Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

Η αντίσταση είναι καθήκον και εδώ στην Σκόπελο αλλά και παντού όπου υπάρχουν Έλληνες


«Ως Έλληνας και μικρομεσαίος επαγγελματίας δεν μπορώ παρά να ταχθώ αλληλέγγυος και συναγωνιστής με τα μεσαία και τα φτωχά λαϊκά στρώματα που έχουν μπει στο στόχαστρο της κατοχικής τρόικας, του ΔΝΤ, της Ε.Ε. και της πιο δεξιάς κυβέρνησης που γνώρισε ποτέ ο ελληνικός λαός από το 1974 που έπεσε η χούντα των στρατιωτικών. Αυτή είναι η κυβέρνηση του μεταλλαγμένου πλέον ΠΑΣΟΚ προς τις νεοφιλελεύθερες, σκληρές πολιτικές με πρωθυπουργό τον πρόεδρο της «Σοσιαλιστικής Διεθνούς» κ. Γεώργιο Παπανδρέου το δεύτερο. Τα σκληρά οικονομικά μέτρα που εφαρμόζουν όλοι μαζί οι ανωτέρω στις πλάτες του δοκιμαζόμενου και εξαπατημένου ελληνικού λαού, υποδηλώνουν το καθεστώς κυλιόμενης πτώχευσης, επειδή είμαστε στο ευρώ, διάβαζε κάτι σαν υποτίμηση δραχμής (30%-50%, αν είχαμε τη δραχμή), δεν είναι μόνο άδικα για τα μεσαία και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, αλλά είναι ακόμη και ανήθικα επειδή οι κρατούντες καπιταλιστές βρήκαν ένα τέχνασμα για να αφήσουν απ’ έξω από την οικονομική κρίση την πλουτοκρατία, τους τραπεζίτες και τους βιομηχάνους, ενώ ταυτόχρονα αυτούς τους λίγους εκλεκτούς τούς στηρίζουν μέσα από τον προϋπολογισμό του κράτους με την ιδιωτικοποίηση-ξεπούλημα όλης της δημόσιας περιουσίας, την κατάργηση του κοινωνικού κράτους, το ξεπούλημα των ΔΕΚΟ σε φτηνά «φιλέτα» στη ΜΑΦΙΑ του ιδιωτικού κεφαλαίου. Μάλιστα, είναι δύο φορές ανήθικο από τη μεριά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του καπιταλιστικού κράτους, όταν στέλνουν σε χιλιάδες συνταξιούχους του Δημοσίου, ως να επρόκειτο για αξιωματούχους, το εξής ανάλγητο, ενημερωτικό σημείωμα είναι και νόμος πλέον. Προσοχή! Δεν δικαιούστε Δώρο Χριστουγέννων, επειδή δεν έχετε συμπληρώσει το 60ό έτος της ηλικίας και η περίπτωσή σας δεν εμπίπτει στις εξαιρέσεις της παρ. 2 του άρθρου του Ν. 3847/2010».

Δηλαδή, εδώ είναι που η πιο δεξιά κυβέρνηση της μεταπολίτευσης παρουσιάζεται και ως φιλεύσπλαχνη προς τους εντελώς απόρους και τους αναξιοπαθούντες, αφού τους κάνει ελεημοσύνη να τους χορηγήσει τα μισά από τα επιδόματα εορτών, αδείας! Οι σκληρές αντιλαϊκές αποφάσεις και πράξεις αυτής της κυβέρνησης (με πρόσχημα ότι θα σώσει την «πατρίδα-Ελλάδα» και τις «επόμενες γενιές») αποδεικνύουν περίτρανα πως όταν η αδικία γίνεται Νόμος του Κράτους, τότε η αντίσταση από τη μεριά του λαού γίνεται καθήκον!».

Έλληνες αντισταθείτε ξυπνήστε τι άλλο περιμένετε ακόμη να μας κάνουν. Σήμερα εξήγγειλαν ότι και με ένα ευρώ θα μας πηγαίνουν φυλακή. Τα λαμόγια της ΖΗΜΕΝΣ του Βατοπαιδίου του Τσοκάτου του Μαντέλη του Τσοχατζόπουλου και αν συνεχίσω θα πρέπει να γράφω ώρες για της αρπαχτείς που έχουν κάνει μέχρι σήμερα. Ναι ρε δεν σας αντέχουμε δεν μπορούμε πνιγόμαστε ρε θα τα γ@μισουμε όλα και ας ήμασταν μέχρι χτες φιλήσυχη και νομοταγείς πολίτες δεν πάει άλλο.

Αυτά από κάποιες σκέψεις μου και περιμένω από όλους σας να μου απαντήσετε σε τρόπους και ιδέες αντίστασης το μπλοκ μας είναι πρόθυμο να δημοσίευση τα πάντα χωρίς αποκλεισμούς και φίμωση.

Για το skopelosnews xamparaki o ανορθόγραφος

http://skopelos-news.blogspot.com/

Αποκάλυψη του WikiLeaks για Τ.Ερντογάν: "Δεν μπορώ να ελέγξω τον Στρατό να μην επιτεθεί στην Ελλάδα"

Η υψηλή πιθανότητα τουρκικής εισβολής έρχεται και πάλι στην επιφάνεια από ένα τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Άγκυρα στις 2 Δεκεμβρίου 2005, το οποίο έφερε στην δημοσιότητα το WikiLeaks στο οποίο ο Ρ.Τ.Ερντογάν ομολογεί στον υπουργό Εξωτερικών της Ολλανδίας, Μπέρναρντ Μποτ, ότι «αδυνατεί να ελέγξει τους Τούρκους στρατηγούς αν κινηθούν εναντίον της Ελλάδα. Δεν μπορώ να σταματήσω ούτε τις επιχειρήσεις τους στο Αιγαίο, ούτε οποιαδήποτε δραστηριότητά τους». Η συνάντηση και η συζήτηση του Μποτ με τον Ερντογάν είχε πραγματοποιηθεί λίγες μόλις ημέρες πριν τη διεξαγωγή κρίσιμης Συνόδου της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου τα κράτη-μέλη θα συζητούσαν το αν θα έδιναν το «πράσινο φως» στην έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας με την Ένωση.
Ο Ολλανδός υπουργός είχε μάλιστα ζητήσει τη βοήθεια των Αμερικανών ώστε να ανασταλεί η δραστηριότητα της τουρκικής Αεροπορίας (ΤΗΚ) μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου, ώστε να μη δοθεί η αφορμή στην Ελλάδα να μπλοκάρει τη διαδικασία! Ζητώντας από τον Ρ.Τ.Ερντογάν να σταματήσει τις παραβιάσεις στο Αιγαίο η τουρκική Αεροπορία, «εισέπραξε» την απάντηση ότι «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Ούτε μπορώ να ελέγξω την επιχειρησιακή δραστηριότητα τους».
Το θέμα έρχεται λίγα 24ωρα μετά την αποκάλυψη του σχεδίου SUGA, του ναυτικού σκέλους της «Βαριοπούλας», σύμφωνα με το οποίο οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις θα εισέβαλαν στην Λέρο, στις Οινούσσες και τους Φούρνους….
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου