Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Τί Σαμαράς, τι ΓΑΠ, τι αρχικωλοτούμπας... η Λέσχη κανει κουμάντο

Γράφει ο Vaggeli Mastakounas

ΓΑΠ και Σαμαράς... Οτι τα σκατά το ίδιο και το φτυάρι.Το πολιτικο σύστημα βρωμάει και ειναι καταδικασμενο να πεθάνει. Το καλο ειναι ότι εμεις θα έχουμε μια τελευταία ευκαιρία να ζήσουμε αν βρεθούν οι γεννητορες του Εθνους μας έστω και την τελευταία στιγμή, το πολιτικό σύστημα όμως θα πεθάνει λίγο πρίν από μας αν δεν βρεθεί λύση και λυση δεν θα βρεθεί. Το υπογράφω.
Η χρεοκοπία και η έξοδος απο το ευρώ δεν ειναι λύση. Η αναδιάρθρωση ειναι μια σωστή λυση αλλά αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να....
αφεθεί να το διαχειρισθεί ο Φιόγκος με το Τζιτζιφιόγκο του ΠΑΣΟΚ. Και οι δύο έπρεπε να έχουν ήδη γίνει κομήτες!!! Δεν πρέπει όμως να αφεθεί να το διαχειρισθεί και κάποιος απο τη ΝΔ. Σας το λέω ξεκάθαρα θα φάει άδειασμα απο τη πρωτη μερα που θα ανοίξει το στόμα του. Τα κομματα δεν έχουν στελέχη. Ειναι συμμορίες.



Στην περίπτωση της Ελλάδας χρειάζονται όχι μονο ικανα και τίμια στελέχη χρειάζονται οι άριστοι των αρίστων αλλα και αυτοί λιγοι θα ειναι, χρειάζεται ο καλύτερος. Δεν υπάρχει χρόνος πλέον. Ο Τιτανικός βουλιάζει συνέχεια.



Ακουω από πολλούς, ότι αν γινει αναδιάρθρωση θα καταστραφούν οι ελληνικές τράπεζες. Λένε μαλακίες. Πολλά πράγματα δεν μπορουν να διαχειριστούν απο όλους αλλά ουτε και να αναλυθούν από όλους, τόσο βαθειά, ώστε να γίνουν κατανοητά από όλους. Αλλοιως αυτος που θα κανει την αναδιάρθρωση με το λιγότερο κοστος για όλους θα γίνει στο τέλος παπαγαλάκι ή αχυράνθρωπος. Οσους ακούτε να παρουσιάζουν μορφές αναδιάρθρωσης στα ΜΜΕ ειναι παπαγαλάκια τών αγορών. Αυτά δεν λέγονται στα καφενεία. Υπερβολή; Δεν νομίζω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger