Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Συνωμοσία … ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψε πίσω από το “δεν πληρώνω” ο ΓΑΠ

1 σχόλιο:

s54elas είπε...

ανομια; .. αρκετα με αυτο το παραμυθι .. νομοι που βγαινουν στο .. αψε-σβησε .. για να εξυπηρετησουν αλοτρια συμφεροντα .. δεν μπορει να λεγονται νομοι ..

τι δηλαδη .. επειδη κατεχουν μια μηχανη κατασκευης νομων .. της κολλησανε και την ταμπελα .. ο μονος δρομος για την ολοκληρωση μιας κοινωνιας .. το σιγουρο πραγμα .. για το συμφερον της κοινωνιας .. μια κακοφτιαγμενη πανακεια .. που θα πρεπει ολοι .. ψυχη τε ..και σωματι να ενστερνισθουν ..

νομοι .. που στηριζονται σε μια μονο ντιρεκτιβα .. στο ποσα κερδη θα αποκομισουν .. αυτοι που αναλαμβανουν τα εργα .. και ολοι οι αλλοι .. ας πανε στο διαλο .. να κανουν μοκο .. τσιμουδια .. να μην τους φαει ..η μαρμαγκα ..

γελιονται αν πιστευουν .. οτι η ολοκληρωση μιας κοινωνιας .. περναει .. απο νομους που εξαντλουνται .. στο ποσα λεφτα θα παρει εκεινος η αλλος .. το αλισβερισι .. στα προιοντα και τις υπηρεσιες .. που μια χωρα παραγει .. προιοντα και υπηρεσιες .. σφιχτοδεμενα στο υποζυγιο του χρηματος .. στραγκαλισμενα .. θα ελεγα ..

προιοντα και υπηρεσιες .. τα λεγομενα αγαθα .. να (και θα) γινουν ανταξια στο ονομα που φερουν .. και οχι ενα υποχειριο .. στις ορεξεις του οποιουδηποτε ..

η κοινωνια δεν εξαρταται .. απο τους νομους που φτιαχνουν .. και ολα αυτα για .. οτι η κοινωνια θα χαθει .. θα χαθει ο ιστος της κοινωνιας .. ειναι παραμυθια ..

η κοινωνια .. δεν ειναι καμμια αγελη ζωων .. που θελουν βουκεντρα και σαλαγισμα .. αστυνομιες στρατους .. η κοινωνια ειναι ενα συνολο .. μυαλων που συνεχεια μαθαινει και εξελισσεται ..

και αυτα που μαθαινει .. τα κανει νομους .. τους νομους τους φτιαχνουνε οι ανθρωποι .. και οχι περισπουδαστοι νομοθετες .. ποσο μαλλον .. αν φτιαχνονται στο ποδι .. απο νομοθετες-βουλευτες-κυβερνητικους .. ολοπροθυμους στο καθηκον .. να δρασουν σαν τσιρακια .. σε ολους αυτους που ορεγωνται .. και ονειρευονται .. τα εκατομυρια που θα βαλουν στις τσεπες τους ..

αν το ΣΥΡΙΖΑ .. ΚΚΕ .. ειναι απο πισω .. επιτελους .. ωρα ητανε .. να δειξουν αυτο που τοσα χρονια μας λενε οτι ειναι ..

Powered By Blogger