Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

Και κάποιοι από τους λόγους που πρέπει να επισκεφτείτε την σκόπελο!!Αυτές είναι κάποιες από της όμορφες παράλιες της σκοπέλου θαυμαστέ της άντε βρε και να μας επισκεφτείτε  http://skopelos-news.blogspot.com/

Τζιμπούρ: «Ο Ολυμπιακός έχει τα πάντα!» χαχαχαχχα

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ράφικ Τζιμπούρ, την απόκτηση του οποίου ανακοίνωσε  επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός το απόγευμα της Παρασκευής (21/1). «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ράφικ Τζιμπούρ.
Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με οψιόν ανανέωσης για δύο χρόνια», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών.
«Στο Champions League με τον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός δεν έχασε χρόνο μάλιστα και παρουσίασε σήμερα (21/1) κιόλας τον Τζιμπούρ, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «ερυθρόλευκων» δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που θα παίξω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Ο Ολυμπιακός αποτελεί βήμα στην καριέρα μου. Στόχος μου είναι το πρωτάθλημα, να ευχαριστηθώ και να παίξω στο Chamions League του χρόνου στο Καραϊσκάκη», είπε αρχικά ο Γαλλοαλγερινός ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν φοβάται σχετικά με την καθιέρωσή του στην 11άδα, καθώς στην ομάδα υπάρχουν ήδη οι Μιραλάς και Πάντελιτς.

«Σκέφτομαι θετικά και πιστεύω στις ικανότητές μου. Ο Ολυμπιακός έχει τα πάντα και δεν ανησυχώ καθόλου. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ευκαιρία στην καριέρα μου και πάντα ονειρευόμουν να παίξω εκεί. Ο Ολυμπιακός μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό».

Από τη μεριά του ο κ. Βρέντζος, που εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό, είπε. «Εύχομαι ο Τζιμπούρ να παίξει αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό».

Το χρονικό της μεταγραφής

 Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός συναντήθηκε την Παρασκευή (21/1) με ανθρώπους των «ερυθρόλευκων», ενώ τα είπε και με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι δυο πλευρές τα βρήκαν αμέσως, με τον 26χρονο φορ να υπογράφει αρχικά συμβόλαιο έξι μηνών, το οποίο όμως έχει οψιόν ανανέωσης για ακόμη δύο χρόνια.
Να σημειωθεί ότι ο Τζιμπούρ είχε ξεκινήσει τις επαφές του με τους «ερυθρόλευκους» εδώ και λίγες ημέρες και είχε εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.
Την ίδια επιθυμία, άλλωστε, είχαν εκφράσει και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και, φυσικά, το οικονομικό δεν υπήρχε περίπτωση να σταθεί εμπόδιο στη συμφωνία, κάτι που επιβεβαιώθηκε την Παρασκευή.
Μάλιστα, για να κλείσει και τυπικά το θέμα, χρειάστηκε να καμφθούν κάποιες αντιρρήσεις που είχε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι οποίες είχαν κυρίως να κάνουν με το εκρηκτικό του χαρακτήρα του Γαλλοαλγερινού.
Στη συνάντηση, όμως, που είχαν οι δυο τους, οι αντιρρήσεις αυτές έπαψαν να υφίστανται, με τον Τζιμπούρ να ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα.

Να βάλουμε στην σκόπελο αγκινάρες παντού στον πευκιά στον πύργο στον πανέρμο στον καλόγηρο στην Καριά παντού αγκινάρες !!!!


Συμφώνα με την εφημερίδα Θεσσαλία  Ιδιώτης «επενδύει» στην αγριαγκινάρα με δύο εργοστάσια στο Βόλο

Γιατη όχι και στην σκόπελο ένα !!
Θα απαιτηθούν 40.000 στρέμματα, ενώ ενεργό ρόλο έχει και το Πανεπιστήμιο

Στη Βιομηχανική Περιοχή για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας
Άδεια από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) για την λειτουργία δύο εργοστασίων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αγριαγκινάρα στη Βιομηχανική Περιοχή Βόλου έλαβε ενδιαφερόμενος επενδυτής. Σε περίπου 40.000 στρέμματα θα απαιτηθεί να καλλιεργηθεί η αγριαγκινάρα, ενώ ρόλο τεχνογνωσίας στην όλη επένδυση έχει το Εργαστήριο Γεωργίας του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Νέες παραγωγικές και προσοδοφόρες δυνατότητες στην αγροτική παραγωγή αναμένεται να δημιουργήσει πρωτοβουλία ιδιώτη ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να επενδύσει στην αγριαγκινάρα.
Ειδικότερα σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ιδιώτης προερχόμενος από το χώρο των εφοπλιστών ενδιαφέρεται να κατασκευάσει στη Βιομηχανική περιοχή Βόλου δύο εργοστάσια τα οποία θα παράγουν ηλεκτρική ενέργεια από το φυτό αγριαγκινάρα.
Μάλιστα η ΡΑΕ ενέκρινε την χορήγηση άδειας για τη λειτουργία των εργοστασίων. Βέβαια το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί για την υλοποίηση της επένδυσης, ίσως αγγίξει και τα δύο χρόνια.
Από την εξέλιξη αυτή όμως ωφελημένοι θα βγουν και οι αγρότες του νομού οι οποίοι θα μπορούν να προχωρήσουν σε αναδιάρθρωση των καλλιεργειών τους τοποθετώντας την αγριαγκινάρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες εντός ημερών θα ανακοινωθούν οι εκτάσεις που θα απαιτηθούν, ώστε να τροφοδοτούν τα δύο εργοστάσια με αγριαγκινάρα. Εκτιμάται ότι θα χρειαστούν 40.000 στρέμματα. Ο αριθμός είναι μεγάλος και ίσως αλλάξει και τη φυσιογνωμία της αγροτικής παραγωγής στο νομό.
Σημειώνεται πως η αγριαγκινάρα είναι ένα πολυετές φυτό (10-12 χρόνια) με μεγάλη παραγωγή βιομάζας και ελάχιστες απαιτήσεις. Μπορεί να καλλιεργηθεί σε ξηρικά χωράφια (σταροχώραφα) με απόδοση 1200 – 1600 κιλά / στρέμμα όσο και σε ποτιστικά χωράφια με απόδοση που ξεπερνά τα 2000 – 2500 κιλά / στρέμμα. Δεν απαιτεί μεγάλες ποσότητες λιπασμάτων και καθόλου ζιζανιοκτόνα, διότι το ίδιο το φυτό είναι ισχυρό ζιζάνιο (εισβολέας).
Ρόλο παροχής τεχνογνωσίας στην επένδυση φαίνεται να έχει αναλάβει το Εργαστήριο Γεωργίας της σχολής Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Ο διευθυντής του Εργαστηρίου και Καθηγητής κ. Νίκος Δαναλάτος σημείωσε πως θα είναι μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για τον αγροτικό κόσμο της περιοχής, αν υλοποιηθεί η επένδυση, καθότι αναμένεται να δοθούν καλές τιμές ως απόδοση.
Ο ίδιος είναι ο πανεπιστημιακός που έχει αναλάβει πολλές πρωτοβουλίας για την αξιοποίηση της αγριαγκινάρας ως βιοκαυσίμου. Στην Ξάνθη σε μια έκταση 10.000 στρεμμάτων θα υπάρξει παραγωγή αγριαγκινάρας για λογαριασμό πολυεθνικής εταιρείας, ενώ στη Ρουμανία ήδη καλλιεργούνται 50.000 στρέμματα για τον ίδιο σκοπό.
Να σημειωθεί πως η αντικατάσταση ενός εκατομμυρίου αρδευόμενων στρεμμάτων στη Θεσσαλία θα απέδιδε παραγωγή περί τους 1.250.000 τόνους ισοδύναμου πετρελαίου θέρμανσης και εξοικονόμηση 400 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων νερού, δηλαδή η μισή περίπου από τη ζητούμενη ποσότητα από την εκτροπή του Αχελώου.
Φώτης Σπανός

