Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

Ο "ΣΕΒ" πήρε και αυτός τη ντουντούκα (βίντεο - παρωδία)

Καντάφι: «Είμαι ηγέτης της επανάστασης και όχι πρόεδρος για να παραιτηθώ»

ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΑΝΑΡΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ !


ΣΚΟΥΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΙΣΚΟΥ 1-0


ΓΑΠ-ΣΟΚ!


Γρηγοριάδης Κώστας


Παπαγεωργίου Βασίλης

Παπαγεωργίου Βασίλης

Γρηγοριάδης Κώστας

ΠΑ-ΣΟΚ!

Νεφροπαθής διέκοψε τη θεραπεία του γιατί δεν έχει να πληρώσει!
Νεφροπαθής από τη Χίο αναγκάστηκε να διακόψει τη φαρμακευτική αγωγή που τον κρατά στη ζωή γιατί δεν είχε να πληρώσει το κόστος των φαρμάκων που ανέρχονται σε περίπου 2.200 ευρώ το μήνα. Η τραγική ιστορία του 56χρονου, ασφαλισμένου του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ), έχει ως εξής:
Ο ΟΠΑΔ, εξαιτίας της χρόνιας υποχρηματοδότησής του από τις κυβερνήσεις διαχρονικά καθυστερεί τις πληρωμές των φαρμακοποιών και προμηθευτών, αλλά και των ασφαλισμένων για τις δαπάνες που πληρώνουν για φάρμακα, αναλώσιμα υλικά κ.λπ.
Στη Χίο - εξαιτίας των καθυστερήσεων - ο Φαρμακευτικός Σύλλογος έχει σταματήσει εδώ και περίπου 3 μήνες να χορηγεί επί πιστώσει φάρμακα στους ασφαλισμένους του Δημοσίου. Το πρόβλημα είναι εκρηκτικό για τους ασφαλισμένους που χρειάζεται να πληρώνουν χιλιάδες ευρώ απ' την τσέπη τους για τη φαρμακευτική τους αγωγή. Απελπισμένος από την κατάσταση αυτή, ο νεφροπαθής καθηγητής Χρήστος Καραγιώργης, με επιστολή του προς τη διοίκηση του ΟΠΑΔ, το Φαρμακευτικό Σύλλογο, βουλευτές του Νομού κ.λπ., ενημέρωσε ότι σταματά τη φαρμακευτική αγωγή του γιατί δεν μπορεί πλέον να προμηθευτεί τα φάρμακα, των οποίων το κόστος ανέρχεται σε περίπου 2.200 ευρώ το μήνα!
Ο 56χρονος καθηγητής, που υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση 3 φορές τη βδομάδα, για την πάθησή του χρειάζεται περίπου 32 χάπια τη μέρα, το συνολικό κόστος των οποίων φτάνει τα 2.200 ευρώ το μήνα.
«Εχω δανειστεί 4.500 ευρώ για τα φάρμακα των δυο τελευταίων μηνών και η οικονομική μου κατάσταση δεν μου επιτρέπει να προμηθευτώ άλλα φάρμακα», επισημαίνει ο νεφροπαθής, συμπληρώνοντας ότι έχει οδηγηθεί πλέον σε ψυχολογικό και οικονομικό αδιέξοδο. Μάλιστα, ο νεφροπαθής ήρθε αντιμέτωπος και με την αναλγησία και τον εμπαιγμό, αφού από τη διοίκηση του ΟΠΑΔ τον παρέπεμψαν στο υπουργείο Οικονομικών, από το υπουργείο Οικονομικών στο Υγείας και πάλι από το Υγείας στο Οικονομικών! Τελικά, μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, φαρμακοποιός του νησιού προσφέρθηκε να χορηγεί επί πιστώσει τα φάρμακα στον νεφροπαθή.
Ωστόσο, το πρόβλημα των ασφαλισμένων του ΟΠΑΔ αναμένεται να επιδεινωθεί, αφού, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, η κυβέρνηση στοχεύει στον περιορισμό των δαπανών του φέτος κατά 150 εκατ. ευρώ. Ηδη, από τον Αύγουστο του 2010, με απόφαση της κυβέρνησης σταμάτησαν να εκκαθαρίζονται (σ.σ. εξοφλούνται) από τον ΟΠΑΔ οι δαπάνες των ασφαλισμένων για ορθοπεδικά είδη, προθέματα και λοιπά βοηθητικά υλικά έως ότου γίνει τροποποίηση του Κανονισμού Παροχών του. Οι ασφαλισμένοι για μήνες δεν έπαιρναν την επιστροφή για τα χρήματα που πλήρωναν για υλικά.
Και αυτή η υπόθεση αναδεικνύει πόσο επικίνδυνη και καταστροφική είναι η καπιταλιστική ιδιοκτησία και στο φάρμακο που είναι ένα «προϊόν ζωής». Και βέβαια, αυτή η πραγματικότητα αποκαλύπτει την αναγκαιότητα κοινωνικοποίησης της παραγωγής, της έρευνας, της διάθεσης του φαρμάκου και, μάλιστα, δωρεάν για όσους το χρειάζονται, όπως είναι και οι χρόνια πάσχοντες. Η διεκδίκηση ενός Ενιαίου Κρατικού Φορέα παραγωγής, έρευνας, διάθεσης και εισαγωγής φαρμάκων πρέπει να γίνει αίτημα πρώτης γραμμής, γιατί αφορά όλους τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους. Είναι ένα αίτημα, το οποίο εντάσσεται στη λαϊκή αντιμονοπωλιακή πάλη για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλους.

Ποιοί απεργούν σήμερα και αύριο

ΗΣΑΠ 
ΗΣΑΠ 22,23 Φεβ (στάσεις εργασίας), Οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας την Τρίτη (22 Φεβ) 12 με 4, ενώ την Τετάρτη (23 Φεβ) θα εργασθούν από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

ΗΛΠΑΠ 
ΗΛΠΑΠ 11:00 έως 16:00,Οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάσεις εργασίας, από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, αύριο Παρασκευή 18, τη Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011.


Καθηγητές 48ώρη,22 και 23 Φεβρουαρίου
Υπερψηφίστηκε από τους προέδρους των τοπικών ενώσεων, η πρόταση για 48ωρη απεργία των καθηγητών δημοσίων γυμνασίων και λυκείων. Η απεργία έχει προγραμματιστεί για τις 22 και 23 Φεβρουαρίου.

Δάσκαλοι 48ωρη
Οι εκπαιδευτικοί θα κάνουν αύριο στις 11 το πρωί συγκέντρωση στα προπύλαια, ενώ θα συμμετάσχουν στην συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ μεθαύριο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ πρακτορείο ειδήσεων
Στο ΑΠΕ-ΜΠΕ θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας, την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη (21 και 22/2), από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, από τις 2 έως τις 5 το απόγευμα και από τις 9 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα. ΕΣΗΕΑ και ΕΠΗΕΑ ζητούν την καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων, την απόσυρση κάθε απόπειρας μετατροπής του ΑΠΕ σε ΔΕΚΟ, τη μη πραγματοποίηση της νέας περικοπής 10% στους μισθούς και την τήρηση της συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας 12:00 έως 16:00, 23 Φεβρουαρίου
Το ΔΣ της ΕΕΕΚΕ καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην εξαγγελθείσα απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011 και από ώρα 1200 έως 1600 τοπική. Κατά τη διάρκεια της απεργίας θα εξυπηρετηθούν οι παρακάτω πτήσεις :
 Πτήσεις που υπερίπτανται του FIR Αθηνών,
 Πτήσεις που μεταφέρουν Αρχηγούς Κρατών, Πρωθυπουργούς,
 Πτήσεις της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας που μετέχουν σε
επιχειρησιακές αποστολές και προγραμματισμένες ασκήσεις,
 Πτήσεις αεροσκαφών που αντιμετωπίζουν ασυνήθεις καταστάσεις ή
διατελούν σε κατάσταση ανάγκης,
 Νοσοκομειακές πτήσεις,
 Πτήσεις ανθρωπιστικής βοήθειας,
 Πτήσεις αεροσκαφών έρευνας και διάσωσης.

OTOE (Τραπεζοϋπάλληλοι) 24ωρη, 23 Φεβρουαρίου
Τη συμμετοχή της στην πανελλαδική απεργία ης ΓΣΕΕ στις 23 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος.

Έμποροι/Καταστήματα 24ωρη,23 Φεβρουαρίου
Σε τριήμερο κινητοποιήσεων, που θα κορυφωθεί με το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων πανελλαδικά την Τετάρτη, προχωρεί από σήμερα, Δευτέρα, η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή της στην απειλή αφανισμού που δέχεται η ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση.
Σε ανακοίνωσή της η ΕΣΕΕ σημειώνει ότι «οι 13 ομοσπονδίες της, οι 272 εμπορικοί σύλλογοι μικρών και μεγάλων πόλεων, αλλά κυρίως οι 305.000 αυτοαπασχολούμενοι σε κάθε γωνιά της χώρας, καθώς και οι 500.000 απασχολούμενοι στο εμπόριο, θεωρούν την επιβίωση της Μμε ελληνικής εμπορικής επιχείρησης πολύ σοβαρή υπόθεση για να την περιορίσουν σε συνδικαλιστικά, κομματικά και προσωπικά όρια».

ΑΔΕΔΥ 24ωρη,
Μετά την ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ προκήρυξε 24ωρη απεργία για τις 23 Φεβρουαρίου.

Γιατροί ΙΚΑ 23 Φεβρουαρίου 
Oι γιατροί του ΙΚΑ ανακοίνωσαν ότι θα συμμετάσχουν στις 23 Φεβρουαρίου στην απεργία των ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ. 

ΓΣΕΕ 24ωρη,
Την κήρυξη 24ωρης γενικής απεργίας στις 23 Φεβρουαρίου αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ.

Δικηγόροι της Αθήνας 23 Φεβρουαρίου ,
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, οι δικηγόροι της πρωτεύουσας θα απέχουν από τα καθήκοντά τους στις 23 Φεβρουαρίου, συμμετέχοντας στην πανελλαδική απεργία που έχουν κηρύξει οι συνδικαλιστές οργανώσεις. 

Δικηγόροι Πειραιά 17 & 23 Φεβρουαρίου ,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά αποφάσισε την αποχή των Δικηγόρων Πειραιά από τα καθήκοντά τους, την Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για διατάξεις του νομοσχεδίου που συζητείται στη Βουλή και αφορά στη δήθεν απελευθέρωση του επαγγέλματος, αλλοιώνοντας τον λειτουργηματικό χαρακτήρα της δικηγορίας (σύσταση δικηγορικών εταιρειών από διαφορετικούς συλλόγους, ελάχιστη νόμιμη αμοιβή) και τη Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011 μαζί με τους κοινωνικούς φορείς ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ για την προώθηση των δίκαιων αιτημάτων τους. 

Μηχανικοί Δημοσίου,ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ – ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ,24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 
ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011.
Ανακοίνωση Απεργίας-Αποχής απο τα καθήκοντα Διεκπεραίωσης Ημιυπαίθριων

ΜΜΕ 24ωρη,
Οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί, διοικητικοί και τυπογράφοι των μέσων μαζικής ενημέρωσης θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της Τετάρτης 23 Φεβρουαρίου 2011.
Η απεργία θα ισχύσει από τις 6.00 πμ της Τετάρτης 23 Φεβρουαρίου έως τις 6.00 πμ της Πέμπτης 24 Φεβρουαρίου.   

Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία 24ωρη,
Τη συμμετοχή της στην 24ωρη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011, αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία με Πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων και με έναρξη την 00.01 και λήξη την 24.00. 

ΠΟΕ – ΟΤΑ 24ωρη, 
Εικοσιτετράωρη απεργία θα πραγματοποιήσει στις 23 Φεβρουαρίου και η ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Φαρμακεία Αττικής
Kλειστά τα φαρμακεία της Αττικής την Τετάρτη 23/2
Ο ΦΣΑ ενημέρωσε τα μέλη του ότι θα συμμετέχει στη γενική απεργία της Τετάρτης 23 Φεβρουαρίου.

MMM (εκτός ΗΣΑΠ & Μετρό) 23 Φεβρουαρίου 24ωρη, 
Την Τετάρτη, 23/2, τρόλεϊ, λεωφορεία και τραμ θα ακινητοποιηθούν, καθώς οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν στην πανελλαδική 24ωρη απεργία, που έχουν εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Ο ΗΣΑΠ θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι συμμετέχοντες στα συλλαλητήρια.

Κανονικά θα λειτουργήσει το Μετρό. Οι συρμοί της μπλε γραμμής θα σταματούν όμως στο σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και όχι στο αεροδρόμιο, εξαιτίας της απεργίας των σιδηροδρομικών.

Οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού δεν θα κινηθούν.

ΗΣΑΠ έναρξη βάρδιας έως 9:00 & 5:00 έως λήξη βάρδιας ,Οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας την Τρίτη 12 με 4, ενώ την Τετάρτη θα εργασθούν από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Η ΟΣΥΠΑ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ, με το διεκδικητικό της πλαίσιο, την Τετάρτη 23/2/11  από ώρα 00.01 τοπική της 23/2/11 έως 23.59 τοπική της 23/2/11.

Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου αποφάσισε η ΓΣΕΕ, ζητώντας την υπογραφή Κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, την απόκρουση των απολύσεων, της εκ περιτροπής απασχόλησης και κάθε μορφής ελαστικής απασχόλησης. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στο Κέντρο
Όλοι η Σκόπελος συμμετοχή στην απεργία κανένας αύριο στην δουλειά
 

Απεργούν αύριο οι εκπαιδευτικοί

Απεργούν αύριο οι εκπαιδευτικοί Στον ρυθμό των απεργιακών κινητοποιήσεων μπαίνει και η ΟΛΜΕ καθώς εξήγγειλε για αύριο Τρίτη, δίωρη στάση εργασίας από τις 12 έως τις 2 για την πρωινή βάρδια και από τις 2 έως τις 4 για την απογευματινή.Όλοι η Σκόπελος συμμετοχή στην απεργία κανένας αύριο στην δουλειά


Γενική απεργία αύριο από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Παραλύει αύριο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν εξαγγείλει 24ωρη γενική απεργία διεκδικώντας μεταξύ άλλων υπογραφή Κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, φρένο σε απολύσεις, εκ περιτροπής απασχόληση και ελαστική απασχόληση, αντιμετώπιση της ακρίβειας και της δραματικής μείωσης της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων και των συνταξιούχων. Όλοι η Σκόπελος συμμετοχή στην απεργία κανένας αύριο στην δουλειά

Να καταλάβουν την αντίδραση μας και στην Σκόπελο αύριο


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 


ΑΥΡΙΟ 23/2/2011

ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΛΠ


ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ


ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΤΕ;;

NA MHN ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ;


 ΝΑ … ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ;

ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ;

 ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΣ 
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ;


ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ;

Όλοι η σκόπελος συμμετοχή στην απεργία κανένας αύριο στην δουλειά

ΤΕΛΕΙΟΣΕ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Ποία είναι η καλύτερη καφετέρια στην Σκόπελο !

AYTA EINE TA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΛΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου