο υπεύθυνος όλων και να τιμωρηθεί μάλλον θα αποδειχθεί αδιέξοδη εφόσον δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο.
Η ίδια πάντως είναι αποφασισμένη, όπως λέει, να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα.
news247.gr

«Πληρώστε τα χρέη, παραδώστε τις μετοχές και φύγετε»


Σκληρή ανακοίνωση του Blue Club κατά των διοικούντων της Νίκης
Μετά και την οριστική εγκατάλειψη του στόχου της ανόδου στη Football League, φημολογούνταν μια δυναμική παρέμβαση από τη μεριά των οργανωμένων φιλάθλων της Νίκης. Αυτή έγινε σήμερα με μια μακροσκελή και σκληρή στο ύφος της ανακοίνωση τουBlue Club, στην οποία ξεχωρίζει εκτός των άλλων η αναφορά περί εσκεμμένων ενεργειών από την πλευρά της διοίκησης, για να μην ανέβει σκόπιμα η ομάδα κατηγορία. Αναλυτικά στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:


Φίλοι Νικιώτες,

Δυστυχώς για όλους μας, οι φόβοι και οι ανησυχίες που είχε εκφράσει το Blue Club "Π. Ντοκούζης" απο το 2008 επιβεβαιώθηκαν και αυτή τη χρονιά. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία μας κράτησε μόνο μέχρι το τέλος της θερμής υποδοχής του κ. Γιδόπουλου στο Μεταξουργείο. Λίγες μόνο μέρες μετά τον χείμαρρο υποσχέσεων και φανφαρονισμών, στην πρώτη του παρουσίαση άρχισαν τα "παράπονα" για τα υπέρογκα χρέη της ομάδας , ο έρανος, οι "προεγγραφές" για μετοχές που πήγαν υπέρ πίστεως, ανούσια τηλεφωνικά γκάλοπ για δήθεν συγχωνεύσεις, ενώ οι απειλές για αποχώρησή ήταν σχεδόν σε μηνιαία βάση.

Για μία ολόκληρη σεζόν και ενώ η ομάδα δεν είχε ούτε καν το υποτυπώδες διοικητικό σχήμα και ανύπαρκτη οργάνωση, το μόνο που απασχολούσε τους κυρίους μετόχους ήταν τα εισιτήρια διαρκείας του Δήμου Νέας Ιωνίας, θέλοντας να μας πείσουν ότι με την εξόφληση τους θα λυνόταν ως δια μαγείας όλα τα προβλήματα της ομάδας μας.
Την επόμενη χρονιά το «μεγάλο» θέμα το οποίο αποτελούσε εμπόδιο στην πρόοδο της ομάδας μας, θεώρησαν ότι ήταν η έντονη κριτική του Blue Club «Π. Ντοκούζης» προς τους χειρισμούς και τις επιλογές της διοίκησης.

Σύμφωνα λοιπόν με τους κυρίους μετόχους, ο σύνδεσμός μας με τις ανακοινώσεις του είχε ως σκοπό την αποσταθεροποίηση και τη δημιουργία τεταμένου κλίματος στην ομάδας μας. Με την προβολή λοιπόν όλων των ανωτέρω φτηνών δικαιολογιών χάθηκαν δύο υπερπολύτιμα χρόνια για την ομάδα μας. Στο μεταξύ η ΠΑΕ συνέχισε και συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς διοικητικό σχήμα και με Γενικές Συνελεύσεις- παρωδίες, με μοναδικά θέματα συζήτησης τις απειλές για αποχώρηση και την επαιτεία χρημάτων από τον πολύπαθο λαό της Νίκης.

Φτάσαμε λοιπόν στη φετινή χρονιά. Όλο το καλοκαίρι ο οι κύριοι μέτοχοι ήταν σε μία από τις συνηθισμένες τους «αποχωρήσεις» και ξαφνικά στο τέλος Αυγούστου τους έπιασε πάλι ο «πόνος» και η «ανησυχία» για το μέλλον της ομάδας. Έφτιαξαν λοιπόν γρήγορα μία ομάδα έχοντας και πάλι στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας μία από τις μαριονέτες τους, κάνοντας παράλληλα κάποιες ομολογουμένως δυνατές μεταγραφές, οι οποίες όμως έγιναν και αυτές κάτω από πέπλο μυστηρίου, μια και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει με ποιά απ’ όλες τις «διοικήσεις» και με ποιόν από τους "διαχειριστές" υπέγραφαν οι εν λόγω ποδοσφαιριστές.

Όταν έφτασε ο κόμπος στο χτένι με τον Μπάριος να μην μπορεί να οδηγήσει την ομάδα, προσλαμβάνεται ο κ. Μαρέντζι , ο οποίος φέρνει την ομάδα μας στην κορυφή της βαθμολογίας, γεμίζοντας ανησυχία τους κυρίους "μετόχους" μήπως κάτι "στραβώσει" και η ομάδα μας ανέβει κατηγορία. Με συνοπτικές διαδικασίας και πριν να «είναι πολύ αργά» , ο κ. Μαρέντζι απολύεται με φτηνές δικαιολογίες , μαζί με τα δυνατά χαρτιά που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι (χωρίς να αναπληρωθούν οι αποχωρήσαντες) πριν από δύο σημαντικά εκτός έδρας παιχνίδια. Η συνέχεια γνωστή, η ομάδα από το κακό στο χειρότερο,
συνεχείς αλλαγές προπονητών, απειλές για αποχώρηση κ.τ.λ.

Όσο για το συχνό "φαινόμενο", μόλις η ομάδα ήταν έτοιμη να κάνει το βήμα παραπάνω, "κάτι" κάθε φορά τη φρενάριζε, έκανε και τον πιο αθώο και καλοπροαίρετο φίλαθλο να σκέφτεται καχύποπτα. Έτσι φτάσαμε στο τέλος και της φετινής χρονιάς, χωρίς και πάλι να μπορέσουμε να πετύχουμε την άνοδο , παρόλο που η κατηγορία ήταν πιο εύκολη από κάθε άλλη φορά.

Καθ' όλη τη διάρκεια της φετινής περιόδου το Blue Club "Π. Ντοκούζης" κράτησε την υπόσχεσή του και δεν άσκησε καμία αρνητική κριτική στις επιλογές και τους χειρισμούς των μετόχων, θέλοντας κατά πρώτο λόγο να συμβάλει στη δημιουργία ήρεμου κλίματος στην ομάδα και κατά δεύτερο γιατί δεν ήμασταν διατεθειμένοι να χρησιμοποιηθούμε σαν εξιλαστήρια θύματα, για να δικαιολογήσουν κάποιοι την αποτυχία τους, όπως έκαναν την περσινή χρονιά.

Με την παροιμιώδη διοικητική τους ανυπαρξία, την έλλειψη μέχρι και του τυπικού
υποτυπώδους Δ.Σ. και την παντελή έλλειψη οργάνωσης κατάντησαν τη Νίκη
πόλο έλξης για αδιάφορους ποδοσφαιριστές που έρχονται ανεξέλεγκτοι σε ένα "ξέφραγο αμπέλι", για να πάρουν ένα χαρτζιλίκι, να κάνουν το χαβαλέ τους και στο τέλος να διεκδικήσουν μέσω προσφυγών τα χρήματα που κάποιοι τους έταξαν, επιβαρύνοντας περισσότερο την ήδη κακή οικονομική κατάσταση του συλλόγου.

Κύριοι μέτοχοι-αμέτοχοι και πάσης φύσεως παρατρεχάμενοι παραγοντίσκοι. Κάπου εδώ η αποστολή σας να απαξιώσετε και εν τέλει να διαλύσετε την ομάδα μας τελείωσε, γιατί αποκλείεται να σας ανεχθούμε άλλο, και απέτυχε, γιατί είστε πολύ μικροί και εφήμεροι για να λυγίσετε το λαό της Νίκης.

Ως Blue Club "Π. Ντοκούζης", σε πρώτη φάση σας καλούμε όμορφα και πολιτισμένα
να πληρώσετε τα χρέη που δημιουργήσατε, να παραδώσετε το ταχύτερο δυνατό
τις μετοχές σας και να μείνετε μακριά από την ομάδα μας. Είστε αποτυχημένοι και ηθικά καταδικασμένοι στα μάτια όλου του προδομένου Νικιώτικου λαού, ο οποίος δε σας θέλει ούτε καν για θεατές στο γήπεδό μας. Όσο για εμάς , θα συνεχίσουμε τον αγώνα για μία Νίκη που θα έχει να περηφανεύεται και για άλλα εκτός από την ιστορία , το ιερό σύμβολο και τον κόσμο της.

Ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι είμαστε αποφασισμένοι να καθαρίσουμε τη γάγγραινα από το σώμα της Νίκης και θα το πετύχουμε με κάθε θυσία και κόστος.

ΜΙΑ ΠΟΛΗ , ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ , ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ .ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ...ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924
Γράφει: magnesianews.gr

Νέες Σχολές Ν.Ο.Β.Α. Ανοιχτής Θάλασσας Άνοιξη 2011 και απονομή πτυχίων Κυβερνητών

Νέες Σχολές Ν.Ο.Β.Α. Ανοιχτής Θάλασσας Άνοιξη 2011 και απονομή πτυχίων Κυβερνητών

Ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου ανακοινώνει την έναρξη των νέων σχολών Ανοικτής Θάλασσας για την Άνοιξη 2011.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των ενδιαφερομένων για τις δραστηριότητες των προηγούμενων Σχολών αλλά και για την συνέχιση με νέους στόχους κατάρτισης και εξοικείωσης με το άθλημα ο Ν.Ο.Β.Α. διοργανώνει συγκέντρωση των κυβερνητών και νέων  φίλων που θέλουν να ενημερωθούν για τον προγραμματισμό αλλά και την οργάνωση των νέων τμημάτων εκπαίδευσης.

Η συνάντηση θα γίνει τη Μ. Δευτέρα στις 7.30 το απόγευμα στο Café DΑ VINCI στη παραλία του Βόλου. Στην συνάντηση θα γίνει επίσης η απονομή των διπλωμάτων των νέων κυβερνητών που αποφοίτησαν από τις τελευταίες σχολές του ΝΟΒΑ.  

http://www.trikalanews.gr 

"ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΟΔΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ"Έξω από το γραφείο της οδού "Malaya Nikitskaya 33", στη Μόσχα, ο υδράργυρος δείχνει μείον. Όμως, οι εκατοντάδες Ρώσοι, που περνούν την πόρτα του, κάνουν το πρώτο βήμα για πολύ θερμότερα κλίματα. Στο συγκεκριμένο σημείο της Μόσχας εδρεύει ένα από τα οκτώ «κέντρα βίζας» της Ελλάδας, στα οποία οι αιτήσεις για θεωρήσεις έχουν αυξηθεί κατά 25%, σε σχέση με πέρυσι, από τις αρχές του έτους.
Οι προσδοκίες για τον τουρισμό από Ρωσία προς Ελλάδα είναι φέτος πολύ αυξημένες, χάρη σε έναν συνδυασμό παραγόντων. Πρώτον, οι νέες πτήσεις, που έχουν δρομολογηθεί μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας, από αερομεταφορείς όπως η ΑΕΡΟΦΛΟΤ, η AEGEAN και η VIM AVIA, δημιουργούν προσδοκίες για μεγάλη αύξηση του τουριστικού ρεύματος.
Δεύτερον, τα εξαιρετικά δυσάρεστα γεγονότα στην Αίγυπτο -την οποία επισκέφτηκαν το 2009 περίπου 2 εκατ. Ρώσοι- και οι συρράξεις στη Λιβύη, δεν αποκλείεται να απομακρύνουν μέρος του τουρισμού από τα παράλια της δυτικής Αφρικής και να τον ωθήσουν «προς τα πάνω», στα ελληνικά θέρετρα.
Το γεγονός ότι η Ελλάδα ... «είναι μόδα» στη Ρωσία, εξακολουθεί να λειτουργεί υπέρ του ελληνικού τουρισμού, καθώς -σύμφωνα με τους φορείς του κλάδου- η τάση αυτή δεν έχει ακόμη εξαντλήσει την ανοδική δυναμική της.
      Αύξηση Ρώσων τουριστών έως και 30% στη Θεσσαλονίκη
Ειδικά για την αγορά της Θεσσαλονίκης, αναμένεται αύξηση του αριθμού των Ρώσων τουριστών κατά 25%-30% στη φετινή σεζόν, με βάση τις μέχρι στιγμής κρατήσεις, τις αιτήσεις για έκδοση βίζας, αλλά και τα μηνύματα από τη ρωσική αγορά, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, αναπληρωτής πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ της πόλης.
Ο κ.Τζιτζικώστας, που τις προηγούμενες ημέρες είχε σειρά επαφών στη Μόσχα, επεσήμανε ακόμη ότι, μετά τα εξαιρετικά δυσάρεστα γεγονότα στη Λιβύη και την Αίγυπτο, δεν αποκλείεται μερίδα των Ρώσων τουριστών να μετακινηθεί προς τον ελληνικό Βορρά και ιδίως προς Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.
Το ίδιο δείχνει να πιστεύει και ο διευθυντής του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής, Νίκος Σαπουντζής: «Μιλώντας σε Ρώσους tour operators διαπιστώσαμε ότι, φέτος, δεν υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για την Αίγυπτο -η οποία αποτελεί βασικό προορισμό για τους Ρώσους- και την Τυνησία. Αντίθετα, ανανεωμένο είναι το ενδιαφέρον για την Τουρκία και την Ελλάδα και ευελπιστούμε ότι θα απορροφήσουμε μέρος αυτής της ροής, συνεπικουρούμενοι και από την αύξηση των πτήσεων από και προς Θεσσαλονίκη», επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Άλλωστε, η αύξηση του αριθμού των Ρώσων τουριστών, που επισκέπτονται την πόλη, είναι ήδη μεγάλη. «Με βάση στοιχεία της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, το 2010 διανυκτέρευσαν στη Θεσσαλονίκη 25.000 Ρώσοι, έναντι 20.000 το 2009», υπογράμμισε, διευκρινίζοντας ότι οι Ρώσοι τουρίστες προτιμούν τη Θεσσαλονίκη για τα πολλά βυζαντινά μνημεία και τα μουσεία της, τις αγορές στα καταστήματά της και τη νυχτερινή ζωή-διασκέδαση.
Ο ίδιος σημείωσε ότι οι αιτήσεις για βίζα στα ελληνικά visa centers στη Ρωσία είναι αυξημένες κατά 25%, ενώ γνωστοποίησε ότι στις αρχές του Απριλίου πρόκειται να επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη μεγάλος tour operator, που διακινεί 2,5 εκατ. Ρώσους τουρίστες προς Τουρκία, Ελλάδα, Τυνησία και Αίγυπτο. Ο τουριστικός πράκτορας, που μέχρι σήμερα δεν είχε στο πρόγραμμά του τη Θεσσαλονίκη, διαχειρίζεται -μεταξύ άλλων- 75 αεροπλάνα.
      Καθημερινή σύνδεση Θεσσαλονίκης-Μόσχας
Στο μεταξύ, ολοένα πυκνότερα γίνονται τα αεροπορικά δρομολόγια μεταξύ της Θεσσαλονίκης και ρωσικών πόλεων. «Από τον Απρίλιο-Μάιο, η ΑΕΡΟΦΛΟΤ θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Μόσχα δύο φορές ημερησίως, επτά ημέρες την εβδομάδα», επεσήμανε ο κ.Σαπουντζής. Άλλωστε, η ΑEGEAN ανακοίνωσε την έναρξη τεσσάρων πτήσεων Θεσσαλονίκη-Μόσχα εβδομαδιαίως, από τις 29 Απριλίου.
Την ίδια ώρα, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διευθύντρια γραφείου Θεσσαλονίκης της "Μουζενίδης Travel ", Λίκα Ζωσιμίδου, «από τις 20/4 η εταιρία VIM AVIA θ΄αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των πτήσεων Μόσχα-Θεσσαλονίκη, οι οποίες στην πορεία της τουριστικής σεζόν θα γίνουν καθημερινές».
«Προσδοκούμε ότι η αύξηση των Ρώσων τουριστών προς Θεσσαλονίκη θα είναι μεγαλύτερη ακόμη και από το 25%», σημείωσε η κα Ζωσιμίδου, σύμφωνα με την οποία το ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά είναι μεγάλο, χάρη και στη διαρκή προσπάθεια προβολής, που καταβάλλουν τα ελληνικά πρακτορεία. «Το Mouzenidis Travel για παράδειγμα, πραγματοποιεί ασταμάτητα παρουσιάσεις για το ελληνικό τουριστικό προϊόν, έχοντας πάει το 2010 σε περισσότερες από 50 μικρές και μεγάλες ρωσικές πόλεις», σημείωσε.
"Η Ελλάδα είναι της μόδας"
«Η Ελλάδα είναι της μόδας στη Ρωσία και τα τελευταία δύο-τρία χρόνια έχουμε μια συνεχώς ανοδική τάση, η οποία πιστεύω ότι δεν έχει εξαντληθεί ακόμη. Αρχισαν να φαίνονται τα αποτελέσματα της προσπάθειας που καταβάλουν τόσα χρόνια τα ελληνικά πρακτορεία», παρατηρεί, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η εκπρόσωπος του πρακτορείου "Beleon Tours", Μπέλλα Αζοϊδου.
Η ίδια, δεν αναμένει πάντως, ιδιαίτερα θετική επίδραση για τον ελληνικό τουρισμό από τα απρόβλεπτα γεγονότα σε Αίγυπτο και Λιβύη («ίσως σε ένα μικρό ποσοστό»). Προσθέτει πάντως, ότι μεγάλες αυξήσεις στον αριθμό των Ρώσων τουριστών αναμένονται ιδίως στα ελληνικά νησιά.
«Αρκεί να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα», προειδοποιεί η κα Αζοΐδου, σύμφωνα με την οποία το ελληνικό υπουργείο Τουρισμού και ο αρμόδιος υφυπουργός, Γ.Νικητιάδης «κάνουν πάρα πολλά για τον τουρισμό».
Στο μεταξύ, ο νομός Θεσσαλονίκης δεν αποκλείεται να είναι το 2012 η τιμώμενη περιοχή στη ρωσική έκθεση τουρισμού MITT, με την ευκαιρία και των εορτασμών για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωσή της
Στη διάρκεια συνάντησης με τον πρόεδρο του ρωσικού εκθεσιακού φορέα, Αλεξάντερ Σταλένκοφ, ο κ.Τζιτζικώστας πρότεινε την επιλογή του νομού ως τιμώμενης περιοχής και η πρόταση βρήκε -σε πρώτη φάση τουλάχιστον- ευήκοα ώτα.
 Κείμενο: Αλεξάνδρα Γούτα

Να διατηρήσουν αποστάσεις

Να διατηρήσουν αποστάσεις
Να διατηρήσουν τις αποστάσεις θέλουν σήμερα στην 29η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Θ. ο πρωτοπόρος Αλμυρός και ο δεύτερος Εθνικός της Β΄ Κατηγορίας, παίζοντας στις έδρες τους και με θεωρητικά εύκολους αντιπάλους, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει σε ματς για την παραμονή αλλά και σε ντέρμπι της Β΄ Κατηγορίας...
Ο Αλμυρός έχοντας 19 σερί νίκες και 14 νίκες σε 14 ματς έδρας υποδέχεται τον Αγροτικό και ο Εθνικός, επίσης αήττητος, ως γηπεδούχος παίζει με την Χλόη...
Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο ποια από τις δυο ομάδες θα στραβοπατήσει ως το τέλος τη στιγμή που απομένουν 6 αγωνιστικές και ο ΓΣΑ έχει +3 βαθμούς αλλά και το προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Πάντως μετά τα εύκολα τού σήμερα θα γίνουν πιο δύσκολα στην 30η αγωνιστική της Μεγάλης Τετάρτης με τον Αλμυρό να παίζει στην Αγριά με Θησέα και τον Εθνικό στο Διμήνι.
Ενδιαφέρον στην 29η υπάρχει και για τη μάχη παραμονής με τα Κανάλια, την Ακρόπολη και την ΑΕ 2002 να παίζουν εντός έδρας, ενώ Χλόη και Σαρακηνός μετά τις απώλειες έδρας όπως και η Σκιάθος παίζουν εκτός.
Στην 29η αγωνιστική της Β' Κατηγορίας όπου οι διαφορές στην κορυφή είναι στον πόντο σήμερα ξεχωρίζει το ντέρμπι Ν.Α. Νίκης-Δήμητρα και αύριο το ντέρμπι της Νέας Ιωνίας Ηρακλής Β.-Πανιώνιος.
Το πρόγραμμα στην 29η αγωνιστική της Α΄ και Β΄ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Θ. του σαββατοκύριακου αλλά και η 30η στην Α΄ έχει ως εξής:
 
 Α΄ Κατηγορία 29η αγωνιστική
 
Σάββατο 16 Απριλίου
 
*Γηπ. Αγίας Παρασκευής ( 5μ.μ.) :Εθνικός-Χλόη (Ρούσης,Μπαλάφας,Μωραΐτου)
*Γηπ. Καναλίων (5μ.μ.):Απόλλων Καν.-Αίας Σούρπης(Καραγιάννης,Δημητράκης,Γοργόρης)
*Γηπ. Σέσκλου ( 5μ.μ.): Ακρόπολη-Πρωτεσίλαος(Χαλβατζάκος,Κατσαρός,Σακκάς)
*Γηπ. Λεχωνίων (5μ.μ.): ΑΕ.Λεχωνίων-ΑΕ Διμηνίου (Δ.Κρητικός,Τασιόπουλος Τσακούμης)
*Γηπ. Αλμυρού (5μ.μ.): Γ.Σ. Αλμυρού-Αγροτικός(Παπαγεωργίου,,Κόκκαλης,Μπέλλου)
*Γηπ. Γατζέας (5μ.μ.): Α.Ε. 2002-Μαγνησιακός(Σκουλάς,Θεοχάρης,Βλάχος)
*Γηπ. Νεάπολης (5μ.μ.): Κένταυρος-Σαρακηνός(Γκάγκας,Καπνιάς,Γεωργίου)
Κυριακή 17 Απριλίου
*Γηπ. Αγίας Παρασκευής ( 11.30 π.μ.): Αγ. Παρασκευή-Σκιάθος(Μπουργάνης ,Ζήσιος, Αγρέβης)
*Ιάσων Α.Μ.-Θησέας 0-3 α.α.
 
Β' Κατηγορία 29η αγωνιστική
Σάββατο 16 Απριλίου
*Γηπ. Δημητριάς( 5μ.μ.): Άρης Μελισσατίκων -Δάφνη(Καΐδης,Μπουργάνης,Σταθούρος)
*Γηπ. Ριζομύλου ( 5μ.μ.): Αστέρας-Αίας Τρικερίου(Πετρόπουλος,Ζαχόπουλος,Βαζούρας)
*Γηπ. Στεφανοβικείου( 5μ.μ.): Διαγόρας-Πηλέας(Ματσούκας,Τριάντος,Τσαγγάρης)
*Γηπ. Νίκης ( 5μ.μ.): Ν.Α. Νίκης-Δήμητρα(Δημητριάδης,Τσιγγινές,Τρυφωνίδης)
*Γηπ. Πορταριάς ( 5μ.μ.): Ορμίνιο-Μακρινίτσα(Παλιούρας,Γκογκινούδης,Κουβάτα)
Κυριακή 17 Απριλίου
*Γηπ. Κερασιάς ( 5μ.μ.): ΑΠΟΒ-Άνθιμος Γαζής(Μπαλάφας ,Αναστασίου,Καρακίτσος)
*Γηπ. Βασδέκειο ( 11 π.μ.): Ηρακλής Β.-Πανιώνιος(Α.Δαλούκας,Δημητριάδης,Τριάντος)
*Γηπ. Αγίων Θεοδώρων ( 5μ.μ.): Ηρακλής Αγ.Θ.- Αετός(Καπέσιος,Πλατής,Γιαννής)
*Σκόπελος-Δόξα 3-0 α.α.
 
 
Τετάρτη 20 Απριλίου
Α΄ Κατηγορία 30η αγωνιστική
 
*Γηπ. Καναλίων (5μ.μ.): Απόλλων Καν.-Αγ. Παρασκευή
*Γηπ.Σκιάθου (1.15 μ.μ.): Σκιάθος-Ακρόπολη
*Γηπ. Σουρπης (5μ.μ..): Αίας Σ.-Λεχώνια
*Γηπ. Διμηνίου (5μ.μ.): ΑΕ Διμηνίου-Εθνικός
*Γηπ.Αγριάς (5μ.μ.): Θησέας-Γ.Σ. Αλμυρού
*Γηπ. Χλόης (5μ.μ.): Χλόη-Α.Ε. 2002
*Γηπ. Αϊδινίου (5μ.μ.): Αγροτικός-Σαρακηνός
*Γηπ. Μαγνησιακού (5μ.μ.): Μαγνησιακός-Κένταυρος
*Πρωτεσίλαος-Ιάσων Α.Μ.
 
Στις 2/5 η Γεν. Συνέλευση της Ε.Π.Σ.Θ.
 
Στις 2 Μαΐου θα γίνει η ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ.Θεσσαλίας στα γραφεία της Ένωσης (Ροζού 17 - Ερμού - Βόλος) με θέμα: «Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός Ε.Π.Σ.Θ. έτους 2010».
Η Γενική Συνέλευση θα αρχίσει στις 19.00 και σε περίπτωση μη απαρτίας θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα (Δευτέρα 2/5/2011) στον αυτό χώρο και ώρα 20.00.
 
 
Πρωταθλήματα Ακαδημιών
 
Για τα πρωταθλήματα Ακαδημιών Ε.Π.Σ.Θ. σήμερα γίνονται οι αγώνες
Κ-96
Μαγνησιακού, 11:00: Μαγνησιακός-Ολυμπιακός Β.2 (Σταθούρος)
Δημητριάς, 10:00: Άρης Μελ.-Διαγόρας (Ζαρμπούνη)
Αγριάς, 12:00: Θησέας-Νίκη (Κουρσοβίτης)
Αλλ. Μεριάς, 10:00: Ολυμπιακός Β.1-Λεχώνια (Τσαμαδιάς)
 
Κ-97
Αλμυρού, 11:00: Αλμυρός-Πύρασος (Πλατής)
Αλλ. Μεριάς, 11:30: Ολυμπιακός Β.1-Αγ. Παρασκευή (Μίχος)
 
Κ-99
ΑΠΟΒ, 12:00: ΑΠΟΒ1-Άθλος1 (Τσιας)
Αλλ. Μεριάς, 12:30: Ολυμπιακός Β.1-Μαγνησιακός1 (Φωτίου)
Ερμή, 12:00: Ερμής-Αγ. Παρασκευή1 (Βαζούρας)
Στεφανοβικείου, 12:00: Διαγόρας-Νίκη1 (Κουβάτα)
 
 
 
Προεπιλογή Προπαίδων Ε.Π.Σ.Θ.
Τη Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου 2011 καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 1999 και 2000 προκειμένου να λάβουν μέρος στην προεπιλογή Προπαίδων από τον Ενωσιακό προπονητή κ. Ηλία Κούγιαλη. Συγκεκριμένα καλούνται οι: Αγιώτης Γ., Διάκος Α., Καλαμίδας Β., Κρινάκης Α., Πουλάκης Αλ. Χριστοδούλου Α., (Ολυμπιακός Βόλου), Τσιάνας Χ. Κρανιάς Γ., Μωυσίδης Ι., Στρούγκης Στ., Τσομπανόπουλος Π., Σαλαμούρας Α., Ρακκής Η., Αδάμ Π., Σπηλιόπουλος, Κρατσάνος, Χατζημητροφάνης (Μαγνησιακός), Επίσκοπος Σ., Ξηροκώστας Ε., Δημητρίου Γ., (Αθλος) Παπακώστας Γ., (ΑΠΟΒ), Δημουλάς Β., (Ερμής), Τζουβάρας Γ., (ΑΕ 2002), Μπουρτζής Β., Πατσής Ι. (Αγία Παρασκευή). Επίσης όσες ομάδες διαθέτουν αθλητές αυτών των ηλικιών παρακαλούνται να αποστείλουν τους ποδοσφαιριστές για επιλογή.

ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ Express Skiathos.ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟΦριχτό έγκλημα στη Γλυφάδα - Η εγγονή έσφαξε τη γιαγιά και τη θεία της

23χρονη σε αμόκ μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τις συγγενείς της 84 και 59 χρονών 
- Η δολοφόνος συνελήφθη από τους αστυνομικούς ημίγυμνη
- Ο 88χρονος παπούς γλίτωσε γιατί είχε βγει για βόλτα
- Συνεχής ενημέρωση και φωτογραφίες από το Newsit

Πρωτοφανής αγριότητας έγκλημα συγκλονίζει τη Γλυφάδα.

Στις 10.15 το πρωί μία 23χρονη σκότωσε με μαχαίρι την γιαγιά της 84 ετών και τη θεία της 59 ετών και μετά συνελήφθη.

Το άγριο έγκλημα συνέβη στην οδό Εφέσου 2 σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου.

Ένας γείτονας άκουσε τα ουρλιαχτά και ειδοποίησε τους αστυνομικούς που βρήκαν την 23χρονη γυμνή από τη μέση και κάτω.

Από τύχη γλίτωσε ο 88χρονος παππούς που είχε βγει έξω νωρίτερα για βόλτα.

http://www.newsit.gr/

Δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα για τον Δήμο Σκοπέλου.Δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα για τον Δήμο Σκοπέλου. Στην μέτρηση που έγινε  για το έργο της σημερινής διοίκησης του Δήμου, για τα βασικά προβλήματα που έχει η Σκόπελος , Να σημειωθεί πως το ιστολόγιο μας, παρουσιάζει μέρος της δημοσκόπησης, Όπως και ότι η συγκεκριμένη μέτρηση αποτελεί τάσεις και γνώμες συγκεκριμένης περιόδου.
Το διπλοπαρκάρισμα
  6 (13%)

Η καθαριότητα
  21 (48%)

Ο φωτισμός του νησιού
  13 (30%)

Τίποτα είναι όλα μια χαρά
  8 (18%)

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου