Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ : ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤEA

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΝΕΑΡΟ
ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Γράφει η Πόπη Σουφλή

Συνεχείς οι αψυμαχίες στην Κερατέα που συνεχίζονται καθημερινά.
Πριν λίγο στυνομικός πυροβόλησε στο πρόσωπο νεαρό πολίτη, ενδεχομένως από....
βλήματα κρότου λάμψης με κίνδυνο να χάσει την όρασή του.
Τα πράγματα στην Κερατέα έχουν εκτροχιαστεί και όλοι φοβούνται τα χειρότερα
Θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση.
http://ksipnistere.blogspot.com/

Οργανωμένη Ανυπακοή!

ΔΕΗ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ

Τι θα γίνει με την ΔΕΗ πόσο θα τη πληρώνουμε την κωλοΕΡΤ ακόμα και στα καλύβια μας που βάλαμε ρεύμα και πάμε κάπου κάπου ποιος  μένει δηλαδή μόνιμα στον Λυκία στην Καριά στον καλόγερο στο ποτάμι και σε αλλά μέρη στην σκόπελο που έχουμε καλύβια με το έτσι θέλω, λες και βλέπουμε κάτι της προκοπής με τους μαλ@κές και τις μαλ@κιές που μας πλασάρουν. Πληρώνουμε την παραπληροφόρηση μας από την τσέπη μας ή μάλλον μας αναγκάζουν να το κάνουμε και σαν να μη φτάνει αυτό χρυσοπληρώνουμε τον κάθε μαλ@κά δημοσιογράφο που κάνει μια ηλίθια εκπομπή για να γλύψει το σύστημα.

Ας τη κάνουν συνδρομητική τι γ@μημένη την ΕΡΤ και όποιος θέλει ας τη πληρώνει να τη βλέπει. Μας αναγκάζουν να αγοράζουμε κάτι με το έτσι θέλω και μετά λένε όλοι για δημοκρατία και νόμους οι ξεφτιλισμένοι.
χαμπαρακη

Και τώρα η ταινία της βραδιάς

Violent Blue (2011) Ενσωματωμένοι ΥπότιτλοιVIOLENT BLUE (2011)
Είδος Ταινίας : Drama
Quallity & Release : DVDRip XviD-HEHE
Παραγωγή : USA
Επίσημη Πρεμιέρα : 7 January 2011
Σκηνοθέτης : Gregory Hatanaka
Σεναριογράφος : Gregory Hatanaka
Ηθοποιοί : Silvia Suvadova, Jesse Hlubik and Nick Mancuso
Πλοκή :
Η Καταρίνα είναι μια καθηγήτρια μουσιής που έχει εμμονή με ένα μισοτελειωμένο κονσέρτο. Ανησυχεί για τον αδερφό της, τον Όντρει έναν τρελό εφευρέτη, του οποίου τα οικονομικά είναι σε άθλια και επικίνδυνη κατάσταση... τότε μία μέρα, ο πρώην σύζυγος της Πιέτρο εμφανίζεται και την κλειδώνει σε ένα κλουβί.

Violent Blue (2011)
Ενσωματωμένοι Υπότιτλοι
Μέγεθος:987.81 MB
1 Link
http://www.fileserve.com/file/y8FHrap/AKS152.rar

or
Μέγεθος: 1.38 GB
Βίντεο: 720x320
Ξεχωριστοί Υπότιτλοι

http://rapidshare.com/files/444344046/Violent.Blue.2011.DVDRip.part1.rar
http://rapidshare.com/files/444350459/Violent.Blue.2011.DVDRip.part2.rar
http://rapidshare.com/files/444364246/Violent.Blue.2011.DVDRip.part3.rar
http://rapidshare.com/files/444370316/Violent.Blue.2011.DVDRip.part4.rar
http://rapidshare.com/files/444376346/Violent.Blue.2011.DVDRip.part5.rar
http://rapidshare.com/files/444458005/Violent.Blue.2011.DVDRip.part6.rar
http://rapidshare.com/files/444347288/Violent.Blue.2011.DVDRip.part7.rar
http://rapidshare.com/files/444345459/Violent.Blue.2011.DVDRip.Subs.rar

ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΧΕ ΤΟΥ ΝΟΥΣ!!


Βαρεθήκαμε μια ζωή με τα λαμόγια στην σκόπελο .Ρε δεν χορτάσατε ακόμη μια ζωή πηγενεται με τον κερδισμένο και είσαστε αρκετή στην σκόπελο που είσαστε πλατανόφυλλα η αλλιώς ροδές σας έχουν καταλάβει και η πέτρες  εμείς εδό υποσχόμαστε ότι θα τα βγάζουμε όλα στη φορά δεν θα σταματήσουμε καθόλου θέλουμε και απαιτούμε διαφάνεια δεν θα περνούν της δουλείες τα ιδία άτομα δεν θα προσλαβαίνετε τα ιδία άτομα όση είναι Κολλητή και παρατρεχάμενη μερικές οικογένειες λόγο ψήφων να είναι πάντα μέσα στα πράγματα .Μιχελη πρόσεχε θα σε διπλαρώσουν και εσένα τα λαμόγια αν και σε έχουν διπλαρώσει αλλά δεν ξέρουμε ακόμη πώς αντιδράς θα περιμένουμε να σε δούμε και εσένα όταν λέμε διαφάνεια το εννοούμε κανόνισε να μας ενημερώνεις από το σίτε του δήμου συνεχεία όλα τα συμβούλια να είναι ανοιχτό στον κόσμο.να μπορεί να παρακολουθεί τη γίνεται .Αλήθεια  το συμβούλιο  της 22 Ιανουαρίου έχει ενδιαφέρον όπως μάθαμε… έγινε και η τοποθέτησης στην ΔΕΥΑΣ μην το ξεχνάτε να το ανεβάσετε  στο σίτε Πιστεύουμε αύριο να το δούμε.Τώρα μια συμβουλή σε όσους μας απειλούν δεν μασάμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
http://skopelos-news.blogspot.com/

Αεροδρόμιο στην σκόπελο ?

Σκοπελίτες ακόμη χειροκροτούμε τον αγοραστό και τον παπατολια χωρίς να έχουμε υπ όψιν ότι και η δυο τους δεν πρόκειται να κοιτάξουν την σκόπελο αφού η ψηφοφόροι είναι στην στεριά και είναι πολλαπλάσιοι από εμάς πρέπει να δούμε το δικό μας συμφέρον τώρα πώς να τρέξουν αυτή για εμάς.Ετρεξαν και έκαναν στην Αγχίαλο αεροδρόμιο ο παπατολιας  Ο  αγοραστός θα προσπαθήσει για την Λάρισα και μας έχει γραμμένους στα @@ εδώ δεν ήρθε να δει ούτε το νησί και θα ασχοληθεί μαζί μας . είμαστε αποκλεισμένη από τον έξω κόσμο.Πρέπει να αγαπά πάρα πολύ την σκόπελο Ένας τουρίστας για να περάσει όλη την ταλεπορεια για να φτάσει εδώ .τώρα φανταστείτε να είχαμε απευθείας  πτήσης για την σκόπελο πως θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα για εμάς θα είχαμε τουλάχιστον τουριστική σαιζόν από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο και τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για όλους μας. λοιπόν να βάλλουμε στόχο με δυναμικές  ενέργειες  να ξεκινήσουμε ας μην περιμένουμε άλλο από τους βολιώτες και Λαρισαίους πολιτικούς να κάνουν κάτι για εμάς ο συγχωρεμένος ο Αντωνίου δεν υπάρχει ας απαιτήσουμε υπάρχει τοποθεσία και είναι στο ελικοδρόμιο έχουν γινι κάποιες μελέτες .δήμαρχε ανέλαβε την πρωτοβουλία και θα είμαστε όλοι μαζί σου .
για το skopelosnews χαμπαρακι ο ανωρθογραφος
http://skopelos-news.blogspot.com/

Λαμόγιο?

Από την Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία

Με τον όρο Λαμόγιο ή Λαμόγειο χαρακτηρίζεται το υπόγειο Λάμα, ένα ζώο του Θιβέτ με μεγάλα ώτα, προϊόντα εξελικτικής πίεσης εξαιτίας του αραιού αέρα των μεγάλων υψομέτρων των Ιμαλαΐων της ιβηρικής χερσονήσου. Ο ήχος μεταδίδεται βραδύτερον σε μεγάλα υψόμετρα και έτσι το λαμόγειον εξαναγκάστηκε να προσαρμοστεί στις πιέσεις του περιβάλλοντός του, αυξάνοντας το μέγεθος των ώτων του και τις δυνατότητες του ακουστικού πόρου και φυστίκια αιγίνης.
Τούτη η ερμηνεία βεβαίως, αν και ερμηνεύει τα μάλα, τις ακροαστικές δυνατότητες (βλ. βροχοπνευμονία) του εν λόγω ερπετοθηλαστικού, δεν εξηγεί γιατί επιλέγει ως ενδιαίτημά του υπόγειους τόπους. Οι Νεοδαρβινιστές ερμηνεύουν το φαινόμενο με τον νόμο της προσαρμογής. Οι Δημιουργιστές ερμηνεύουν το φαινόμενο με το νόμο της ταντρικής προσήλωσης και οι Μυστικιστές με τον νόμο της Φυστικοπάθειας.

Μ'έχει απασχολήσει κι εμένα αυτή η λέξη που υπάρχει σε δυο παραλλαγές, λαμόγια και λαμόγιο και τελευταία έχει γίνει πολύ της μόδας και ακούγεται σε πολιτικούς, αθλητικούς και διάφορους άλλους κύκλους. Λέγεται ότι προέρχεται από το ισπανικό "la moya" που σημαίνει η τάδε (αν και δεν καταλαβαίνω την σχέση) και αρχικά σήμαινε τον αβανταδόρο, αυτόν που οι υπαίθριοι παπατζήδες (street swindlers) είχαν για βοηθό ώστε να εξαπατούν τους αφελείς περαστικούς (έτσι το μάθαμε εμείς οι παλαιότεροι απ'τα Παιδιά της Πιάτσας του Τσιφόρου και το λεξικό του Ηλ.Πετρόπουλου). Αργότερα επεκτάθηκε να υπονοεί γενικότερα τον κομπιναδόρο, τον απατεώνα, τον σκάρτο. Γνωστή η έκφραση "την κάνω λαμόγια", δηλαδή εξαφανίζομαι, ξεφεύγω.
__________________

Ποιος ξενοδόχος χρωστάει ?

Είναι πολλά τα λεφτά. . .

Είναι πάρα πολλά τα λεφτά. . .
Όμως είναι "φίλος",

Ρε μ@λ@κες δεν σας φοβόμαστε σταματήστε της απειλές για τη ξέρουμε το παιχνίδια που παίζετε


Σήμερα από το πρωί δεχόμαστε απειλές με εμαιλ ότι θα μας κλείσουν θα μας καταγγείλουν ότι θα πάμε φυλακή και ένα κάρο μ@λ@κιες πρέπει να τους πούμε ότι δεν περνούμε χαμπάρι από απειλές και ότι γνωρίζουμε τι εξυπηρετούν τα συγκεκριμένα καθίκια .Ακόμη πρέπει να τους κάνουμε γνωστό ότι δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν όπου και αν είναι καλά θα κάνουν λοιπόν εκεί στον δήμο να σταματήσουν της απειλές .Τώρα δεν θα θέλαμε  να πιστέψουμε  ότι έχει κανενός είδους  συμμετοχή ο δήμαρχος.Αλλα ας μας απάντηση εάν έχει δώσει χρήματα στην εφημερίδα βόρειες Σποράδες και αν  ναι και πόσα?

ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ..

xamparaki to ανωρθογραφο

Σύσκεψη της ελληνικής παροικίας στην Αλεξάνδρεια

Σύσκεψη με την ελληνική παροικία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην Αλεξάνδρεια στην οποία παραβρέθηκε ο Ελληνας πρόξενος Γιώργος Διακοφωτάκης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποδημου Ελληνισμού Στέφανος Ταμβάκης, ο πρόεδρος της ελληνικής κοινοτητας Αλεξάνδρειας Γιάννης Σιόκας και εκπρόσωποι σωματείων και ελληνικών φορέων.

Κατά τη σύσκεψη αυτή που κράτησε μιάμιση ώρα εκατό από τους εξακόσιους Ελληνες που διαμένουν στην Αλεξάνδρεια εξέφρασαν την επιθυμία τους να επαναπατριστούν στην Ελλάδα ζητώντας από τις ελληνικές αρχες να διαθέσουν αεροπλάνο για τη μεταφορά τους.

Η ελληνική κοινότητα της Αλεξάνδρειας αποφάσισε να διαθέσει το ελληνικό Κανισκέρειο Γηροκομείο για να διαμείνει όποιος αισθάνεται ανασφάλεια απο τα δραματικά γεγονότα που εξελίσσονται στην Αίγυπτο.

Ο πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας κ.Σιόκας δήλωσε στο ΑΠΕ ότι όποιος Ελληνας το επιθυμεί, μπορεί να περάσει εκεί τις επόμενες ημέρες και η κοινότητα θα του παράσχει στέγη, τροφή, γιατρούς και έναν ασφαλή χώρο για να μείνει μέχρι να περάσει η κρίση στην Αίγυπτο.
Επίσης οι πάροικοι της Αλεξάνδρειας δημιούργησαν μεταξύ τους μια τηλεφωνική αλυσίδα για να υπάρξει αλληλοενημέρωση από τον έναν πάροικο στον άλλο.

Επίσης καθόρισαν ως τηλέφωνο για επείγουσα ανάγκη το τηλέφωνο του γ.γ.
της κοινότητας Δημήτρη Παπαστεφάνου (0123412669).
Σε αυτό το τηλέφωνο βάζοντας το πρόθεμα 002 μπορεί οποιοσδήποτε και από την Ελλάδα να επικοινωνεί και να μαθαίνει νέα από τους οικείους του στην Αλεξάνδρεια.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να κλείσουν τα ελληνικά σχολεία τουλάχιστον για μια εβδομάδα μέχρι νεωτέρας.

Το Ελληνικό Προξενείο Αλεξάνδρειας σήμερα παρέμεινε ανοιχτό, ενώ αύριο ανοίγει και το ελληνικό προξενείο στο Κάιρο.

Οπως μας δήλωσαν και από την ελληνική πρεσβεία στο Κάιρο οι ελληνικές διπλωματικές αρχές συστήνουν σε όλες τις ελληνικές οικογένειες να παραμείνουν στα σπίτια τους μέχρι να εκδοθεί νεότερη απόφαση.

Χαρακτηριστική είναι η επιθυμία πολλών Ελλήνων του Καΐρου, που επικοινώνησαν με το ΑΠΕ, να επαναπατριστούν.

Ηδη οι πτήσεις από Κάιρο προς Αθήνα είναι υπερπλήρεις και πολλοί είναι αυτοί που έμειναν έξω από τα αεροπλάνα καθώς δεν υπήρχαν θέσεις.

Και οι Αμερικανοί και οι Τούρκοι και οι Έλληνες και γενικότερα οι αλλοεθνής πολίτες Προτρέπονται να απομακρυνθούν με βάση σχέδια εκκένωσης της Αιγύπτου .
Το ερώτημα που δημιουργείται στο μυαλό μου είναι ΓΙΑΤΙ ???
Εφ όσον το ΠΡΟΩΘΟΥΜΕΝΟ και καλά ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ σχέδιο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ είναι κατά τους ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥ στοιχείο ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ , ΓΙΑΤΙ(?) απομακρύνουν τους ΠΟΛΙΤΕΣ (διπλής ή πολλαπλής Υπηκοότητας & όχι μόνο τους περιστασιακά και για λίγο χρόνο ευρισκόμενους εκεί ) από τη Χώρα στην οποία (υποτίθεται) έχουν ενσωματωθεί στη κοινωνία και το Λαό της ως ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ????
Μη βιαστεί κάποιος να πει :”γιατί οι συνθήκες αποσταθεροποίησης ευνοούν της ΕΘΝΙΚΈΣ εκκαθαρίσεις ” ή ” ευνοείται η συντηρητικοποίηση της Κοινωνίας ” … γιατί έχει αποδειχθεί ότι ένας Λαός που έχει ενσωματώσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ τους ΠΟΛΙΤΕΣ της ΧΩΡΑΣ ΑΓΩΝΊΖΕΤΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ Ή ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ, χωρίς να διαχωρίζει τα μέλη του .
Για μένα το παραπάνω γεγονός ΑΠΟΤΕΛΕΙ τη ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ της θεωρητικής βάσης της ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ που μας σερβίρουν ως ΛΥΣΗ για “ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ” & “ΑΣΦΑΛΕΙΑ” με κάθε είδους ιδεολογήματα ΠΡΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ …… Είναι η απόδειξη της ΦΑΥΛΟΤΗΤΑΣ των επιχειρημάτων τους “ΠΕΡΙ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ” και ΦΑΝΕΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΒΙΑΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΒΙΑΙΕΣ ΡΗΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΖΩΝΤΑΝΑ! ATROMITOS - ASTERAS TRIPOLIS LIVE STREAMING! (15:00)

Ένα μεγάλο ευχάριστο σε όλους σας

Το blog skopelosnews θέλει να σας ευχαρίστηση για την υποστήριξη σας
Μέσα σε 15 μέρες είχαμε πάνω από 7000 επίσκεψις στην σελίδα μας και να σας υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατοί  την ενημέρωση και την κριτική προς την εξουσία
Από το skopelosnews και τους συνεργάτες 

 
Δυστυχώς έχασε η Σκόπελος


Δυστυχώς έχασε η Σκόπελος  σε αγώνα που έγινε στο Στεφανοβίκειο χάσαμε 3-1

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου