Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

Σκοπελίτικη ρε !!!!
ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ Α.Ο ΣΚΟΠΕΛΟΥ Nωρίς είναι ακόμη προλαβαίνετε

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ Α.Ο ΣΚΟΠΕΛΟΥ
Αυτή η εκδήλωση πρόκειται να αρχίσει την 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 8:30 μ.μ. στο HOTEL SKOPELOS HOLIDAYS.
Άντε να πάμε να ενισχύσουμε την ομάδα

Είναι σαν όλους μας ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!!

Η πρώτη σύγκρουση κυβέρνησης και τρόϊκας - Αληθινή ή σικέ; - Ζητάνε αποψίλωση των Ε.Δ.

ImageΜια ιδιαίτερα έντονη απάντηση σε όσα ζήτησε η τρόικα αναφορικά με ιδιωτικοποιήσεις ύψους 50 δισ. ευρώ ως το 2015 δόθηκε τα ξημερώματα με γραπτή κυβερνητική ανακοίνωση και ο καιρός θα δείξει κατά πόσο αυτή η διαφοροποίηση είναι ουσιαστική ή γίνεται "για τα μάτια του κόσμου" και για να κατευναστούν οι αντιδράσεις ειδικά στο εσωτεριό του κυβερνώντος κόμματος. Παράλληλα την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου ζήτησε σήμερα η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου των επικεφαλής της τρόικας. Η ανακοίνωση που έκανε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, σχετικά με τη σημερινή συνέντευξη τύπου των εκπροσώπων της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ έχει ως εξής:
"Η συμπεριφορά των εκπροσώπων της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, κατά τη σημερινή τους συνέντευξη, ήταν απαράδεκτη. Τους ζητήσαμε να βοηθήσουν και τιμάμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας. Δεν ζητήσαμε όμως από κανένα να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας. Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν τον ρόλο τους. Και αυτό θα το καταστήσουμε σαφές σε όλους τους εταίρους μας.
Έχουμε ανάγκη αλλά έχουμε και όρια. Και τα όρια της αξιοπρέπειάς μας δεν τα διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Εντολές παίρνουμε μόνο από τον ελληνικό λαό.
Ακόμη, η κυβέρνηση επανειλημμένως έχει τοποθετηθεί για την ανάγκη αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου, με όρους διαφάνειας, ώστε αυτή να συνεισφέρει στην ανάπτυξη αλλά και στη μείωση του δημόσιου χρέους. Επ’ αυτού έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις καθώς και λεπτομερής σχεδιασμός σε βάθος πολλών ετών. Είναι προφανές βέβαια ότι η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει εκποίηση δημόσιας γης. Εξίσου προφανές είναι ότι για τη λήψη αυτών των αποφάσεων μόνη αρμόδια είναι η ελληνική κυβέρνηση".
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης. Σε ομιλία του στη Βέροια τόνισε ότι την αποκλειστική ευθύνη έχει η κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός δεν έχει δώσει εντολή σε κανέναν εκπρόσωπο της τρόικας να παρεμβαίνει στην πολιτική ζωή και να του δίνει μαθήματα, διατυπώνοντας έτσι την ενόχλησή του για τις δηλώσεις των εκπροσώπων της τρόικας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

«Κανείς από όλους όσοι οφείλουν να συνδράμουν την Ελλάδα να βγει από την κρίση δεν μπορεί να παρεξηγεί τον ρόλο του. Και ο ελληνικός λαός σε κανέναν εκπρόσωπο δεν έχει δώσει εντολή να παρεμβαίνει στην πολιτική ζωή του τόπου. Ο ελληνικός λαός σε κανέναν εκπρόσωπο της τρόικας δεν έχει δώσει την εντολή, ή την εξουσιοδότηση, να του δίνει μαθήματα. Και γι αυτό τον λόγο σε ανύποπτο χρόνο έχουμε ξεκαθαρίσει τους ρόλους. Η ευθύνη μάς ανήκει, μάς ανήκει αποκλειστικά και είμαστε σε θέση απέναντι στον ελληνικό λαό, ανά πάσα στιγμή, να αιτιολογήσουμε τις αποφάσεις μας», επισήμανε ο υπουργός.
Όπως ήδη έχει γράψει το defencenet.gr, η τρόϊκα στην επίσκεψή της πριν τέσσερις ημέρες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ζήτησε οπωσδήποτε την μείωση των λειτουργικώ δαπανών κατά 20% ποσοστό που είναι παντελώς ανέφικτο στο τέλος μιας επταετίας που ήδη έχουν περικοπεί οι λειτουργικές δαπάνες κατά 20%.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Να καταψηφιστεί η τροπολογία που χαρίζει 22.500.000€ στους εργολάβους

Να καταψηφιστεί η τροπολογία που χαρίζει 22.500.000€ στους εργολάβους

Σε λίγο θα ανεβάσουμε βίντεο έκπληξη με παγκόσμια προβολή αποκλειστικά στο skopelosnews


Γράμμα στον κύριο Παπακωνσταντίνου


Κανένας δεν πρέπει να ανταποκριθεί στην πρόταση του κυρίου Παπακωνσταντίνου και να καταστεί συνένοχος.
Να πουλήσουμε τι και γιατί; Για να καλύψουμε τα ελλείμματα που δημιούργησαν οι μίζες της ΜΑΝ των υποβρυχίων ή της SIEMENS;
Ας τολμήσει ένας μόνο ένας από τους τριακόσιους να ζητήσει πόθεν και έσχες για τα 300 δις που είναι καταθέσεις εδώ και τα 600 της Ελβετίας.
Αλλά πάνω από όλα αυτά τα “εσωτερικά πολιτικά μας” ποιος είναι ο κύριος Ντερουζ; Ποιος τον ψήφισε; Ποιος παραχώρησε κυριαρχικά δικαιώματα στον κύριο αυτό να μας υπαγορεύει προϋπολογισμούς και να καθορίζει τις ζωές των πολιτών; Ποιος του έδωσε το δικαίωμα να μας πει θα πουλήσουμε; μας κάνει την χάρη να μας αφήσει τα αρχαία μνημεία; Η δημόσια περιουσία και τα …ακίνητα είναι αποτέλεσμα αίματος και ιδρώτα γενιών. Αναγνωρίζω ότι ως λαός έχουμε μια και μόνη ευθύνη: στον ποιο στέλνουμε να μιλήσει με τα Ντερούζ αλλά μέχρι εδώ, η ιστορία της χώρας δεν είναι οι συνομιλητές των φούφουτων ούτε οι Ελληνες φορούν ..ρουζ κύριε Ντερούζ.
Εχουμε πολλάκις αποδείξει ότι ξέρουμε να ματώνουμε γιατί όπως έλεγε κάποτε ένας ξυπόλητος αγράμματος κατά Πάγκαλο οι πέτρες τούτες δεν είναι για πούλημα.
Είναι ο λόγος για τον οποίο κάποιοι πέθαναν.
ΥΓ
αλλά τι να περιμένουμε σε τελική ανάλυση, από κάποιους που σκέφτονταν να τιτλοποιήσουν τα έσοδα της Ακρόπολης για swap και λογιστικές εγγραφές
ουστ παλιό προσκυνημένοι

ΤΩΡΑ!!


Καλημέρα σκοπελίτες !!
Να πούμε μια καλημέρα από την σκόπελο σε όλους τους σκοπελίτες όπου και αν βρίσκονται σε όλον τον κόσμο και να ευχηθούμε με το καλό να έρθουν πάλι στο νησί μας
Η φωτογραφία είναι πριν 5 λεπτά

Έλληνες ξυπνήστε, οι δημοσιογράφοι είναι παπαγαλάκια της κυβέρνησης

Κύριοι δημοσιογράφοι και μέσα μαζικής ενημέρωσης που είστε? ποιος ο ρόλο σας που είναι η ενημέρωση που μας παρέχετε και που είναι η πίεση που ασκείται στην ανύπαρκτη κυβέρνηση μας...
, γιατί υποθάλπεται εγκληματίες, μήπως και εσείς εξυπηρετείτε συμφέροντα, είναι τυχαίο ότι 3 φορές έχω στείλει e-mail και έχω πάρει τηλέφωνο σε πρωινές εκπομπές και συγκεκριμένα στο ALTER και στην εκπομπή του κυρίου Αυτιά για να μεταφέρει σε καλεσμένο υπουργό ερωτήματα και αυτά δεν ακούστηκαν ποτέ ,γιατί είναι τυχαίο ότι έστειλα στην πρωινή γραμμή της ΝΕΤ και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο και είναι τυχαίο ότι έστειλα στο mega και επίσης το ίδιο και τα ερωτήματα πάντα τα ιδία, καλεσμένος υπουργός η εκπρόσωπος κυβέρνησης και.....
πάντα ρωτούσα:
1 γιατί πάντα ο κ πρωθυπουργός αναφέρετε στο πρόσωπο του περήφανου Έλληνα και λέει ότι έχει την συγκατάθεση του γι αυτά τα οποία κάνει
2 γιατί δεν οδηγήθηκε εδώ και 30 χρόνια κανένας στην φυλακή και δεν επέστρεψε τα χρήματα τα οποία έφαγε ( θα μου πείτε πώς να γίνει αυτό από την στιγμή που ο ίδιος ο πρωθυπουργός επί κυβερνήσεως Σημίτη ως υπουργός εξωτερικών ψήφισε τον περιβόητο νόμο περί μη ευθύνης υπουργών και τώρα ως πρωθυπουργός ψήφισε τον νόμο περί ευθύνης υπουργών αλλά χωρίς αναδρομική ισχύ..καλό εε!!)
3 τους ρωτώ ενώ η χώρα καταρρέει γιατί δεν οδηγούμαστε σε κυβέρνηση συνεργασίας έτσι ώστε η χώρα να βγει ομαλά από την κρίση?
4 τους ρωτώ τα 4000 ευρώ που μου κόψαμε τον χρόνο θα μου τα δώσουν ποτέ πίσω?
Απάντηση καμία οι δημοσιογράφοι στηρίζουν την κυβέρνηση γιατί άραγε?
Και η απάντηση πάντα η ίδια ..να ξέρετε ήταν περιορισμένος ο χρόνος και πολλές η ερωτήσεις ή υπήρχε συμφωνία να μην απαντήσει σε ερωτήματα, ναι και τότε ποιος ο ρόλος σας να είστε γλάστρες?
Ξυπνήστε Έλληνες μας κοροϊδεύουν
Ακόμη και η άγνωστη σε πολλούς από εσάς Λετονία ξύπνησε όταν μπήκε και αυτή με ψέματα στο ΔΝΤ όταν άρχισε στην χώρα η πραγματική κρίση (γιατί η κρίση τώρα υπάρχει) ξεσηκώθηκε έριξε την κυβέρνηση βγήκαν από το ΔΝΤ και η χώρα ανέκαμψε και δεν έφτανε αυτό επειδή ποτέ δεν ρωτήθηκε για όλο αυτό όπως και εμείς άλλωστε έστειλε την κυβέρνηση στο διεθνές δικαστήριο και κατάφερε και ανάπτυξη να έχει αλλά και να επαναφέρει τους μισθούς στην προ ΔΝΤ εποχή
Η σημαία μας γραφεί επάνω για όσους δεν γνωρίζουν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ είμαστε σκλαβωμένη, ξεσηκωθείτε Έλληνες μας μαστιγώνουν με το γάντι και εμείς τι κάνουμε, από πότε ο Έλληνας ανέχεται και γίνετε σκλάβος, μη τους αφήνετε ξυπνήστε.
Και για το ποιος είμαι ? απλά ένας άνθρωπος που χαρακτηρίστηκε δημόσιος υπάλληλος ενώ δεν είναι, που δουλεύει 50 έως 70 ώρες την εβδομάδα χωρίς να δικαιούται υπερωρίες, που έχει 16 χρόνια υπηρεσίας, με οικογένεια και ένα παιδί, που δεν έχει το δικαίωμα να είναι σπίτι του γιατί κάθε λίγο μετακινείτε και παίρνει 1280 ευρώ και όμως μου έκοψαν συνολικά τον χρόνο πάνω από 4000 ευρώ, βλέπετε είμαι το εύκολο θύμα. Ευχαριστώ.
απο το
http://ksipnistere.blogspot.com

Γ. Ζουγανέλης: Ο λαός πρέπει να εξεγερθεί - Newsbomb.gr

Κυβέρνηση κατά Τρόικας τα ξημερώματα !!!

Εισαγγελέας δεν ακούει τώρα να επέμβει

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΝΑΦΙ. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ... ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ...

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΝΥΣΤΑΞΑΜΕ, ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΘΕΣΣΑΛΙΑ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ T.R.T.


κ. ΔΑΝΕ, σύμφωνα με το ΠΟΡΙΣΜΑ της 3μελους ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, η εφημερίδα σας για τα έτη 2009 και 2010 πήρε 68.726,88 ευρώ


ΕΠΙΠΛΕΟΝ κ. ΔΑΝΕ, για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ έπαιρνε 2.200 ευρώ το μήνα


κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, σύμφωνα με το ΠΟΡΙΣΜΑ της 3μελους ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, το κανάλι σας για τα έτη 2009 και 2010 πήρε 33.520,63 ευρώ

ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ, 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ: Το blog VOLIOTAKI ήταν αυτό που άνοιξε το θέμα του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, αποκαλύπτοντας ότι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.

Ακολούθησε η έκπτωσή του από το αξίωμα και φυσικά νέες αποκαλύψεις από το blog VOLIOTAKI.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, το blog VOLIOTAKI, ψάχνοντας καλά ανακάλυψε ότι ο εν λόγω νυν ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ της ΖΕΤΤΑΣ ΜΑΚΡΗ, ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ και προς εξυπηρέτηση των πολιτικών μωροφιλοδοξιών του είχε δημιουργήσει έναν ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, τους οποίους πλήρωνε με τα χρήματα του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.


ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΝΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΚΤΩΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

Αυτές λοιπόν τις αποκαλύψεις ακολούθησε η απόφαση του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, να ορίσει μία 3μελη ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ώστε να ελέγξει ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ και κάποιες επιπλέον ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ του blog VOLIOTAKI.

H 3μελης λοιπόν αυτή επιτροπή ασχολήθηκε με τα παρακάτω θέματα:

1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

2. ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

3. ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

4. ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΣΩ ΕΑΕΜ

5.  ΑΠΩΛΕΙΑ Η/Υ

6. ΔΕΚΑΜ - ΑΠΩΛΕΙΑ Η/Υ

7. ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2010

8. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΟΙΒΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ 

9. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΟΙΒΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΩΝ ΑΠΟ ΕΑΕΜ

10. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΟΙΒΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

11. ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ


ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΘΟΥΜΕ??

Ρε που πάνε τα λεφτά μας από τα νησιά μπράβο ρε voliotaki όλα δώστα να μάθουμε και εμείς εδώ τη μπ@@ρδελο είναι το επιμελητήριο μαγνησίας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου