Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Έντονη τουρκική αεροπορική παρουσία στο Αιγαίο

Έντονη τουρκική αεροπορική παρουσία στο Αιγαίο

Κράξιμο της βαρόνης Άννας, μέσα στο υπουργείο Παιδείας!

Ανταρσία στη φιέστα της Α. Διαμαντοπούλου μέσα στο Υπουργείο Παιδείας
Εκλεγμένοι Δημοτικοί σύμβουλοι από αντικαπιταλιστικές δημοτικές κινήσεις, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και εκπαιδευτικοί άνοιξαν πανό σήμερα κατά την διάρκεια της ομιλίας της υπουργού Παιδείας Α. Διαμαμαντοπούλου στην ημερίδα/φιέστα που οργάνωνε υπέρ των συγχωνεύσεων καταργήσεων σχολείων με ακροατήριο Δημάρχους από όλη την Ελλάδα. Η ημερίδα έγινε μέσα στο φρουρούμενο από τα ΜΑΤ αμφιθέατρο του Υπουργείου και ενώ είχαν αποκλειστεί στην είσοδο εκατοντάδες εκπαιδευτικοί που είχαν ανταποκριθεί στο κάλεσμα για παράσταση διαμαρτυρίας της ΟΛΜΕ.
Με συνθήματα όπως “Όχι στο σχολείο της αγοράς δωρεάν σχολείο για όλα τα παιδιά” εκπαιδευτικοί και δημοτικοί σύμβουλοι έδειξαν την αντίθεσή τους στην διάλυση της δημόσιου σχολειού που...
 προωθείται μέσα από τον Καλλικράτη και τα αντιεκπαιδευτικά μέτρα της Διαμαντοπούλου. Οι Θ. Διαβολάκης, δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας κάλεσαν από το μικρόφωνο τους Δημάρχους και τα δημοτικά συμβούλια «να καταψηφίσουν τα σχέδια της Διαμαντοπούλου, να μην αφήσουν να διαλυθεί το δημόσιο σχολείο για χάρη του Μνημόνιου και του ΔΝΤ». Στη διαμαρτυρία συμμετείχαν επίσης δημοτικοί σύμβουλοι από το Βύρωνα, το Περιστέρι και το Μαρούσι.
Η Διαμαντοπούλου στη φιέστα της δεν είχε καλέσει καν τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών και μόνο μετά από την παρέμβαση ανακοίνωσε ότι θα τους δοθεί ο λόγος.
Στην προκλητική ομιλία της κάλεσε τους δημάρχους να εναντιωθούν στις κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών και των μαθητών που προχωράνε σε καταλήψεις θυμίζοντας τις πιο μαύρες εποχές της κυβέρνησης Μητσοτάκη όταν μηχανισμοί τραμπούκων στην Πάτρα οδήγησαν στη δολοφονία του Νίκου Τεμπονέρα..
Παρά την προσπάθεια φίμωσης με την επέμβαση της ασφάλειας η διαμαρτυρία συνεχίστηκε με την παραμονή των δημοτικών συμβούλων μέσα στην αίθουσα.
«Θα μας βρούνε μπροστά τους στις απεργίες των εκπαιδευτικών, στις καταλήψεις των μαθητών και στις μαζικές εκδηλώσεις που οργανώνουν από κοινού εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές.
Στην Αθήνα και σε όλους τους Δήμου της Αττικής και ολόκληρης της Ελλάδας ζητάμε να παρθούν αποφάσεις στήριξης αυτού του αγώνα. Κάτω τα χέρια από τα σχολεία της γειτονιάς μας», δήλωσε κατά την διάρκεια της κινητοποίησης ο Πέτρος Κωνσταντίνου.http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2011/02/blog-post_8649.html#more

ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΜΕ 15 ΕΥΡΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΜΕ 15 ΕΥΡΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

Σε αδιέξοδο ο Καρατζαφέρης τρέμει την λαϊκή οργή

Σε αδιέξοδο ο Καρατζαφέρης τρέμει την λαϊκή οργή
Ο πανικός των μνημονιακών είναι έκδηλος. Τους ξέρουμε ποιοί είναι και τι σκοπό εξυπηρετούν.
Η θέση του ΛΑΌΣ είναι με το ΠΑΣΟΚ, του οποίου αυθεντικό εξαπτέρυγα αποτελεί.

Να ο λόγος που έχουν κάνει την γραμμή Βόλος Σκόπελος μπουρδ@λο διαβάστε παρακάτω !

Οικονομική ανάσα για την ελληνική ακτοπλοΐα και τον ελληνικό τουρισμό εξαιτίας των γεγονότων στη Λιβύη, αλλά και στις άλλες χώρες της Βόρειας Αφρικής. Υπολογίζεται ότι σχεδόν 15 εκατ. ευρώ εισέρρευσαν στα ταμεία των ακτοπλοϊκών επιχειρήσεων με τη μερίδα του λέοντος να πηγαίνει στην ΑΝΕΚ και ακολουθούν οι Μινωϊκές Γραμμές από την μεταφορά κυρίως Κινέζων στην Κρήτη.
Έχουν ναυλωθεί οκτώ επιβατηγά-οχηματαγωγά από χώρες όπως η Κίνα, το Βιετνάμ, το Σουδάν, τη Βραζιλία, τη Βενεζουέλα για να μεταφέρουν ξένους υπηκόους από τη Λιβύη στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με ναυλομεσιτικούς κύκλους, ο ημερήσιος ναύλος είναι 250.000 ευρώ, ενώ σε  περίπτωση που έχει συμφωνηθεί ολική ναύλωση, τότε ο ναυλωτής έχει καλύψει τα έξοδα πετρέλευσης, τους μισθούς των πληρωμάτων των πλοίων και τα εφόδια. Κάθε κυκλικό ταξίδι διαρκεί περί τις τέσσερις με πέντε μέρες.
Μέχρι και το Σάββατο είχαν ναυλωθεί από διάφορες πρεσβείες τα πλοία: Hellenic Spirit, Olympic Champion και Ελευθέριος Βενιζέλος της ΑΝΕΚ, το Κnossos Palace και Europa Palace των Μινωικών Γραμμών, τα Εxpress Santorini και Νήσος Ρόδος της Hellenic SeaWays και το Ionian King της Αgoudimos Lines.
Την ίδια στιγμή οι ξενοδόχοι και εστιάτορες της Κρήτης κάνουν χρυσ'ές δουλειές εν μέσω θέρους, καθώς περί τους 15.000 ξένους έχουν φτάσει και χρειάζονται ύπνο και τροφή μέχρι να βρεθούν αεροσκάφη που να τους μεταφέρουν στην πατρίδα τους.
Συνολικά έχουν αυξηθεί κατά 4% οι κρατήσεις για τους θερινούς μήνες σε ολόκληρη της Ελλάδα, λόγω ακυρώσεων σε Τυνησία, Αίγυπτο, Λιβύη:.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μην παίζεται με τα συμφέροντα του Σκοπελίτικου λάου δεν είμαστε μαλ@κες !

Η μεγάλη κακοκαιρία σήμερα στην σκόπελο πάνε για ψάρεμα η βαρκούλες
Και το μικρό σκάφος έρχεται σκόπελο κανονικά

Η μεγάλη κακοκαιρία σήμερα στην σκόπελο πάνε για ψάρεμα η βαρκούλες
Και το μικρό σκάφος έρχεται σκόπελο κανονικά

Το ξανάλεμε το πρόβλημα είναι σοβαρό .μας έστειλαν προκειμένου να κάνουν την αρπαχτεί με το πλοίο εξπρές Σαντορίνη να το αντικατάστηση το εξπρές πήγασος το όποιον γνωρίζουν ότι έχει μεγάλο βύθισμα και έχει κάποιο πρόβλημα με το λιμάνι της σκοπέλου με αποτέλεσμα να φοβούνται δικαιολογημένα να προσέγγιση στην  σκόπελο και να αναγκάζουν τον πλοίαρχο να Δηλώνει ψευδώς ότι δεν έρχεται σκόπελο διότι έχει κακοκαιρία ντροπή τους
Εφόσον κύριοι θέλατε την αρπαχτεί με την Λιβύη και δεν είχατε άλλο πλοίο να στείλετε πέστε την αλήθεια και χαμηλώστε τουλάχιστον τα εισιτήρια να είναι στην πραγματική τους αξία αλλά εσείς τα θέλετε όλα δικά σας 
Προς εφοπ-ληστές
Καλά κάνετε ποιος να σας ελέγξει   αφού είναι όλα μπουρνέλα 

Έλα γλύψε και την εταιρία Hellenic Seaways Τώρα μην σταματάς Είναι τελικά επάγγελμα το γλείψιμο?




Τελικά γεμίσαμε στην σκόπελο ρουμάνους καλοθελητές με το αζημίωτο τελικά που μας ήρθαν εδώ και δίνουν λυση στα προβλήματα μας και συμβουλές .ρε άντε να μην σας παρά και σας σήκωση  Μάθετε ότι που το εξπρές πήγασος δεν έρχεται σκόπελο  λογά δυσμενών καιρικών συνθηκών έτσι δήλωσε ο πλοίαρχος  και το φερέφωνο ξέρεται Για πιο μέσο ενημέρωσης μιλάμε  δήλωσε ότι δεν μπαίνει γιατί  δεν το παίρνουν τα νερά έχει μεγάλο βύθισμα και θέλει εκβάθυνση τελικά τι  από τα δυο ισχύει
Προς ρουφιανο   σελίδα .Σκάσε καλυτέρα . ... αν δεν έχεις κάτι άλλο για  το κοινό σου..η Χέσε ψηλά κι αγνάντευε και πέτα βοτσαλάκια.
Επίσημα δεν έρχεται λόγο κακών καιρικών συνθηκών  σε λίγο θα σας δείξουμε κάτι και θα γελάσετε
Ρε για μαλακές  μας έχετε αφού έχει πρόβλημα με τα νερά γιατι το εστιλαν να αντικαταστήσει το εξπρές Σαντορίνη και δεύτερον γιατί δεν χαμηλώνουν τα εισιτήρια 
Πόσο κακό καιρό έχει για κοιτάξτε και εσείς πολύ θαλασσοταραχή αφού βγαίνουν για ψάρεμα και η βαρκούλες

Έλα γλύψε και την εταιρία Hellenic Seaways Τώρα μην σταματάς Είναι τελικά επάγγελμα το γλείψιμο?εμεις όμως την πληρώνουμε όλοι η σκοπελίτες γράψε για πανηγύρια γράψε για τους βουλευτές για τον δήμαρχο για τον περιφερειάρχη πόσο καλά κάνουν όλοι αυτή γράφε για εκδήλωσης αυτά αρέσουν σε όλους αυτά που γραφούμε εμείς δεν αρέσουν στην εξουσία άσε την κρητική για εμάς δεν θα μας απολύσουν από πουθενά εμείς έχουμε δουλεία δεν είμαστε δημόσιο-κάφροι 

Πόσο κακό καιρό έχει για κοιτάξτε και εσείς

Πόσο κακό καιρό έχει για κοιτάξτε και εσείς

Πόσο κακό καιρό έχει για κοιτάξτε και εσείς

Πόσο κακό καιρό έχει για κοιτάξτε και εσείς

Πόσο κακό καιρό έχει για κοιτάξτε και εσείς

Πόσο κακό καιρό έχει για κοιτάξτε και εσείς

 http://skopelos-news.blogspot.com/

Powered By Blogger