Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

AO SKOPELOU VS NA NIKIS VOLOU".

AO SKOPELOU VS NA NIKIS VOLOU
Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου στις 1:00 π.μ.
Τοποθεσία: STADIO SKOPELOU

Να πάμε ρε παιδιά όλοι να βοηθήσουμε την ομάδα μας

Συμφώνησαν να μας αλλάξουν τον αδόξαστο


Θα μας βγάλουν την ψυχή μέχρι να μας δώσουν τη λύση οι Γερμανοί. Αυτό είναι το βασικό μέχρι στιγμής συμπέρασμα της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες όπου οι ευρωπαίοι ηγέτες δεν μίλησαν για συγκεκριμένο πακέτο μέτρων σωτηρίας των χρεοκοπημένων χωρών, αλλά περί ανέμων και υδάτων. Η διστακτικότητα να δοθούν εδώ και τώρα λύσεις και η μετάθεση των ανακοινώσεων για τις 4 Μαρτίου στην έκτακτη σύνοδο, ίσως και για τα τέλη, στην εαρινή, προκάλεσε εκνευρισμό και πτώση στα χρηματιστήρια. Οι Γερμανοί δεν βιάζονται, οι Γάλλοι είναι έτσι κι αλλιώς σκυλάκια, οπότε εμείς που καιγόμαστε δεν πήραμε συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Ετσι, για τις επόμενες ημέρες θα καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα μην πάει κάτι στραβά και το μετανιώσουν οι Ευρωπαίοι και μας αφήσουν να χρεοκοπήσουμε για τα καλά. Εκτός κι αν το κάνουν επίτηδες να φτάσουμε στο αμήν, να πάρουμε γρηγορότερα τα μέτρα που μας ζητούν και τότε να κάνουν το ψυχικό.
Τα πρώτα συμπεράσματα από το σχέδιο δήλωσης των αρχηγών είναι μια γενικόλογη αναφορά για συμφωνία στο σχέδιο σωτηρίας μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF).
Στο σχέδιο κοινής δήλωσης τονίζουν ότι στη συνολική στρατηγική που προωθούν από το Δεκέμβριο για τη διατήρηση της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας στην Ευρωζώνη, περιλαμβάνεται το νομοθετικό πακέτο για την οικονομική διακυβέρνηση, τα τεστ αντοχής των τραπεζών και η εξυγίανση του χρηματοπιστωτικού τομέα, καθώς και η εφαρμογή του λεγόμενου «Ευρωπαϊκού Εξαμήνου».
Συνεχίζοντας, οι 17 ηγέτες της Ευρωζώνης τονίζουν ότι το συνολικό πακέτο των αποφάσεων θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός του Μαρτίου και σε αυτό το πλαίσιο, καθορίζουν τέσσερα βήματα.
Πρώτον, «την εφαρμογή των υπαρχόντων προγραμμάτων με την Ελλάδα και την Ιρλανδία».
Δεύτερον, «την εφαρμογή των μέτρων που έχουν στόχο την ενίσχυση της δημοσιονομικής κατάστασης και τη δημιουργία προοπτικών ανάπτυξης στα κράτη μέλη της Ευρωζώνης», υπογραμμίζοντας ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, θα αξιολογούν την επιτευχθείσα πρόοδο.
Τρίτον, «το Συμβούλιο Eurogroup θα παρουσιάσει συγκεκριμένες προτάσεις για την ενίσχυση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF), κατά τρόπο που θα εξασφαλίζεται η αναγκαία ελαστικότητα του Ταμείου και η ικανότητά του να παρέχει την κατάλληλη στήριξη».
Τέταρτον, «ολοκλήρωση των λειτουργικών χαρακτηριστικών του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας », σύμφωνα με τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του Δεκεμβρίου.
Με λίγα λόγια, το μήνυμα είναι: Ελληνες αν έχετε γαϊδουρινή υπομονή περιμένετε να σας σώσουμε. Αλλιώς χορέψτε το χορό του Ζαλόγγου. Φυσικά ο πρωθυπουργός απλά είναι ωσεί παρών. Αλλωστε τι να κάνει στο λάκκο των λεόντων;
http://www.antinews.gr/2011/02/04/83889/

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης: Πέθανε σαν σήμερα, στις 4-2-1843

Ο Ήρωας της Ελληνικής Επανάστασης, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης γεννήθηκε στις 3 Απριλίου του 1770 στο Ραμαβούνι της Μεσσηνίας και πέθανε σε ηλικία 73 ετών, στις 4 Φεβρουαρίου 1843
Σημείο αναφοράς της ομιλίας του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στη Πνύκα (1838) αποτελεί το παρακάτω απόσπασμα:
« Όταν αποφασήσαμε να κάμομε την Επανάσταση, δεν εσυλογισθήκαμε, ούτε πόσοι είμεθα, ούτε πως δεν έχομε άρματα, ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις, ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε: «Που πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα;», αλλά , ως μία βροχή, έπεσε σε όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και οι κληρικοί, και οι προεστοί, και οι καπεταναίοι, και οι πεπαιδευμένοι, και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση.

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!

75ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΑΛΤΧΑΙΜΕΡ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΕΠΕΤΕΙΑ!!!!!

ΤΑ "ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ"ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΟΙ ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΜΑ Σ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ!!!!!ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΑ 75ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΑΛΤΧΑΙΜΕΡ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΤΕΙΑ!ΟΙ ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΤΟΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΑΥΣΤΗΡΑ!ΕΤΣΙ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ!ΕΤΣΙ ΑΜΙΛΙΚΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ ΣΙΕΜΕΝΣ,ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ,ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΙ ΤΙΜΩΡΕΙ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ"10ΗΜΕΡΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ"ΠΟΥ ΕΠΑΙΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΛΟΥΚΟΥΛΕΙΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΣΟΝ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ...ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!ΕΚΕΙ_-ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ-Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ,ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΕ,ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΘΗΝΑ !!...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΕ!ΟΥΤΕ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ!
ΑΠΟ ZOUGLA BLOG

Έξω κότες λυράτες, μέσα τσαμπουκάδες και ψευτομάγκεςΤο απόλυτο χάος και την παρακμιακή, μίζερη ελληνική πραγματικότητα αφήνει πίσω του σήμερα ο Γιωργάκης. Πάει στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ. Για ακόμα μια φορά άνευ ατζέντας, πολιτικής και διαπραγματευτικής ισχύος, θα περιμένει από τους Γερμανούς να αποφασίσουν την τύχη μας. Αλλά μην περιμένετε αποφάσεις καθώς το Βερολίνο άρχισε να διαρρέει ότι το πρόβλημα της Ελλάδας με το χρέος θα λυθεί μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2011. Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι. Τζάμπα οι κορώνες του Παπακωνσταντίνου τόσες εβδομάδες.
Μας παίζουν κανονικά οι Γερμανοί και αυτό γιατί έχει πάει ραβασάκι στην Καγκελαρία ότι οι έλεγχοι της πρώτης εβδομάδα από τους τροϊκανούς, ήταν απογοητευτικοί : Τα μέτρα που λαμβάνονται είναι «του ποδιού» χωρίς να γίνονται οι απαραίτητες μελέτες, εμπεριέχουν λάθη, αδικίες, νομικά κωλύματα και αντικρουόμενα αποτελέσματα! Ο κρατικός μηχανισμός είναι ανύπαρκτος και οι περισσότερες αλλαγές θέλουν τουλάχιστον 10ετία για να εφαρμοστούν σωστά. Έτσι οι Ευρωπαίοι βάζουν πάγο στην νέα βοήθεια (ως βοήθεια εννοούν νέα δάνεια και μνημόνια), μέχρι να δουν πού θα κάτσει η μπίλια. Και όταν μας βοηθήσουν θα φροντίσουν να μας πατήσουν στο λαιμό για τις επόμενες δεκαετίες.
Εν τω μεταξύ, έχουμε μπει για τα καλά στον φαύλο κύκλο «των μέτρων που φέρνουν ύφεση και της ύφεσης που φέρνει κι άλλα μέτρα» . Τα πράγματα είναι σκούρα για τους κυβερνώντες αλλά φαίνεται πως η (ανεξήγητη) ανοχή του κόσμου ενισχύει την όρεξη της κυβέρνησης να «περάσουν όλα τώρα». Σε αυτό το πλαίσιο -και για ακόμα μια φορά διαψεύδοντας τον εαυτό του και τις δεσμεύσεις του- ο υπουργός οικονομικών , Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μίλησε χθες για μείωση των μισθών ΚΑΙ στον ιδιωτικό τομέα, με πρόφαση της αύξηση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας!!!! Τι στο διάολο, εμφύλιο θέλει να προκαλέσει; Εκεί που νομίσαμε ότι πιάσαμε πάτο, ήρθε να μας δείξει νέο πυθμένα;
Η πραγματική οικονομία βυθίστηκε για τα καλά . Μαζί της βυθίστηκε όμως και η μεσαία τάξη, το φρόνημα και η αξιοπρέπεια του μικρομεσαίου επιχειρηματία, η αντοχή του Έλληνα και η στοιχειώδης ασφάλεια. Πολιτική, οικονομική, κοινωνική, ψυχική, σωματική, νοητική. Γιατί το μνημόνιο τα διέλυσε όλα. Η απεργία ποινικοποιείται, η αντίδραση το ίδιο, η ένσταση καταγγέλλεται, η διαφωνία καταπνίγεται, οι διαδηλώσεις γίνονται αντισυνταγματικές. Εκεί που συζητούσαμε για κατάργηση του βουλευτικού ασύλου, έσκασε η κατάργηση του πανεπιστημιακού! Οι κυβερνώντες βρίσκονται σε χαοτικό παραλήρημα γιατί μάλλον και οι ίδιοι είναι σε φάση άρνησης και υπαρξιακής κρίσης. Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς γιατί «το παλιό ΠΑΣΟΚ» - αυτοί δηλαδή που μέχρι τώρα εμφανίζονταν ως κοινωνικόφρονες και το άλλο άκρο της νεοφιλελεύθερης παρέας του ΓΑΠ - να δείχνει φασιστικές διαθέσεις. Η τοποθέτηση του Δημήτρη Ρέππα περί τζαμπατζήδων, για όσους αρνούνται να υποστούν νέες αυξήσεις στα εισιτήρια, αυτό φανερώνει. (εξαιρετικό το κείμενο του συναδέλφου Δημήτρη Μυ). Εάν λάβουμε σοβαρά υπόψη τις απειλές της κυβέρνησης, η μισή Ελλάδα θα είναι συντόμως στην φυλακή. Έχουν βαλθεί να φέρουν σε σύγκρουση όλες τις κοινωνικές ομάδες μεταξύ τους. Είπαμε όμως, αυτή είναι η πιο πετυχημένη αγγλοσαξονική συνταγή. Πρέπει να φωλιάσει ο φόβος ώστε το DNA της συνείδησης μας να ξαναγραφεί από την αρχή. Πάλι έρχεται στο νου μου η ατάκα του Κίσινγκερ « Αν θες να υποτάξεις την Ελλάδα πρέπει να σπάσεις το φρόνημα, την οικογένεια, την θρησκεία, την πατρίδα και την Ιστορία ». Οι ριζοσπαστικές τοποθετήσεις του Νοαμ Τσόμσκι της δεκαετίας του 80, έχουν φτάσει να είναι πλέον αυτονόητες. Και οι θεωρίες συνομωσίας, απελπιστικά εφαρμόσιμες. Έχουμε και λέμε :
Φρόνημα: μια βόλτα στους δρόμους δύσκολα θα δεις κάποιον να περπατά με τα μάτια να κοιτάζουν μπροστά.
Θρησκεία: Τα σκάνδαλα διαφθοράς, το Βατοπέδι, ο πλουτισμός, η άρνηση της εκκλησίας να πληρώσει φόρους, η ανυπαρξία ουσιαστικού πνευματισμού, έκαναν τον άλλοτε πολύ θρησκευόμενο Έλληνα να γυρίσει την πλάτη
Πατρίδα: Κάτι οι αμερικανικές διαρροές των εγγράφων για τα τεκταινόμενα στα Ίμια, κάτι ο κατακλυσμός από τουρκικά σίριαλ, κάτι η τρόικα, οι σφαλιάρες από την ΕΕ, το άδειασμα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό μας ότι είμαστε διεφθαρμένοι και επιβάτες του Τιτανικού, έκαναν το τρικ. Το ότι η εξωτερική πολιτική είναι ανύπαρκτη, επίσης βοηθάει
Οικογένεια: Η κρίση φέρνει γκρίνια, διαζύγια, η φτώχια φέρνει υπογεννητικότητα και σε 10 χρόνια από τώρα οι μετανάστες θα είναι περισσότεροι από τους έλληνες.
Ιστορία: Ο Κολοκοτρώνης ήταν gay, τα χρόνια της τουρκοκρατίας ήταν ευημερίας ( μας λέει ο ΣΚΑΙ) αλλά ήμασταν ηλίθιοι και δεν το καταλάβαμε, επαναστάσεις δεν έγιναν, ο Πλάτωνας ήταν Αιγύπτιος, Σωκράτης Πυθαγόρας, Αριστοτέλης και λοιπή παρέα προέρχονταν από τον Σείριο και κατά λάθος έριξαν άγκυρα εδώ, η Χούντα έκανε τελικά έργο (αυτοί έχτισαν τον Παρθενώνα) και βεβαίως ποτέ δεν υπήρξε κατοχή.
Αργά αλλά σταθερά οι αλλαγές προγραμματίζονται και εφαρμόζονται μέχρι να διαβρωθεί η συνείδηση μας. Ποιος πίστευε πριν από 10 χρόνια ότι τα τουρκικά σίριαλ θα γίνονταν μέρος της κοινωνικής μας κουλτούρας; Το «ντοκιμαντέρ» του ΣΚΑΙ για το 1821 είναι μια πρώτης τάξεως απόδειξη πώς μπορεί να μεταλλαχθεί η σκέψη όταν σπείρεις τον σπόρο της αμφιβολίας. Γιατί το βαθύτερο μήνυμα αυτών των «προσπαθειών» είναι να πιστέψεις ότι η σκλαβιά είναι ευημερία. Και ότι αυτά που συμβαίνουν τώρα είναι για το καλό μας και το καλό των παιδιών μας. Αλλά μην ανησυχείτε. Σήμερα ο Γιωργάκης θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες για να υψώσει το ανάστημα του στην Μέρκελ. Θα σωθούμε. Εμείς έχουμε ηγέτη, όχι αστεία.
ΥΓ : Κύριε Ρέππα, επειγόντως ένα καθρέφτη..
ΥΓ1: Μια είδηση που πέρασε χθες στα ψηλά : Πριν από 15 ημέρες δόθηκε δια χειρός γαλλικής εταιρίας, πόρισμα που έδειχνε ακόμα μεγαλύτερα κοιτάσματα φυσικού αερίου στο τρίγωνο Αίγυπτος-Κύπρος-Ελλάδα. Χμ. Χθες ο Κύπριος πρόεδρος ζήτησε για ακόμα μια φορά από τον ΓΑΠ να ορίσει επιτέλους την ΑΟΖ. Τι στο καλό περιμένει ο μικρός Γιωργάκης;
http://kostasxan.blogspot.com/

ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ομόφωνη απόφαση και για διευκολύνσεις σε απόρους

Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι θα κυμανθούν το 2011 τα τέλη ύδρευσης για τους κατοίκους της Σκοπέλου, ενώ η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης αποφάσισε να κάνει έκπτωση στους άπορους.

Τα παραπάνω αποφασίστηκαν ομόφωνα στη συνεδρίαση της ΔΕΥΑ, που επιπλέον αποφάσισε να στείλει, μέσα στον Φεβρουάριο, ενημερωτικά σημειώματα προς τους οφειλέτες, ώστε να μπορέσει σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να συγκεντρώσει τα ποσά που οφείλονται στο Δήμο από τα τέλη ύδρευσης και παραμένουν ανεξόφλητα τα τελευταία χρόνια.

Στη ΔΕΥΑ Σκοπέλου οφείλεται πολύ μεγάλο ποσό από δεκάδες μεγαλοοφειλέτες δημότες και η Διοίκηση αποφάσισε να διεκδικήσει τα χρήματα αυτά, προκειμένου να λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Οι κάτοικοι που οφείλουν στη ΔΕΥΑ, καλούνται να κάνουν διακανονισμό των οφειλών, με τις νόμιμες προσαυξήσεις.
Τη μας λέτε ρε ποιους απόρους τι μαμακιές είναι αυτές .ποιος έχει δήλωση άπορος στην σκόπελο ?
Κάντε ρύθμισης στον κοσμάκη και στους επαγγελματίες. δεν σας ψήφισαν να τους κυνηγήσετε.  Γιατί  θα σας πάρουν με της πέτρες.  ο κόσμος έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. κυνηγήστε Πρώτα αυτούς που τα έχουν και δεν πληρώνουν ξέρετε ντε αυτούς που κάνατε τραπεζώματα για να ισοφαρίσετε τα χρέη τους κάτι μεγαλοξενοδοχους λέμε κατάλαβες κύριε Αντώνη ..
 

Νεότερα για το έκτακτο περιστατικό στην σκόπελο


16χρονη με πρόβλημα στην εγκυμοσύνη ήταν τελικά. Και λόγο της κακοκαιρίας έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο του βόλου με ελικόπτερο

Το πρώτο κρουαζερορόπλοιο της Ελλάδος!!

Το πρώτο κρουαζερορόπλοιο της Ελλάδος μια αποκλειστική φωτογραφεία του skopelosnews
Είναι κατασκευής 1905 έκανε της πρώτες κρουαζιέρες στην Ελλάδα
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συνταξιούχο ναυτικό που υπηρετήστε στο πλοίο αιγαίον ναυτολογηθείς σαν χορευτής  Χρήστο Χρυσοφο.

Ποιος να είναι βρε παιδιά?

Επειδη ο υπευθυνος πολιτης στην Ελλαδα λεγεται ρουφιανος δεν θα δωσω ονομα. Θα δωσω ομως....συντεταγμενες. Μεταξυ Αγ. Ρηγηνακι και δασαρχειου. Ο φιλλιπης τον ξερει καλα.....

ΤΩΡΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ


Με στρατιωτικό Ελικόπτερο στην σκόπελο τώρα για παραλαβή ασθενούς
Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες  θα σας ενημερώσουμε

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου