Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Με έξοδα του δήμου Σκοπέλου Δωρεάν ταξιδάκια αναψυχής?


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ?
Τι έγινε τελικά πολλά ταξιδάκια δεν μας λες όμως τι κάνεις ?συνάντησης πολλές αλλά αποτελέσματα δεν βλέπουμε συναντήθηκες λέει με τους εφοπλιστές της ΝΕΛ  και της seaways  ε και τι συζήτησες ? Δήμαρχε άσε της λαλακιές   και εξήγησε στον κόσμο τη είπατε.Εδώ δεν είναι τράπεζα να κάνεις μυστικές συνάντησης και συμφωνίες  εδώ θέλουμε φως σε όλα αυτός είναι ο λόγος που σε τίμησαν η σκοπελίτες και σε επιλέξαμε να είσαι άρχοντας στο νησί και επειδή όπως γνωρίζεις την πρώτη Κυριακή που είναι και η πραγματική ψηφοφορία στην χώρα της σκοπέλου ήρθες τελευταίος και καταϊδρωμένος αφού μόνο 266 σκοπελιτες σε τίμησαν θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε όλα ……

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

EIΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΟΛΟΙ....!! ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΣΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ...ΚΑΙ ΕΣΥ "ΕΚΔΟΤΗ" ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ..ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ...ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ...ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΡΑΤΑΝ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ BLOG...ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ...ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ"....ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΒΩΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΑ BLOG....ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΕΤΣΙ....!!!!!!!!!!!!!!!

xamparaki είπε...

Φίλε μου πρέπει να σου υπενθυμίσω eδω είναι ελεύθερο το blog και ο καθένας φυσικά να μην βρίζει μην μας συγκρίνεται όμως με το Σποράδες εμείς δεν είμαστε το γραφείο τύπου του δήμαρχου ούτε διαφημιστικό blog είμαστε .και πάνω από όλα είμαστε σκοπελίτες και πονάμε το νησί μας δεν είμαστε για να κονομήσουμε εδώ .μην χάνεις το δικαιολογημένο παράπονο σου με σύγκριση με το άλλο … blog εμείς εδώ βγάζουμε τα πάντα .τώρα η σοβαρότητα δεν κρίνεται από της βωμολοχίες από αλλά κρίνεται …..
Πάντως σε ευχαριστούμε για την επισήμανση θα φροντίσουμε να μην επανελήφθη
Από την ομάδα του skopelosnews

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι..και χαίρομαι που το αναγνωρίζεται...! Ανέφερα το άλλο blog..επειδή ποτέ δεν έχουμε δει εκεί να ανεβάζουν βρισιές..και όχι γιατί δεν είναι ελεύθερο..αλλά επειδή φιλτράρονται τα σχόλια..! Συμφωνώ...ελεύθερο..αλλά με όριο στις βρισιές...και καλά κάνατε που διαγράψατε τα παραπάνω "σχόλια"...! Έτσι..θα συνεχίσουμε προς το παρόν να σας διαβάζουμε..
Ευχαριστω..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ ΤΖΩΡΤΖΗΣ είπε...

Αιντε καλη αρχη αλλα πραγματι δεν χρειαζονται βρισιες αν θελετε να πειτε κατι πεστε το με διπλωματια αυτο ,,δαγγωνει περισσοτερο,, γιατι σκοπος του blog ειναι να εχει οσο το δυνατον περισσοτερους αναγνωστες οι οποιοι θα νιωθουν ανετα με το να σας διαβαζουν.
Μου ειπε ενας καλος μου φιλος πως ειχατε βαλει κατι ωραιες παλιες φωτογραφιες με το λιμανι ειναι δυνατον να τις ξαναβαλετε?

skopelitis είπε...

Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε μην ξεχνάτε δεν είμαστε επαγγελματίες …όσο για φωτογραφίες Υπάρχουν και είναι μέσα στα αρχεία του blog . Γιάννη και εμείς θα θέλαμε αν έχεις καμία φωτογραφία από τον μπάρμπα μήτρο από το καφενείο¨) να μας έστελνες .Να Είσαι καλά και σε περιμένουμε στην σκόπελο ξέρουμε ότι είσαι ένας από αυτός που νοιάζεται το μέρος που γεννηθήκαν .

Γιαννης Δημ Τζωρτζης είπε...

Ειλικρινα πατησες την ευαισθητη χορδη της ψυχης μου σε ευχαριστω, σχετικα με τις φωτογραφιες θα σου στειλω απο το καφενειο οταν σερβιραμε το τσιπουρο με το μπουκαλι...

Powered By Blogger