Τατιάνα Στεφανίδου Αποκαλύπτει την ηλικία της!

Τατιάνα Στεφανίδου
Συζητώντας με έναν από τους καλεσμένους της εκπομπής της το μεσημέρι της Παρασκευής, η Τατιάνα Στεφανίδου όχι μόνο δήλωσε την ηλικία της αλλά και εξήγησε ότι από εδώ και πέρα θα αρχίσει να λέει ψέματα γι’ αυτή!

«Γεννήθηκα Απρίλιο, 18 Απριλίου του 1970», είπε η παρουσιάστρια του «Αξίζει να το Ζεις». «Δεν θα έπρεπε να το λέω, αλλά εγώ συνεχίζω» συμπλήρωσε γελώντας. «Θα σταματήσω όμως! Όποιος και να με ρωτάει από εδώ και πέρα θα λέω συνέχεια 40!».
 απο yupi.gr

Ανατριχιαστικό έγκλημα στη Ρωσία

Βρέθηκαν οκτώ σωροί και ζωντανά δύο παιδιά

Οι σοροί οκτώ ανθρώπων, που είχαν πυροβοληθεί, βρέθηκαν σήμερα σε ένα χώρο στάθμευσης στην Σταυρούπολη, μία πόλη που βρίσκεται στον ρωσικό Καύκασο, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Οι σοροί πέντε ανδρών και τριών γυναικών, που έφεραν τραύματα από πυροβόλα όπλα, εντοπίστηκαν σε γκαράζ κατοικίας, ανέφερε η επιτροπή που ερευνά την υπόθεση σε ανακοίνωσή της.

Το πρακτορείο Interfax μετέδωσε ακόμη ότι στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε ζωντανό ένα οκτάχρονο παιδί καθώς και ένα βρέφος.

Σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία, οι ερευνητές βρίσκονται τώρα στην περιοχή όπου βρέθηκαν οι σοροί.
http://www.newsbeast.gr/

Από Αστυνομικούς συνελήφθη 37χρονος Αλβανός κατηγορούμενος για μαστροπεία κατ΄ επάγγελμα.

Κανόνιζε ερωτικά ραντεβού μέσω ΄Ιντερνετ
Ο συλληφθείς, ιδιοκτήτης – διαχειριστής γραφείου ερωτικών ραντεβού, το οποίο μέσω ιστοσελίδας, προσέφερε σε κάθε χρήστη του ΄Ιντερνετ, την δυνατότητα για ερωτική συνεύρεση, με αλλοδαπές , έναντι χρηματικής αμοιβής.

Ο 37χρονος κανόνιζε τα ραντεβού, τηλεφωνικά, μέσα από το αυτοκίνητό του, με το οποίο κινείτο συνεχώς, προκειμένου να αποφεύγεται ο εντοπισμός του.

Οι Αστυνομικοί, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με αριθμό, που δημοσιεύονταν στην επίμαχη ιστοσελίδα και κανόνισαν ραντεβού, σε δωμάτιο ξενοδοχείου, με μία από τις αλλοδαπές που διαφημίζονταν σε αυτή. Ο δράστης εντοπίστηκε στην Ελευσίνα και αφού διαπιστώθηκε ότι ήταν αυτός που κανόνιζε τα ραντεβού, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πολυτελές Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, 2 κινητά τηλέφωνα από τα οποία ο ένας τηλεφωνικός αριθμός αντιστοιχούσε στον αριθμό που εμφανιζόταν στην ιστοσελίδα και το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

Αλβανία Δύο νεκροί στις βίαιες διαδηλώσεις

Διαδηλωτές συγκρούονται με αστυνομικούς στα Τίρανα
Διαδηλωτές συγκρούονται με αστυνομικούς στα Τίρανα
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Αλβανία κατά τη διάρκεια συγκρούσεων ανάμεσα στην αστυνομία και σε οπαδούς της αντιπολίτευσης που κατέβηκαν σε αντικυβερνητική διαδήλωση. Έκκληση για ηρεμία απευθύνουν ο πρόεδρος της Αλβανίας Μπαμπίρ Τόπι και η αντιπολίτευση μετά την δραματική τροπή των γεγονότων.

«Έχουμε δύο πολίτες νεκρούς. Οι ενδείξεις δείχνουν ό πυροβολήθηκαν εξ επαφής από πιστόλι μικρού διαμετρήματος. Ήταν νεκροί όταν διακομίστηκαν στο νοσοκομείο», είπε στην τηλεόραση χειρουργός του στρατιωτικού νοσοκομείου των Τιράνων.

Κατά το Associated Press οι νεκροί είναι τρεις.

Τουλάχιστον 17 αστυνομικοί και 22 πολίτες νοσηλεύονται τραυματισμένοι ενώ πυρπολήθηκαν τέσσερα οχήματα της αστυνομίας.

Παρά τη βροχή περίπου 20.000 άνθρωποι κατέβηκαν την Παρασκευή στη διαδήλωση που οργάνωσε η αντιπολίτευση.

Μικρή ομάδα διαδηλωτών άρχισε να πετά πέτρες και άλλα αντικείμενα κατά των αστυνομικών που έχουν δημιουργήσει κλοιό γύρω από το κυβερνητικό μέγαρο. Η αστυνομία απάντησε με δακρυγόνα και χρήση αντλιών νερού για να διασπάσει τους διαδηλωτές, οι πάντως δεν επιχείρησαν να μπουν στο κτίριο.

Ο πρόεδρος της Αλβανίας, Μπαμίρ Τόπι, σε τηλεοπτικό του διάγγελμα έκανε έκκληση για ηρεμία και ζήτησε τη συμβολή όλων των κομμάτων ώστε να επανέλθει η τάξη. Ηρεμία ζήτησε και ο δήμαρχος Τιράνων και αρχηγός του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Έντι Ράμα τονίζοντας ότι «οι εκλογές και όχι η βία είναι η λύση για αλλαγή διακυβέρνησης στη χώρα».

Στη δίνη των σκανδάλων

Τις τελευταίες ημέρες, η αντιπολίτευση έχει εντείνει τις εκκλήσεις για προκήρυξη πρόωρων εκλογών, κατηγορώντας την κυβέρνηση Μπερίσα για εκτεταμένη διαφθορά.

Αφορμή γι' αυτή την εξέλιξη υπήρξε η δημοσιοποίηση βίντεο, το οποίο προκάλεσε πολιτικό σκάνδαλο. Σε αυτό εικονιζόταν ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ιλίρ Μέτα, ο οποίος ζητούσε από τον τότε υπουργό Οικονομίας, Ντρίταν Πρίφτι, να ακυρώσει δύο διαγωνισμούς για συμβόλαια εκμετάλλευσης ενός υδροηλεκτρικού σταθμού, ώστε να ευνοηθεί μια άλλη εταιρία.

Ο κ. Μέτα παραιτήθηκε έπειτα από τη δημοσιοποίηση του βίντεο.

Το Σοσιαλιστικό Κόμμα Αλβανίας είχε ζητήσει επανάληψη των βουλευτικών εκλογών, μετά τις κάλπες του Ιουνίου του 2009, στις οποίες το Δημοκρατικό Κόμμα του Σαλί Μπερίσα επικράτησε με πολύ μικρή διαφορά, και απείχε από τις συνεδριάσεις της βουλής. Ωστόσο, απέτυχαν οι όποιες προσπάθειες για να αρθεί το αδιέξοδο στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Στον Ολυμπιακό ο Τζιμπούρ!

Η ένταξη του Ράφικ Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό είναι η μετεγγραφή «βόμβα» του χειμώνα. Ο διεθνής Αλγερινός επιθετικός, που προσφάτως έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να υπογράψει συμβόλαιο 6 μηνών με προοπτική ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια
Συμπαίκτες θα είναι στο εξής Τζιμπούρ και Αβρ.Παπαδόπουλος Συμπαίκτες θα είναι στο εξής Τζιμπούρ και Αβρ.Παπαδόπουλος Η φημολογία ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης, όμως από τη διοίκηση της ΠΑΕ διαψεύστηκε ότι υπάρχει οποιοδήποτε ενδιαφέρον για τον 27χρονο παίκτη. Τελικά όχι μόνο η πληροφορία ήταν αληθινή, αλλά λιγότερο από 24 ώρες αργότερα οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν αμέσως στο οικονομικό σκέλος, όμως υπήρξε διαφωνία σχετικά με τη διάρκεια του συμβολαίου. Τελική η "χρυσή τομή" βρέθηκε και προβλέπει συνεργασία μέχρι το τέλος της σεζόν με προοπτική ανανέωσης για δύο χρόνια. Η μετακίνηση του Τζιμπούρ στους "ερυθρόλευκους" επιβεβαιώνεται πλέον και επίσημα από την ΠΑΕ, αφού ήδη βρίσκεται στα γραφεία του συλλόγου για να οριστικοποιηθεί η μετεγγραφή του.

Όταν έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ είχε συζητήσεις με την ισπανική Σπόρτινγκ Χιχόν και τη γερμανική Χόφενχαϊμ, ωστόσο καμία από τις δύο προσφορές δεν τον κάλυπταν οικονομικά. Όμως, ενδιαφέρον υπήρξε και από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ θέλησε να τον αποκτήσει, όμως ο Τζιμπούρ δεν θέλησε καν να συζητήσει το ενδεχόμενο να παίξει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μικρό ενδιαφέρον έδειξε και ο Παναθηναϊκός (αν και κάτι τέτοιο διαψεύδεται από την ΠΑΕ), όμως οι "πράσινοι" έκαναν πίσω όταν έμαθαν ότι ο ποδοσφαιριστής μιλάει με τον Ολυμπιακό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλγερινός συμφώνησε με τον Ολυμπιακό, παρακάμπτοντας τον Γιάννη Λυπημένο, ο οποίος ήταν ατζέντης του όσα χρόνια βρίσκεται ο παίκτης στην Ελλάδα. Ο -πρώην πλέον- μάνατζερ του Τζιμπούρ αισθάνεται σαφώς "πουλημένος" από τον ποδοσφαιριστή και όπως δήλωσε στον Nova ΣΠΟΡ FM δεν θέλει να έχει πλέον μαζί του καμία σχέση.

Προσοχή στα κουκουναριά!!!

Σεξ με κουκουνάρι κατέληξε στο χειρουργείο!

21 Ιανουάριος 2011
Μια γυναίκα από τη Σερβία, η Mirjana Gavaric από το Βελιγράδι, αναρρώνει από ένα επώδυνο χειρουργείο όπου οι γιατροί χρειάστηκε να αφαιρέσουν από το αιδοίο της ένα μεγάλο κουκουνάρι. 

Μετά την...

2ωρη επέμβαση για την αφαίρεση του κουκουναριού οι γιατροί είπαν πως η άτυχη γυναίκα αισθάνθηκε μοναξιά κι έντονη ερωτική επιθυμία, και...
θέλησε να κάνει σεξ με ένα κουκουνάρι που έκοψε από δέντρο. Όμως όταν προσπάθησε να το βγάλει, εκείνο κόλλησε μέσα της με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική παρέμβαση.

Όταν η διαφήμιση έχει κέφια

Ποια παίχτρια του Master Chef ποζάρει με εσώρουχα;

Αποκαλυπτική και σέξι όσο ποτέ παίχτρια του Master Chef ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και σοκάρει με τα… κάλλη της! Η αλήθεια είναι ότι το όνομα της συζητήθηκε αρκετά μέσα στο σπίτι του Master Chef, καθώς ήταν εκείνη, που όπως αρκετοί από τους συμπαίκτες της είπαν, προκάλεσε ίντριγκες και διαμάχες μεταξύ τους. Την αναγνωρίσατε; Ο λόγος για την Αρετή Μουλακάκη, την 36χρόνη Κρητικιά που με την συμπεριφορά της στο παιχνίδι προκάλεσε, ουκ ολίγες φορές την αντίδραση των υπολοίπων. Ωστόσο δεν παύει να είναι συμπαθής σε αρκετό κόσμο. Απολαύστε την μαγείρισσα Αρετή σε πόζες αισθησιακές και άκρως αποκαλυπτικές!

Τι λέει ο φωτορεπόρτερ για τον καυγά του με Μακρυπούλια-Χατζηγιάννη

Αποκλειστικά: Τι λέει ο φωτορεπόρτερ για τον καυγά του με Μακρυπούλια-Χατζηγιάννη

Αποκλειστικά: Τι λέει ο φωτορεπόρτερ για τον καυγά του με Μακρυπούλια-Χατζηγιάννη


Σάλος έχει προκληθεί από το πρωί με το επεισόδιο που έλαβε χώρα τα ξημερώματα ανάμεσα σε γνωστό φωτορεπόρτερ και στο ζευγάρι Μακρυπούλια – Χατζηγιάννη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, χθες αργά τη νύχτα το ζευγάρι έβγαινε από το σπίτι του στη Γλυφάδα, αφού το τελευταίο διάστημα μένουν μαζί και ο φωτορεπόρτερ τους την είχε «στημένη» για να τους απαθανατίσει. Κάποια στιγμή όμως το ζευγάρι τον αντιλήφθηκε και τότε άρχισαν τα όργανα. Οι τρεις τους διαπληκτίστηκαν και το συμβάν πήρε μεγάλες διαστάσεις, τόσο μεγάλες που ενεπλάκη και η αστυνομία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, την αστυνομία, την κάλεσε η γειτονιά όπου ταράχτηκε και τρόμαξε μέσα στην νύχτα. Οι άνδρες της αστυνομίας έφτασαν άμεσα και προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα οξυμένα πνεύματα. Ο Μανώλης Μαυρομουστακάκης όμως, ο φωτορεπόρτερ για τον οποίο γίνεται από το πρωί λόγος έχει αντίθετη άποψη. Ο Μανώλης δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr, για το συμβάν: «Με είχαν ενημερώσει πως η Ζέτα με το Μιχάλη θα περάσουν από γνωστό σημείο της Γλυφάδας και είχα πάει και είχα στηθεί εκεί με σκοπό να τους φωτογραφήσω. Και όντως έτσι και έγινε. Ήταν τρεις τα ξημερώματα όταν κατέφθασε το μαύρο τζιπ με τα φημέ τζάμια του Μιχάλη. Μαζί του στο αυτοκίνητο ήταν η Ζέτα και ένας άλλος άνδρας. Εγώ βρισκόμουν στη Γούναρη, κεντρικός δρόμος στην Άνω Γλυφάδα και όταν τους είδα άρχισα να τους φωτογραφίζω. Με είδαν και ήρθαν για να μου ζητήσουν το λόγο. Διαπληκτιστήκαμε, αλλά δεν θα σας πω λεπτομέρειες γιατί επιφυλάσσομαι κάθε νομίμου δικαιώματός μου και στη συνέχεια εκείνη αποχώρησαν. Εγώ όμως και τονίζω το «εγώ» που είχα κοντά μου και ένα μάρτυρα, κάλεσα την αστυνομία της Γλυφάδας για να έρθει στον τόπο του περιστατικού και να καταγράψει το συμβάν όπως ακριβώς έγινε. Το έκανα για να είμαι και νομικά καλυμμένος για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει ή να μου καταλογίσουν. Όλα τα υπόλοιπα θα τα μάθετε σύντομα είτε δια της νομικής οδού ή μέσω του site μου, (freegossip)». Όσον αφορά στην πλευρά του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτα Μακρυπούλια, σύμφωνα επίσης με δημοσιεύματα δεν ήθελαν να δώσουν συνέχεια στο θέμα ούτε πρόκειται να καταθέσουν μήνυση γι΄αυτό εξάλλου δεν ζήτησαν καν το φιλμ της μηχανής από το φωτορεπόρτερ. Επίσης, από την πλευρά του, ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε σε στενούς του συνεργάτες ότι επεισόδιο όντως υπήρξε, όχι όμως στην έκταση που ισχυρίζονται τα Μέσα. Τώρα που αρχίζει η αλήθεια και που τελειώνει το ψέμα θα το μάθουμε σύντομα αφού όλα είναι καταγεγραμμένα από την Άμεση Δράση

Το “τσιμπούκι” της Τατιάνας Στεφανίδου [video]

«Είσαι πολύ κρύα για τσιμπούκι» είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου ο άντρας που καθόταν απέναντι της και η παρουσιάστρια έμεινε κάγκελο. Δείτε το βίντεο για το τσιμπούκι της Τατιάνας Στεφανίδου.

Ο Στηβ Κακέτσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Κάποια στιγμή ο Κακέτσης αναρωτήθηκε τι τραβάει ο σύζυγος της Νίκος Ευαγγελάτος που τον έβαλε και έκοψε το τσιμπούκι.

Η Τατιάνα Στεφανίδου του είπε να εξηγήσει ότι εννοεί το να καπνίζει πίπα για να μην γίνουν παρεξηγήσεις. Και τότε ο Κακέτσης την άφησε σύξυλη λέγοντας της οτι «δεν της το έχει ούτε αυτό γιατί την θεωρεί πολύ κρύα». Δείτε το βίντεο:

Προσλήψεις στην Τράπεζα Ελλάδας

Μέχρι 18 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις

Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ δημοσιεύτηκε σήμερα η προκήρυξη 1Ε/2010 που αφορά στην πρόσληψη 65 υπαλλήλων στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το σχετικό ΦΕΚ (4/31.12.2010) στο www.asep.gr, στο Εθνικό Τυπογραφείο, στο γραφείο εξυπηρέτησης πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα) και στις περιφέρειες.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει με την πάροδο της 18ης Φεβρουαρίου 2011.
Όπως αναφέρει το ΑΣΕΠ, οι αιτήσεις γίνονται μόνο ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή σε φάκελο μεγέθους Α4 ή στον ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST, ο οποίος διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη: 1Ε/2010, Κατηγορία: Εξειδικευμένο Επιστημονικό Προσωπικό, Τ.Θ. 14308, Τ.Κ. 115 10 ΑΘΗΝΑ.

‘’Τουρκικό σίριαλ’‘...οι προκλήσεις


Δημοσίευση 21/01/2011 16:51 Ανανέωση 21/01/2011 16:54
Νέο επεισόδιο στο σίριαλ των Τουρκικών προκλήσεων, ήλθε να προστεθεί σήμερα.
Τρεις σχηματισμοί μαχητικών, αποτελούμενοι συνολικά από οκτώ αεροσκάφη, προκάλεσαν  στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο τρεις παραβιάσεις και μία παράβαση.
Όλα τα Τουρκικά αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
 

Υποθηκεύστε νησιά προτείνουν Γερμανοί «σοφοί»!!!


Η Ελλάδα θα πρέπει να ασφαλίσει το χρέος της με τα αγαθά που διαθέτει, όπως τα νησιά, έτσι ώστε να πείσει τις αγορές ότι τα χρήματα που δανείζεται δεν θα χαθούν, αναφέρει ο επικεφαλής του γερμανικού Ινστιτούτου IWH, Ulrich Blum στο Reuters, γράφει η Ελευθεροτυπία (enet.gr)
Αυτό ακριβώς κάναμε και στη Γερμανία το 1923” προσθέτει για να πείσει ότι πρόκειται για δοκιμασμένη μέθοδο.
Σύμφωνα με τον ίδιο για να μειωθούν τα επιτόκια, τα δάνεια της Ελλάδας πρέπει να “ασφαλιστούν” με πειστικό τρόπο. “Τα δημόσια αγαθά αποτελούν σταθερή ασφάλεια. Πρέπει να δημιουργήσουμε μια κατάσταση που θα νικήσει τον ψυχολογικό πόλεμο” αναφέρει. “Τα νησιά πάντα θα αξίζουν περισσότερα από τα χρέη της χώρας, έτσι δεν χρειάζεται να πουληθούν” προσθέτει.
Σύμφωνα με τον  ίδιο, με αυτόν τον τρόπο τα δάνεια θα γίνουν φθηνότερα καθώς δεν θα βασίζονται στην εικασία ότι τα χρήματα θα μαζευτούν από φόρους, αλλά θα είναι ήδη υποθηκευμένα.
Όσον αφορά στα σενάρια περί αναδιάρθρωσης χρέους, τα απορρίπτει καθώς υποστηρίζει ότι οι αγορές γνωρίζουν πως η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να μειώσει το χρέος της πριν το 2014.
Σημειώνεται πως το IWH αποτελεί ένα από τα έξι ινστιτούτα, σύμβουλους της Άνγκελα Μέρκελ.

Αλλά η ιδέα των γερμανών ¨”σοφών” δεν είναι καινούργια. Προηγήθηκαν και άλλοι …Φιλέλληνες. Διαβάστε τι πρότεινε να πουλήσουμε πέρυσι μια γνωστή αμερικανική εφημερίδα, μετά φωτογραφιών:
The top 10 things Greece can sell to pay off its debt
http://www.csmonitor.com/CSM-Photo-Galleries/Lists/The-top-10-things-Greece-can-sell-to-pay-off-its-debt/%28photo%29/258059
apo antinews

The Mechanic Movie trailer


The Mechanic Trailer
Ανέβηκε από teasertrailer. - Δείτε επιλεγμένες ταινίες και ολόκληρα τηλεοπτικά show.

Ταινίες που θα προβληθούν το 2012 (movies 2012)

Title:
Underworld 4

Genre:
Action/Fantasy/Thriller

Directed by:


Starring:
Michael Sheen, Bill Nighy

Release date:
Fri 20, Jan 2012

Underworld 4 at Teaser-Trailer.com

February
March
Title:
Lorax

Genre:
Fantasy/Animation

Directed by:
Chris Renaud, Cinco Paul, Ken Daurio

Starring:


Release date:
Fri 02, Mar 2012

Lorax at Teaser-Trailer.com

Title:
Frankenweenie

Genre:
Comedy/Horror/Animation

Directed by:
Tim Burton

Starring:


Release date:
Fri 09, Mar 2012

Frankenweenie at Teaser-Trailer.com

Title:
Contraband

Genre:
Drama/Thriller

Directed by:
Baltasar Kormakur

Starring:
Mark Wahlberg, Kate Beckinsale

Release date:
Mon 12, Mar 2012

Contraband at Teaser-Trailer.com

Title:
The Croods

Genre:
Animation/Adventure/Comedy/Family

Directed by:
Chris Sanders, Kirk De Micco

Starring:
Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Catherine Keener, Emma Stone

Release date:
Fri 30, Mar 2012

The Croods at Teaser-Trailer.com

April
May
Title:
Avengers

Genre:
Action/Superhero

Directed by:
Joss Whedon

Starring:
Robert Downey Jr., Clark Gregg, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Chris Evans, Samuel L. Jackson, Jeremy Renner, Mark Ruffalo

Release date:
Fri 04, May 2012

Avengers at Teaser-Trailer.com

Title:
Battleship

Genre:
Action/Science-Fiction/War

Directed by:
Peter Berg

Starring:
Taylor Kitsch, Alexander Skarsgard, Brooklyn Decker, Rihanna, Hamish Linklater

Release date:
Fri 18, May 2012

Battleship at Teaser-Trailer.com

Title:
Madagascar 3

Genre:
Animation/Adventure/Comedy/Family

Directed by:
Eric Darnell, Tom McGrath

Starring:
Ben Stiller, Chris Rock, Jada Pinkett Smith, David Schwimmer, Sacha Baron Cohen

Release date:
Fri 25, May 2012

Madagascar 3 at Teaser-Trailer.com

Title:
Men In Black 3

Genre:
Action/Comedy/Science-Fiction

Directed by:
Barry Sonnenfeld

Starring:
Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin

Release date:
Fri 25, May 2012

Men In Black 3 at Teaser-Trailer.com

June
Title:
John Carter of Mars

Genre:
Fantasy/Adventure/Science-Fiction

Directed by:
Andrew Stanton

Starring:
Taylor Kitsch, Lynn Collins, Samantha Morton, Mark Strong, Ciaran Hinds, Dominic West, James Purefoy, Daryl Sabara, Polly Walker, Bryan Cranston, Thomas Hayden Church, Willem Dafoe

Release date:
Fri 08, Jun 2012

John Carter of Mars at Teaser-Trailer.com

Title:
Brave

Genre:
Animation/Adventure/Family

Directed by:
Brenda Chapman

Starring:
Reese Witherspoon, Billy Connolly, Emma Thompson, Julie Walters

Release date:
Fri 15, Jun 2012

Brave at Teaser-Trailer.com

Title:
Star Trek 2

Genre:
Science-Fiction

Directed by:
JJ Abrams

Starring:
Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Simon Pegg, John Cho, Anton Yelchin, Zoe Saldana, Leonard Nimoy

Release date:
Fri 29, Jun 2012

Star Trek 2 at Teaser-Trailer.com

July
Title:
Spiderman 4

Genre:
Superhero/Action/Thriller/Science-Fiction

Directed by:


Starring:


Release date:
Tue 03, Jul 2012

Spiderman 4 at Teaser-Trailer.com

Title:
Ice Age 4

Genre:
Adventure/Animation/Family/Comedy

Directed by:
Carlos Saldanha

Starring:
Ray Romano, Queen Latifah, Denis Leary, John Leguizamo

Release date:
Fri 13, Jul 2012

Ice Age 4 at Teaser-Trailer.com

Title:
Batman 3

Genre:
Action/Superhero

Directed by:
Christopher Nolan

Starring:
Christian Bale

Release date:
Fri 20, Jul 2012

Batman 3 at Teaser-Trailer.com

August
September
October
Title:
Saw 9

Genre:
Horror/Thriller

Directed by:
David Hackl

Starring:
Tobin Bell

Release date:
Thu 25, Oct 2012

Saw 9 at Teaser-Trailer.com

November
Title:
Monsters Inc 2

Genre:
Animation/Adventure/Fantasy/Family

Directed by:
Pete Docter

Starring:
John Goodman, Billy Crystal

Release date:
Fri 16, Nov 2012

Monsters Inc 2 at Teaser-Trailer.com

Title:
Twilight Breaking Dawn 2

Genre:
Fantasy/Romance

Directed by:
Bill Condon

Starring:
Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner

Release date:
Fri 16, Nov 2012

Twilight Breaking Dawn 2 at Teaser-Trailer.com

Title:
47 Ronin

Genre:
Action/Adventure/Thriller

Directed by:
Carl Rinsch

Starring:
Keanu Reeves

Release date:
Wed 21, Nov 2012

47 Ronin at Teaser-Trailer.com

December
To Be Announced
Title:
21 Jump Street

Genre:
Action/Crime

Directed by:
Phil Lord, Chris Miller

Starring:
Jonah Hill, Johnny Depp

21 Jump Street at Teaser-Trailer.com

Title:
Abraham Lincoln Vampire Hunter

Genre:
Action/Fantasy

Directed by:
Timur Bekmambetov

Starring:


Abraham Lincoln Vampire Hunter at Teaser-Trailer.com

Title:
Akira

Genre:
Action/Science Fiction

Directed by:
Ruairi Robinson

Starring:
Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt

Akira at Teaser-Trailer.com

Title:
All You Need Is Kill

Genre:
Science-Fiction/Action

Directed by:
Doug Liman

Starring:


All You Need Is Kill at Teaser-Trailer.com

Title:
Bad Boys 3

Genre:
Action

Directed by:


Starring:
Will Smith, Martin Lawrence

Bad Boys 3 at Teaser-Trailer.com

Title:
Battle Angel

Genre:
Science-Fiction/Action

Directed by:
James Cameron

Starring:


Battle Angel at Teaser-Trailer.com

Title:
Black Hole

Genre:
Science-Fiction

Directed by:
Joseph Kosinski

Starring:


Black Hole at Teaser-Trailer.com

Title:
Blade 4

Genre:
Action/Thriller/Fantasy

Directed by:
Stephen Norrington

Starring:
Wesley Snipes

Blade 4 at Teaser-Trailer.com

Title:
Bleach

Genre:
Action/Fantasy

Directed by:


Starring:


Bleach at Teaser-Trailer.com

Title:
Cloverfield 2

Genre:
Action/Science Fiction/Thriller

Directed by:
Matt Reeves

Starring:


Cloverfield 2 at Teaser-Trailer.com

Title:
Cogan's Trade

Genre:
Crime/Thriller

Directed by:
Andrew Dominik

Starring:
Brad Pitt, Sam Rockwell

Cogan's Trade at Teaser-Trailer.com

Title:
Dark Tower

Genre:
Adventure/Fantasy/Western

Directed by:
Ron Howard

Starring:


Dark Tower at Teaser-Trailer.com

Title:
Darkchylde

Genre:
Horror/Fantasy

Directed by:
John Carpenter

Starring:


Darkchylde at Teaser-Trailer.com

Title:
Deadliest Warrior

Genre:
Action/Fantasy/Science-Fiction

Directed by:
Shawn Levy

Starring:


Deadliest Warrior at Teaser-Trailer.com

Title:
Death Race 3

Genre:
Action/Thriller

Directed by:


Starring:
Luke Goss

Death Race 3 at Teaser-Trailer.com

Title:
Die Hard 5

Genre:
Action/Thriller

Directed by:
Len Wiseman

Starring:
Bruce Willis

Die Hard 5 at Teaser-Trailer.com

Title:
Dilbert

Genre:
Comedy

Directed by:
Ken Kwapis

Starring:


Dilbert at Teaser-Trailer.com

Title:
Dorothy of Oz

Genre:
Animation/Family

Directed by:
Dan St. Pierre

Starring:
Lea Michele, Kristin Chenoweth, Dan Aykroyd, James Belushi, Kelsey Grammer, Martin Short, Oliver Platt, Megan Hilty, Hugh Dancy

Dorothy of Oz at Teaser-Trailer.com

Title:
Elysium

Genre:
Science-Fiction

Directed by:
Neill Blomkamp

Starring:
Sharlto Copley

Elysium at Teaser-Trailer.com

Title:
Ender's Game

Genre:
Science-Fiction

Directed by:
Gavin Hood

Starring:


Ender's Game at Teaser-Trailer.com

Title:
Extremely Loud and Incredibly Close

Genre:
Drama

Directed by:
Stephen Daldry

Starring:
Thomas Horn, Tom Hanks, Sandra Bullock, John Goodman

Extremely Loud and Incredibly Close at Teaser-Trailer.com

Title:
Flash Gordon

Genre:
Adventure/Action/Science-Fiction

Directed by:
Breck Eisner

Starring:


Flash Gordon at Teaser-Trailer.com

Title:
Great Gatsby

Genre:
Drama

Directed by:
Baz Luhrmann

Starring:
Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Carrey Mulligan

Great Gatsby at Teaser-Trailer.com

Title:
Green Lantern 2

Genre:
Science-Fiction/Action/Adventure

Directed by:
Martin Campbell

Starring:
Ryan Reynolds

Green Lantern 2 at Teaser-Trailer.com

Title:
Green Lantern 3

Genre:
Science-Fiction/Superhero

Directed by:


Starring:
Ryan Reynolds

Green Lantern 3 at Teaser-Trailer.com

Title:
Halo

Genre:
Action/War/Science-Fiction

Directed by:
Rupert Sanders

Starring:


Halo at Teaser-Trailer.com

Title:
Hancock 2

Genre:
Action/Comedy/Science-Fiction

Directed by:


Starring:
Will Smith

Hancock 2 at Teaser-Trailer.com

Title:
Hannibal

Genre:
War/Adventure

Directed by:


Starring:
Vin Diesel

Hannibal at Teaser-Trailer.com

Hellboy 3 movie
Title:
Hellboy 3

Genre:
Action/Fantasy/Science-Fiction

Directed by:
Guillermo del Toro

Starring:
Ron Perlman, Doug Jones, Selma Blair

Hellboy 3 at Teaser-Trailer.com

Indiana Jones 5 Movie
Title:
Indiana Jones 5

Genre:
Action/Adventure

Directed by:
Steven Spielberg

Starring:
Shia Labeouf, Harrison Ford

Indiana Jones 5 at Teaser-Trailer.com

Title:
Iron Man 3

Genre:
Action/Sciemce-Fiction/Superhero

Directed by:
Jon Favreau

Starring:
Robert Downey Jr, Don Cheadle, Gwyneth Paltrow, Faran Tahir

Iron Man 3 at Teaser-Trailer.com

Title:
Jetsons

Genre:
Science-Fiction/Adventure/Family

Directed by:


Starring:


Jetsons at Teaser-Trailer.com

Title:
Judge Dredd

Genre:
Science-Fiction

Directed by:
Pete Travis

Starring:
Karl Urban

Judge Dredd at Teaser-Trailer.com

Title:
Karate Kid 2

Genre:
Action/Drama/Family/Sport

Directed by:
Harald Zwart

Starring:
Jaden Smith, Jackie Chan

Karate Kid 2 at Teaser-Trailer.com

Title:
Last Airbender 3

Genre:
Fantasy/Family/Adventure

Directed by:
M. Night Shyamalan

Starring:
Noah Ringer, Nicola Peltz, Jackson Rathbone, Seychelle Gabriel, Dev Patel, Shaun Toub, Cliff Curtis

Last Airbender 3 at Teaser-Trailer.com

Title:
Legion 2

Genre:
Fantasy/Action

Directed by:
Scott Stewart

Starring:
Paul Bettany

Legion 2 at Teaser-Trailer.com

Title:
Lego

Genre:
Adventure/Family

Directed by:
Phil Lord, Chris Miller

Starring:


Lego at Teaser-Trailer.com

Title:
Logan's Run

Genre:
Science-Fiction

Directed by:
Carl Rinsch

Starring:
Carl Rinsch

Logan's Run at Teaser-Trailer.com

Title:
Looper

Genre:
Science-Fiction

Directed by:
Rian Johnson

Starring:
Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis, Emily Blunt

Looper at Teaser-Trailer.com

Title:
Lost Symbol

Genre:
Drama/Thriller

Directed by:
Ron Howard

Starring:
Tom Hanks

Lost Symbol at Teaser-Trailer.com

Title:
Luke Cage

Genre:
Superhero/Action

Directed by:
John Singleton

Starring:


Luke Cage at Teaser-Trailer.com

Title:
Mass Effect

Genre:
Science-Fiction/Action

Directed by:


Starring:


Mass Effect at Teaser-Trailer.com

Title:
Maze Runner

Genre:
Fantasy/Science-Fiction

Directed by:
Catherine Hardwicke

Starring:


Maze Runner at Teaser-Trailer.com

Title:
Metal Gear Solid

Genre:
Action/Science-Fiction

Directed by:
Kurt Wimmer

Starring:


Metal Gear Solid at Teaser-Trailer.com

Title:
Monsterpocalypse

Genre:
Science-Fiction/Action/Adventure

Directed by:
Tim Burton

Starring:


Monsterpocalypse at Teaser-Trailer.com

Title:
Narnia 4

Genre:
Fantasy/Adventure/Action

Directed by:


Starring:
Will Poulter, Ben Barnes, Liam Neeson

Narnia 4 at Teaser-Trailer.com

Title:
Oblivion

Genre:
Science-Fiction

Directed by:
Joseph Kosinski

Starring:


Oblivion at Teaser-Trailer.com

Title:
Percy Jackson 2

Genre:
Adventure/Fantasy/Action

Directed by:
Chris Columbus

Starring:
Logan Lerman, Brandon T Jackson, Alexandra Daddario, Pierce Brosnan

Percy Jackson 2 at Teaser-Trailer.com

Title:
Prince of Persia 2

Genre:
Action/Adventure/Fantasy

Directed by:
Mike Newell

Starring:
Jake Gyllenhaal

Prince of Persia 2 at Teaser-Trailer.com

Title:
Raven

Genre:
Science-Fiction/Thriller

Directed by:
Ricardo de Montreuil

Starring:
Mark Wahlberg

Raven at Teaser-Trailer.com

Title:
Rec 4

Genre:
Horror

Directed by:
Jaume Balaguero

Starring:


Rec 4 at Teaser-Trailer.com

Title:
Resident Evil Damnation

Genre:
Animation/Action/Science-Fiction

Directed by:
Makoto Kamiya

Starring:


Resident Evil Damnation at Teaser-Trailer.com

Title:
Riddick 3

Genre:
Action/Science-Fiction

Directed by:


Starring:
Vin Diesel

Riddick 3 at Teaser-Trailer.com

Title:
RIPD

Genre:
Action/Comedy/Crime/Fantasy

Directed by:
Robert Schwentke

Starring:
Ryan Reynolds

RIPD at Teaser-Trailer.com

Title:
Robin Hood 2

Genre:
Action/Drama

Directed by:
Ridley Scott

Starring:
Russell Crowe

Robin Hood 2 at Teaser-Trailer.com

Title:
Rocky 7

Genre:
Action/Sport/Drama

Directed by:
Sylvester Stallone

Starring:
Sylvester Stallone

Rocky 7 at Teaser-Trailer.com

Title:
Rush Hour 4

Genre:
Action/Comedy/Crime/Thriller

Directed by:
Brett Ratner

Starring:
Jackie Chan, Chris Tucker

Rush Hour 4 at Teaser-Trailer.com

Title:
Salt 2

Genre:
Action/Thriller

Directed by:
Phillip Noyce

Starring:
Angelina Jolie

Salt 2 at Teaser-Trailer.com

Title:
Sex and the City 3

Genre:
Comedy/Romance

Directed by:
Michael Patrick King

Starring:
Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon

Sex and the City 3 at Teaser-Trailer.com

Title:
Skyline 2

Genre:
Science-Fiction

Directed by:
Greg Strause, Colin Strause

Starring:


Skyline 2 at Teaser-Trailer.com

Title:
Step Up 4

Genre:
Drama/Romance

Directed by:


Starring:


Step Up 4 at Teaser-Trailer.com

Title:
Street Dance 2

Genre:
Drama

Directed by:


Starring:


Street Dance 2 at Teaser-Trailer.com

Title:
Superman Man of Steel

Genre:
Superhero/Science-Fiction/Action

Directed by:
Christopher Nolan

Starring:


Superman Man of Steel at Teaser-Trailer.com

Title:
The Expendables 2

Genre:
Action

Directed by:
Sylvester Stallone

Starring:
Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li

The Expendables 2 at Teaser-Trailer.com

Title:
Three Stooges

Genre:
Comedy

Directed by:
Bobby Farrelly, Peter Farrelly

Starring:


Three Stooges at Teaser-Trailer.com

Title:
Tintin 2

Genre:
Animation/Adventure/Family

Directed by:
Peter Jackson

Starring:
Jamie Bell, Andy Serkis

Tintin 2 at Teaser-Trailer.com

Title:
Top Gun 2

Genre:
Action/Thriller

Directed by:
Tony Scott

Starring:


Top Gun 2 at Teaser-Trailer.com

Title:
Twilight Zone

Genre:
Drama/Science-Fiction

Directed by:


Starring:


Twilight Zone at Teaser-Trailer.com

Title:
Warcraft

Genre:
Action/Adventure/Fantasy

Directed by:
Sam Raimi

Starring:


Warcraft at Teaser-Trailer.com

Title:
World War Z

Genre:
Science-Fiction/Horror/Action

Directed by:
Marc Forster

Starring:
Brad Pitt

World War Z at Teaser-Trailer.com

Title:
X-Files 3

Genre:
Drama/Mystery/Science-Fiction

Directed by:
Chris Carter

Starring:
David Duchovny, Gillian Anderson

X-Files 3 at Teaser-Trailer.com

Title:
Xerxes

Genre:
Action/Fantasy

Directed by:
Zack Snyder

Starring:


Xerxes at Teaser-Trailer.com

Title:
Yellow Submarine 3D

Genre:
Musical/Adventure/Animation

Directed by:
Robert Zemeckis

Starring:


Yellow Submarine 3D at Teaser-Trailer.com

Title:
Zombieland 2

Genre:
Comedy/Horror

Directed by:
Ruben Fleischer

Starring:
Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin

Zombieland 2 at Teaser-Trailer.com

Title:
Zoolander 2

Genre:
Comedy

Directed by:
Justin Theroux

Starring:
Ben Stiller, Jonah Hill, Owen Wilson

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου