Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Τρεις εκρήξεις σε αγωγό αερίου στο Ιράν

Ταυτόχρονες εκρήξεις σε τρεις αγωγούς μεταφοράς φυσικού αερίου συντάραξαν την κοντινή ιερή σιιτική πόλη Κομ, μετέδωσε το...
 ημιεπίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο Mehr σήμερα.
Σύμφωνα με το πρακτορείο οι εκρήξεις σημειώθηκαν στις 05:50 τοπική ώρα στην πόλη Σαλαφσεγκάν, στην κεντρική επαρχία Κομ.
Οι εκρήξεις έγιναν αισθητές στην Κομ και η κόκκινη λάμψη τους ήταν ορατή στον ουρανό νοτιοδυτικά της πόλης, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Τοπικός αξιωματούχος που ανέφερε μόνο το επώνυμό του – Μπαχραμί - δήλωσε ότι προσωπικό του Ερυθρού Σταυρού βρισκόταν στο σημείο, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Το Mehr μετέδωσε ότι οι εκρήξεις προκάλεσαν αναστάτωση και ότι άρχισαν να διασπείρονται φήμες λόγω της «ανάρμοστης» ροής πληροφοριών για τα περιστατικά.

Πάντως το ειδησεογραφικό πρακτορείο ISNA ανέφερε ότι σημειώθηκε μόνο μια έκρηξη σε έναν αγωγό διαμετακομιδής αερίου που διατρέχει την επαρχία, ότι δεν υπήρξαν απώλειες και ότι τα αίτια του συμβάντος ερευνώνται. Το ISNA, επικαλούμενο τοπικούς αξιωματούχους, ανέφερε ότι η ροή του αερίου στο δίκτυο των αγωγών δεν διακόπηκε

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger