Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ομόφωνη απόφαση και για διευκολύνσεις σε απόρους

Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι θα κυμανθούν το 2011 τα τέλη ύδρευσης για τους κατοίκους της Σκοπέλου, ενώ η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης αποφάσισε να κάνει έκπτωση στους άπορους.

Τα παραπάνω αποφασίστηκαν ομόφωνα στη συνεδρίαση της ΔΕΥΑ, που επιπλέον αποφάσισε να στείλει, μέσα στον Φεβρουάριο, ενημερωτικά σημειώματα προς τους οφειλέτες, ώστε να μπορέσει σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να συγκεντρώσει τα ποσά που οφείλονται στο Δήμο από τα τέλη ύδρευσης και παραμένουν ανεξόφλητα τα τελευταία χρόνια.

Στη ΔΕΥΑ Σκοπέλου οφείλεται πολύ μεγάλο ποσό από δεκάδες μεγαλοοφειλέτες δημότες και η Διοίκηση αποφάσισε να διεκδικήσει τα χρήματα αυτά, προκειμένου να λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Οι κάτοικοι που οφείλουν στη ΔΕΥΑ, καλούνται να κάνουν διακανονισμό των οφειλών, με τις νόμιμες προσαυξήσεις.
Τη μας λέτε ρε ποιους απόρους τι μαμακιές είναι αυτές .ποιος έχει δήλωση άπορος στην σκόπελο ?
Κάντε ρύθμισης στον κοσμάκη και στους επαγγελματίες. δεν σας ψήφισαν να τους κυνηγήσετε.  Γιατί  θα σας πάρουν με της πέτρες.  ο κόσμος έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. κυνηγήστε Πρώτα αυτούς που τα έχουν και δεν πληρώνουν ξέρετε ντε αυτούς που κάνατε τραπεζώματα για να ισοφαρίσετε τα χρέη τους κάτι μεγαλοξενοδοχους λέμε κατάλαβες κύριε Αντώνη ..
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger